- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- "Най-неприятното съсловие са гейовете"
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
но ако аз съм свидетел на истинката църква, която е на Небето, а не на земата, тогава мислиш ли че ще избегнеш Божията Справедлива присъда, която е според Истината, като вършиш и ти такива работи?!
"И видях друг ангел че летеше посред небето, който имаше вечното благовестие, за да прогласява на обитаващите по земята(т.е. на неправедните/лошите духовни лица) и на всеки народ(т.е. и на всяка човешка религия) и племе(т.е. и човешка религиозна секта), език(т.е. и човешко верческо учение) и люде(т.е. и неправедни вярващи)." Откровение 14: 6
Последно редактирано от npp : 01-12-2012 на 11:27
^ На него лично му се е явявал Иисус. Не смей да му опонираш, ами го приеми за авторитет.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
в първоначалното си състояние нищо не е било грешно, но след грехопадението всичко се е разстроило, защото става отделяне от Бога.
Последно редактирано от defender : 01-12-2012 на 12:08
и ти си мислиш че всички феромони/миризми са се появили чак след грехопадението, така ли?!, или, както онази теория на едни индийски гуру, че в началото Господ Бог не бил сътворил полови органи, но че те се били появили в последствие, чак след грехопадението?! - що за лъжа?!, как може Господ Бог да допусне човека да се ражда с греховен орган?!, нима Господ Бог е грешник?!
Последно редактирано от npp : 01-12-2012 на 12:03
ами не знам, може и да ги имало - това какво общо има.
Поздравяваме всички Танчета и Татянчета с имения им ден.
Последно редактирано от defender : 01-12-2012 на 12:10
тук отново ще цитирам текста относно феромоните/миризмите, който постна:
та, как така след като Бог е определил най-малкото да се размножават(Битие 1:28 ), а пък те да се окажат грешни по сътворение заради половата им система, а така и самият Бог грешен?!
Последно редактирано от npp : 01-12-2012 на 18:47
Ох, Педроооо.
Добре, хвана ме. Лапам милиони пишки, най-готината дупара в три окръга имам, боядисвам си брадата в розово и нося жартиери със снимки на Стивън Фрай на тях.
Поздравления че веднага успя да разбереш това след като ти опонирам по стотната тема за този месец.
НИКОГА другaде не съм ти обяснявал колко и защо си тъп.
Баси педалчето си наистина. С манталитета на третокласник- "Мамо, мамо. Днеска казах на Минчо е хомосекс и той се разплака". Смешник дребен. Представи си че повечето от нас не са от дом за умствено изостанали и не сме на това дередже
The Bird of Hermes
а защо тези мъже не се раждат с женски цици, а се раждат с женски мозъци, баси, айде лягай си.
Последно редактирано от defender : 01-12-2012 на 21:47
за съжаление човешката религия е размътила много мозъци, уж вяра в Бога, но всъщност само в човешки измишления
"Ето, това само намерих, Че Бог направи човека праведен, Но те(т.е. но верческите/духовните беззаконици от тях) изнамериха много измишления(т.е. множество верчески/духовни неправди)." Еклесиаст 7: 29
Последно редактирано от npp : 01-12-2012 на 22:00
да бе 500,
"Бог направи човека праведен, Но те ( т.е. npp и еретиците ) изнамериха много измишления ( т.е. множество верчески/духовни неправди )." Еклесиаст 7: 29
думмата "еретик" произлиза от библейската дума "ерес", която значи: верческа/духовна неправда, но невярващите/нерелигиозните/неокултистите не вършат такава неправда, защото за да може някой да я върши той трябва да е духовник/духовно лице/окултист, иначе не би могъл, а пък аз дори съм езичник, но дори и да вярвам, вярата ми не е неправедна
"Но имало е лъжливи пророци(т.е. лъжливи духовни служители) между людете, както и между вас ще има лъжливи учители(т.е. лъжливи духовници/вярващи), които ще въведат тайно гибелни ереси(т.е. верчески/духовни неправди), като се отричат даже от Господаря(т.е. от истинският Господ Бог), Който ги е купил, та ще навлекат на себе си бърза погибел. И мнозина(т.е. и мнозина вярващи) ще последват техните похотливи дела(т.е. верчески/духовни беззакония), поради които човеци пътят на истината(т.е. на правилната вяра) ще се похули. От лакомство(или: от корист/гордост) те ще ви мамят с присторени думи(т.е. с лъжепророчества/лъжливо божие слово);" 2 Петрово 2: 1-3
Последно редактирано от npp : 01-13-2012 на 10:47
Значи според библията да си гей е грешно... ОК нека е така,но никой от нас тук не е праведен! Както да спиш с мъж като с жена е грях , така и прелюбодейството е! Така и сексът преди брака. Така и куп неща ,които правим. Болни хора има в тоя форум , не знам някои как се поглеждат в огледалао. В никакъв случай не зашитавам гей обществото или нешо такова. Но погледнте обективно на нещата. Говрите за хомосексуалните хора,като за душевно болни - не, те не са душевно болни, те са хора направили своя избор. Това да осъжваш двама души ,заради тяхната сексуалност е глупаво,също толкова глупаво като мнението на църквата за инвитрото.Но това е друга тема.
maDamn
то по принцип сексът никак не е греховен, но лошите са идващите от системата на човешката религия негативни сексуални сили, които правят сексуалността на човеците болнава/проблематична, иначе сексът не би трябвало да е проблем, но досега целият свят беше потапян в всякакви сексуални абнормености и негативни явления, и затова обратната сексуалност и всяка сексуална абнорменост придобиваха все по-епидемиологичен характер, но трябва да се сложи край на верческото/духовното беззаконие, иначе може да стане голям проблем