.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Надявам се да говориш за кандидастване след 7 или 8-ми клас , а не за университет

Аз не уча такова, но в моето даскало има такава специалност и тя е много съвременна и хубава-общо взето ще си само на компа
    ето кво изкарах от сайта на даскалото

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙНЕР
    Реализация: В сферата на рекламата и издателската дейност, страниране на книги и списания, изработка на лого, плакати, брошури, каталози, дипляни, Web дизайн, обработка на снимки, анимация, фирмени рекламни материали, както и в много други дейности, изискващи графично оформление на крайните продукти.

Ще работите с фотошоп и тем подобни програмки-като завършиш можеш да работиш в някое списание или да прайш ефекти на филми, реклами и тнт-много е яка специалността, но за съжаление аз като кандидатствах я нямаше, тя е от 2009 май в моето даскало

http://www.ptgvarna.com/uploads/files/info_design.pdf

ето ти и учебният план за да видиш кви предмети се учат през годините

също така ще рисувате не само на компа, но и реално, както в часовете по рисуване, но вече много по други неща и не на блокови листчета, а като художник, но предимно ще тряя да се научиш да рисуваш на компа и да прайш ефетки-тряя да имаш и въображение

пък ако случайно ще учиш в моето даскало ПТГ-Варна ми пиши на ЛС да ти дам скап и да ти кажа някой други работи за даскалото
    Последно редактирано от mlakniwe2 : 01-05-2012 на 16:40

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2 Виж мнението
    много съвременна и хубава-общо взето ще си само на компа
    абе да ама нали ако по цял ден виси на компа на работа и като се прибере няма да й е мн-мн до комп и интернет от цял ден висене?
    Иначе ако се работи от вкъщи е перфектно!
    ^това е за професията, ако я работи, не ако я следва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си