.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    То пък, 'щото не е нелепа като цяло идеята да се обяснява за нещо подобно.

Лекарят е длъжен да пази лекарска тайна. Плюс това, понякога хименът се разкъсва, докато спортуваш, а някои момичета се раждат без такъв.
    Повярвай ми, няма как да възстановиш химена си в първоначалното му състояние, но още не е късно да поработиш над правописа и пунктуацията си и да прочетеш някоя книжка по сексуално и репродуктивно здраве.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението

Лекарят е длъжен да пази лекарска тайна. Плюс това, понякога хименът се разкъсва, докато спортуваш, а някои момичета се раждат без такъв.
    Повярвай ми, няма как да възстановиш химена си в първоначалното му състояние, но още не е късно да поработиш над правописа и пунктуацията си и да прочетеш някоя книжка по сексуално и репродуктивно здраве.
    зависи на колко години е ,ако е под 16 не е длъжен лекарят да пази никакви тайни ..

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението

И аз съм на това мнение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си