- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко издържахте при 1та свирка
Колко издържахте ,нормално ли е да изпуснеш парата :д
към 4-5 минути.
и нали всеки следващ се удължава времето ???
За какво ти е да издържаш много при свирка?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ами нали след това като започне самия секс
Ако свирката е само прелюдия, като усетиш, че няма да издържиш много кажи на мацката да спре. Обърни й внимание на нея и като си се поохладил преминете към секса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По принцип със свирка почвам, със свирка свършвам. Ако девойката не вкара малко ръчно няма как да свърша.
Respect my authoritah
малко, много малко... а може и отначалото свирка ти си свърши после ще се занимаваш с нея докато стане пак![]()
То зависи и на какво момиче попаднеш. Александра ти за 5 минути можеш да свършиш и някой дето му е за 1000 път. Иначе аз лично 10 минуни, но презаредих доста бързо и продължихме :ДД
Пичове само аз ли съм болен за 1-ви път като ми лапа след 20 мин момичето се отказа ? а ина4е като си бия чи*кия свършвам за 5-6 мин ?
По скоро въпроса трява да е колко пъти сте свършвали от свирка
Аз съм на 0, всъщност ако не видя с очите си че е в устата на мацката, най вероятно няма и да разбера![]()
Последно редактирано от Ronnan : 01-12-2012 на 10:41
[QUOTE=DarkTemplar;9980497]Другият вариант е да те свърши със свирка и втория път да си правите по-дълъг и качествен секс.[/QUO
много добро решение![]()
Оралната любов е нещо не преходно, ако ти харесва!
По темата: повече от колкото и се искаше.
Последно редактирано от stambelan : 01-30-2012 на 08:19
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
10min може би.. без секс след това
не се изказвай неподготвен,прасе
Кви са тия 10-15 минути о.о Как не им се схващат устите на тия момичета... Макс 1-2 минути се занимавам с моя и е аут, а не е като да е девствен или да не са му правили преди други. После секс и сме хепи. 10-15 минути... пфф *confused*
Последно редактирано от Vannesa : 01-30-2012 на 12:38