- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко издържахте при 1та свирка
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Първата му свирка, която направих издържа 20 минутии .. не знам добре ли е, зле ли е .. А след това издържа към 10-15-20![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Еми.. моя приятел при първата свърши адски бързо... докато пък когато го направихме, въпреки че му беше 1ви път... издържа страшно много... и обикновено и сега е така, от свирка свършва бързичко..
аз 15 минути. И не е вярно, че всеки следващ път се увеличава(поне при мен). Всичко е на психическа нагласа![]()
Оралната любов е нещо не преходно, ако ти харесва!
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
и аз чак се чудя на тези 10-15 минути......моя издържа 3-4 минути и свършва ;ddd
1-2 минути,ама то беше ебати свирката.....![]()
ми то зависи и от момичето де![]()
Не съм свършвал при първата свирка а продължи доста време към 15 20 мин предполагам.
I love my girl <3
Първият път не успях кажи речи, но иначе всичко си зависи от много неща. Възможно е от 3 до 15 мин![]()
относително ... всичко е в мозъка, не в техниката и най-добрата да е ,ако не съм възбуден или не ми се свършва колкото и да го лапа няма да свърша и си трябва секс... Ако ми се свършва ... може 5-10 мин. ... най -бързо
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim