- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2-ра дупка на ухото ( меката част )
Хора , искам да си направя тоест да отида да ми сложат с пистолет 2-ра дупка на едното ушо .. : ) много им се кефя .. и отдавна съм го намислила да си слагам , харесва ли ви ? Ще имам ли проблеми после ? Моля , който има такова нещо да обяснява последствията , Благодаря !![]()
аз имам 2-ра на дясното ухо.. когато ти я правят не боли после малко като я пипаш или спиш на нея ама това е само няколко дни но трябва да я почистваш редовно![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
и аз имам на дясното ухо - няма да имаш проблемПървоначално написано от DiDiChKa
освен ако не си алергична от метала (от който се прави обецата) аз съм алергична и чак след като си махнах медицинската обеца спря да ме боли ухото
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Имам 2 дупка на лявото ухо и изобщо не боли,когато те пробиват.
Мен ме боля после,защото не ми понесе медицинската обеца ..Ти ако нямаш такъв проблем - не се притеснявай,ако имаш си купи сребърна да ти сложат![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
и аз имам втора дупка на лявото ухо и никак не болеше нито,когато ми я правеха,нито след това.Щом е на мекото обаче внимавай точно къде ще ти я направят,защото моята е на едно,така да го наречем,никакво място и сега не мога да си пробия трета дупка на меката част.
Аз си имам по 4 дупки на всяко ухо![]()
иначе,когато ще се пробиваш,си ходи във някое пиърсинг студио,а не в фризиорски салони и прочие...
След като се сдобиeш с втора обичка,си купи едно шишенце кислородна вода(ама да е 3%)и примерно всяка вечер си го мажи със кислородната вода(за да убиваш микроби xD)[а принципно,това би трябвало и в студиото да ти го кажат]
Имам на дясното ухо. Когато ти я пробиват не боли, защото е за секунди, но след това може и да усетиш лека болка. Няма страшно!![]()
При мен малко се възпали, при положение, че си почиствах мястото. Но все пак не означава, че и на теб ще е така.
Не съжалявам, че си я направих!![]()
и аз имам 3 на дясното и две на лявото. Отначало и при мен се възпалиха.Вече 2 години минаха и нямам проблем![]()
аз имам 2 на лявото ухо и нямах никакъв проблем![]()
аз имам по 2 дупки и на двете уши и не сам имала никав проблем докато ме дупчат и след тва
аз имам 2 обици на лявото ухо . Не ме боля като ме пробиха нито пък след това ... Нито ми се поду,нито възпалии ... А и не съм го мазала с нищоо .. така че действаймного яко стои
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
аз имам и на двете уши по 2-ра дупка
както и две на хрущяла
не боли изобщо
![]()
много е яко :P
Requiem for a dream <3
човек, сериозно ли не боли на хрущяла...Първоначално написано от lovelysister
щото искам там, а майка ми каза, че боли супер много
въобще не боли, особено на меката част. И по-добре да те пробият с обица от мед.стомана или титан. С такива сребра и тенекии не рискувай, само ще ти се пре*бе ухото
Fuck you You fucking Fuckers
+1 r аз там имам обича ... същия случейПървоначално написано от DiDiChKa
Bring it on baby.. I taste good!
Боли после... и бая боли...Първоначално написано от ifilin4ica
![]()
ако всичко е стерилно-няма проблемпочиствай със спирт и мажи с Гентамицин кремче всеки ден
Знам, защото имам по 3 на всяко ухо, като само бебешките не сам си ги дупчила сама у нас![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
аз имам 5 и една на хрущяла..много им се радвам![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аз имам 3![]()
Познавам хора с по 4-5 обици на 1то не вярвам да е голяма болка :P :P :P :P![]()
![]()
мхм..не е : ))Първоначално написано от cappye
давай смело![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
имам по 2 на всяко ухо. еми то на момента нищо не усещаш... после при мен лично се позачерви, доста топличко беше на пипане после и си мислех, че ми се възпалява ухото, ама не стана, за щастие, а и ми казаха, че това затопляне е нормална реакция на тялото (абе според мен не е така, ама щом казват...) не съжалявам, че си ги направих и на третия-четвъртия ден вече почти бях забравила, че са ми пробити ушите... дори мисля да си направя трета, поне на едното ухо...
дупчи смело![]()
айде че се олях ОТНОВО
![]()
времет0 тu uztuча
и аз имам ... няма да имаш никакви проблеми ..![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
аз си пробих сама на дясното ухо втора дупка и нито болеше, нито се възпали, преди месец си пробих и трета и пак не боля. просто внимавай като спиш или се обличаш да не закачиш обецата щото става лошо.
airplanes..