- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да изглеждам по-голяма и женствена?
Здравейте,
Не знаех в коя тема да публикувам това, затова пиша тук. Та, аз съм почти на 14. Но проблемът ми е, че имам много бебешко лице и носле. Държанието ми не е като на дете, но по лице...Искам да изглеждм по-голяма, по-женствена и по-секси, не толкова невинно. Момчетата харесват по-развити момичета, или поне тези, които аз харесвам. Искам да изглеждам като другите си приятелки. Дайте някакви съвети, моля ви. И ако кажете нещо от рода на "Защо искаш да изглеждаш по-голяма, радвай се сега на това, което имаш, че после ще съжаляваш..." искам и аз да излеждам на възрастта си сега, а после дали ще съжалявам...
Бих ти предложила да подчертаеш скулите и погледа с грим, но има опасност да заприличаш на карикатура ако наистина си с детско личице. Пусни снимка, за да дадем конкретни съвети. Така "на сляпо" няма как да помогнем.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пусни снимчица
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Момиче, ти си на 14, нормално е да изглеждаш като дете. Не знам защо всички на тази възраст мислите, че сте "различни" и много зрели. Твоите приятелки са предварително мутирали от ефекта на ксеноестрогените. Няма нищо нормално в това 14 годишни да изглеждат като какички. Женствеността и сексапила идват от цялостното излъчване, най-вече формите и извивките на тялото, съотношение на талия, ханш и гръдна обиколка. А и нали не смяташ, че момчетата на тийн възраст ще те гледат точно в лицето ?
Няма да е лошо една снимка ?![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Кх... искам само да ти кажа, че въобще не е приятно да те мислят за по-голяма ... Днес фризьора ми ме пита дали съм била за последна година в училището ми (демек 12ти клас) ... а аз съм 9ти о.О
С това, да се правиш на по-голяма само ще привличаш вниманието на "дърти отрепки" ... и като цяло отрепки... Което въобще не е приятно, повярвай
И все пак ако наистина толкова държиш ... пробвай се да си контурираш лицето .. скули и прочие.. колкото да ти придаде по-женствен вид... но само недей да се мацоташ с по едно кило грим и да заприличаш на някоя евтина кукличка...
Бебешкото лице и носле са до живот, и аз имам този "проблем" и никъде не ми вярват, че съм пълнолетна (а съм на 20), така че докато не ти се появят бръчки все ще изглеждаш по-малка. Но ако толкова държиш да си секси и т.н може да пробваш да експериментираш с начина си на обличане, като разбира се не прекаляваш с дълбоките деколтета и къси поли.
Аз също имам доста невинно излъчване, но повярвай ми- после цял живот ще се чудиш как да изглеждаш по-млада, особено като подминеш 30-35 год. Все пак по-силен грим върши работа, можеш да опиташ.
Нормално е да изглеждаш така на 14.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не е хубаво да изглеждаш по-голяма.На един мой съученик го питали по какво му преподавам :О
Ако толкова държиш да си слагаш грим,на 14 спирала и цветен гланц е достатъчно![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Скуби си веждите, но не ги прави прекалено тънки.
Слагай малко грим - можеш да си очертаеш окото с молив (сив за по-меко излъчване, а не черен), гланц...
Но повечето неща идват от поведението - плавни движения, определен поглед, положение на устните и т.н.
А, на мен ми е приятно да ме мислят за по-голяма![]()
въпреки че авторката го написа аз пак ще и го кажа - радвай се на това,което си ! .. момчетата харесват и момичета,които са себе си.. + че си само на 14 .. аз съм на 15 и също изглеждам малка - щото съм ниска и като излезна с момчетата от моя клас някъде (които са над 1.80) представи си за какво става въпрос.. и аз до преди 1 година се дразнех като теб,но мои близък човек ми каза,че след време ще се радвам защото ще изглеждам по-млада и т.н. .. тия твоите съученички като са на 14 и изглеждат на 16-17-18 какво ? те от сега щом изглеждат така след време ще си слагат едно 10 годинки отгоре най-спокойно.. Rebirthing ти каза за женствеността,но тялото ти в никакъв случаи не ти е оформено с талия и т.н. . .просто няма как на 14 да имаш оформено тяло на ЖЕНА ... както ти казаха обличай се по-добре,но в никакъв случай ''курвенски'' подчертай очите или със спирала или с молив за очи,но както ти казаха вече недей с черен... много е смешно да видиш детско лице с 1 тон грим,който определено не стои добре и не върви някак си (като пораснеш още малко дори ще ти е смешно,но това е друг въпрос) на устните балсам/гланц ... можеш да започнеш да отделяш повече внимание на коса,нокти (защото на 14 е нормално да започнеш да си правиш прически,че дори и с преса и да си пуснеш маникюр и т.н. но като казвам маникюр нямам в предвид орлови нокти
ами лек маникюр
)
та.. това е.. но няма какво да те лъжа.. докато годинките не ти станат повечко и докато мисленето не ти стане зряло - държанието също ,няма как един грим да те направи по-голяма и т.н. .. просто изчакай още 2-3 годинки и това е.. аз съм на 15 (не че ни е кой знае колко голяма разликата де) и не се чувствам пораснала какво остава за теб.. и все пак успех![]()
На 13 си. Живей си живота, и престани с тези глупости. Бузите, формите и извивките на тялото ще получиш към 15-16 годишнината си. Айде с здраве.
^ че дори и по късно.. към 18 вече г/д..
и мен ме правят на по малка,на 18 съм пък ме мислят за 15-16 годишна.Имало е случаи в които не са ми вярвали за годинитедразнещо е ,но наистина след време ще се радваш,не бързай да порастваш още
![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
споконе се тревожи по добре така отколкото с толкова изкривени форми че да не може да се гледаш
![]()
и аз изглеждам като малка едно в лицето и в ръста, ама така се харесвам не искам да си се променям, да изглеждам на възрастна
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Нормално е на няма и 14 да изглеждаш така. Как искаш да изглеждаш? Като разпоретина ли? И всички момчета да искат да те минат...изобщо къде на тия години си тръгнала да мислиш за момчета...Не мислиш като дете...да, да. Само факта, че пускаш такава тема и имаш такива мераци го доказват.
Наклепай се яко с грим, боядисай си косата, сложи къса пола и голямо деколте и започни да се натискаш наред - 100% ще изглеждаш много оборотна!
^ само не съм съгласна с това на 14 къде си тръгнала да мислиш за момчета - на 14 е съвсем нормално да тръгне по момчета,но казвам да си харесва някого,да си има гадже,а не да се мушкат![]()
Подчертай си скулите, както предложиха, или очите.. Но недей да прекаляваш, че тогава гледката става неприятна. Аз съм на 14, не ходя нагримирана 24/7, но продължават да ме мислят за по-голяма, самата мисъл в началото ме радваше, но сега.. не знам защо, но искам просто да си изглеждам на 14, а не да ме питат дали догодина завършвам.. Иначе, относно сексапила, на почти 14 или 14/15 не мисля, че някой може да излъчва "женственост и сексапил", може да ти се кефят момчетата как изглеждаш, наистина да се харесваш сама и да изглеждаш по-голяма, но невинността в очите/изражението ще си я има.
^ +1
Права е! Сескапилът не е нещо, което можеш да кажеш искам го и да го направиш насила на 14. Един ден като поживееш и събереш опит и самоувереност той сам ще си дойде и няма да е нещо, което ще усещаш ти. Него го виждат другите. Ти в твоите си очи най-вероятно винаги ще си се виждаш еднаква.
Аз съм на 17 и съответно изглеждам на 12. Досега не съм открила начин, който за ме прави да изглеждам на годините си. Но не мисля, че има нещо лошо в това. Освен това, важно е цялостното излъчване, а не само лицето ти. И повярвай ми, има огромна разлика дали говориш с момиче на 12 или на 18, нищо че изглеждат по един и същи начин. Просто възрастта обикновено си проличава при първия разговор с някого.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en