- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам ...да съм по-висока ,но как?
Искам ...да съм по-висока ,но как?
Не мисля,че можеш да станеш по-висока.
Носи токчета..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
чувала съм че се източваш, когато играеш баскетбол и волейбол
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Мит... =)) просто няма логично биологично обяснение как би се случило това
Ръстът се определя от полимерно взаимодействие на гени-можеш да стигнеш максимума,може и поради различни фактори да не достигнеш до ръста,който ти е генетично заложен.Та,май единствената опция да пораснеш повече,отколкото природата е предвидила,е растежния хормон
Бтв,при някои хора окончателният ръст се достига чак на 19-20,че и нагоре,така че ако си малка,не се притеснявай-има още накъде да се издължаваш xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мисля, че няма начин да си по - висока .. ако има някакви хапчета или други такива, по - добре не се трови
С йога, но разликата преди и сега, едва ли ще бъде забележима.
ами възможно е , защото се разтягаш , но за волейбол нз опитвала съм за година и нещо и нищоо.
и аз съм нисичка, но вече се примирих с това. Пробвала съм с баскетбол, но сякаш това действа повече при момчетата. Освен по някакъв начин да стимулираш хормона на растежа с витамин А ( моркови), но не знам дали ще помогне. Чувала съм, че и висенето на лост помагало, но трябва упоритост.![]()
Ще ти дам съвет, но незнам до колко ще е верен.
Отиди в някоя дрогерия и питай там може да има някакви хапчета или билки за този хормон.Но внимавай какво вземаш, че една приятелка на майка ми работила там, имала дъщеря, която била много ниска и й дала хормони за растеж или нещо друго не му знам името. Та сега е много висока към 1.96 там някъде.
Хормона на растежа помага САМО,когато имаш дефицит.Ако е в нормални нива няма да пораснеш на височина..
блажени са верующите...кей,няма лошо да играете баскет с тайничката надежда да пораснете изневиделица - ако не друго,поне спорта не вреди
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тренирай нещо.. волейбол,баскетбол.Недей да взимаш хапчета...никаква полза няма от тях.
аз от баскета израстнахама колко колко поне минах майка си
обаче то си е ганатично ако нямате високи ти кво очакваш да си 170 ли :/ а и винаги вариант са токчетата ама като пораснеш
![]()
^ абе 164 не са малкои да хапчетата ги махни изобщо като вариант то си е И до ген
164 СА малко
не знам колко си висока, обаче на мен ми е проблем постоянно
в къщи свалям чинии със стълба!? а шкафовете не са много високи, постоянно имам нужда от помощ, ако искам да сваля нещо от малко по високо, чувствам се кофти и предпочитам да съм по-висока
ама няма..
яж нескуик ~ шегичка ;д .. еми не знам може би с йога ?
Аз пък четох, че е от значение колко калций е приемала майката докато е била бременна или нещо от сорта.Можело родителите ти да са по-нисички, но ти да станеш висок.Не знам колко е вярно, но съм виждала такива семейства и затова си мисля, че не е толкова до ген... Остава да се надявашзнам ли, и аз искам да съм по-висока, но не зависи от мен.
апф и аз съм ниска ама к'во ? отдавна не ми пука.. спорт и здравословно хранене.. и не си мисли,че от 1 година спорт ще видиш голяма разлика.. трябва постоянство във всяко едно начинание.. а колкото до хапчета -ако си малка недей,защото може още да пораснеш,а и не е хубаво за организма..
а колкото до баскета и волейбола - не съм съгласна.. и при двата спорта се издължаваш .. малко или много .. просто това е постоянно разтягане на мускулите и от там идва и растежа,но естествено не говорим за 1-2 години,а повечко и определено се вижда разлика