.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Ооо, я стига, моля те... защо ти е?? Аз пък мн искам да си остана нисичка... сладурско е някак си, а и си ниска и сладка за гаджетата...
    По темата: баскетбол. Не е мит. Всички баскетболистки, които познавам, са 1.70 и нагоре. Гледах по NG, че няква карала лекарите да ѝ чупят краката нарочно, за да стане по-висока с към 5 см.... ти решаваш..
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Град
    pazardjik
    еми начи ходи да тренираш на лостове и ще станеш висока , така двама фр-та тренираха на лостове и наистина пораснаха с няколко санта

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    има само един начин - научи се да се харесваш!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от callia Виж мнението
    Ооо, я стига, моля те... защо ти е?? Аз пък мн искам да си остана нисичка... сладурско е някак си, а и си ниска и сладка за гаджетата...
    По темата: баскетбол. Не е мит. Всички баскетболистки, които познавам, са 1.70 и нагоре. Гледах по NG, че няква карала лекарите да ѝ чупят краката нарочно, за да стане по-висока с към 5 см.... ти решаваш..
    ааа и аз го гледах тва мноу шантаво o.O

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Баскетбола е мит!
    Всички баскетболистки са +170, защото са били високи и са ги записали да тренират, а не защото са пораснали след много игра на баскетбол

По темата - няма как да го промениш, гена си е ген. Трябва да се научиш да се чувстваш окей в собствената си кожа и да не ти пука.
    От личен опит казвам - и аз искам да съм по-ниска, ама шанс..

Голям фен Аватара на Glam0rous
    А колко си висока? По принцип нищо не можеш да направиш ако си здрава и хормоните ти са наред. Ако си ниска заради някакво заболяване и проблем с тях се отива на ендокринолог, дава се солидна сума и започваш да пиеш и да се надяваш да подействат без купища странични ефекти. Имах съученичка с такъв проблем и не и беше никък добре.
    Ако е просто от суета и нямаш проблем, забрави.
    И какво лошо има момичетата да са по-ниски? Мен пк супер много ми харесват някакви дребни мадами, много по-готино е от (да не казвам кобила) ама изглежда по-нежно и женствено. Даже ме е яд колко съм станала висока понякога, а то е 167-8.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не винаги е до ген
    примерно познавам едно момче, което е високо 2.06, ама техните са 1.70-1.75..така че не винаги е фактор.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    не винаги е до ген
    примерно познавам едно момче, което е високо 2.06, ама техните са 1.70-1.75..така че не винаги е фактор.
    Така е - смисъл, пак си е ген, но не е задължително да се е метнал на родителите си - брат ми е 180 а родителите ми са 168-175. Може човека да се е метнал на дядо си примерно, както брат ми. Зависи от много неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си