- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам ...да съм по-висока ,но как?
Ооо, я стига, моля те... защо ти е?? Аз пък мн искам да си остана нисичка... сладурско е някак си, а и си ниска и сладка за гаджетата...
По темата: баскетбол. Не е мит. Всички баскетболистки, които познавам, са 1.70 и нагоре. Гледах по NG, че няква карала лекарите да ѝ чупят краката нарочно, за да стане по-висока с към 5 см.... ти решаваш..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
еми начи ходи да тренираш на лостове и ще станеш висока , така двама фр-та тренираха на лостове и наистина пораснаха с няколко санта
Баскетбола е мит!
Всички баскетболистки са +170, защото са били високи и са ги записали да тренират, а не защото са пораснали след много игра на баскетбол![]()
![]()
По темата - няма как да го промениш, гена си е ген. Трябва да се научиш да се чувстваш окей в собствената си кожа и да не ти пука.
От личен опит казвам - и аз искам да съм по-ниска, ама шанс..
А колко си висока? По принцип нищо не можеш да направиш ако си здрава и хормоните ти са наред. Ако си ниска заради някакво заболяване и проблем с тях се отива на ендокринолог, дава се солидна сума и започваш да пиеш и да се надяваш да подействат без купища странични ефекти. Имах съученичка с такъв проблем и не и беше никък добре.
Ако е просто от суета и нямаш проблем, забрави.
И какво лошо има момичетата да са по-ниски? Мен пк супер много ми харесват някакви дребни мадами, много по-готино е от (да не казвам кобила) ама изглежда по-нежно и женствено. Даже ме е яд колко съм станала висока понякога, а то е 167-8.