- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тази вечер ваш Влади няма да спи, а ще се весели в нощен клуб Плаза Денс Център
в Студентски градиииии по-точно в залата Folk Idol
Там ще забивам провинциалните студентски ку*ви, докато вие стоите и блеете в умрялата кофа.
Поне да бяхте някакви готини, да си направите готиното, като се помайтапите, ама не - нърдът си е нърд!
Тази вечер пак ще се е*е! Нека ви е ят! Защото съм як и достатъчно богат!
Нека ви е ят
![]()
тебе па не ти ли омръзна беее .. пфу да ти имам скапаните теми.. айде ходи да те клецат и тихУ !
ако ще ходиш в студентски град предлагам лична охрана![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хехехе :Д бат ви дизелчо барман го раздава![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
абе я си заври мнението отзад бее .. и обърка.. няма ти да клецаш,а те теб..
Нощеска не е хубаво, има само пияници и разгонени курвентии![]()
хаха знаем,че нямаш нищо против някой да ти го ръгне ;д ..
ей мърлио май скоро не са те били
sapphire5![]()
Само селяните се забавляват на чалга.
Би трябвало да можеш да отидеш и във вечер или място, където се слуша само поп и пак би трябвало да има от същите.
Не е вярно.От чалга клуб винаги излизам доволен
А от ретро, метро и т.н. - никога не ми се е случвало.
![]()
Че те тия не ходят ли по дискотеки с поп музика? Според мен доброто прасе яде всичко и не подбира.
Сашe, на Мадона отдавна и мина модата, сега чалгата е номер 1, приеми го![]()
Първо, че не е само Мадона. Второ, не можеш да ме убедиш, че на това му е минала модата:
http://vbox7.com/play:989bc6a7 - верно, че е от преди няколко години, но и тогава не беше по-различно - просто едва ли някъде пускат такива неща.
Не само, че няма да го приема, но и смятам да унищожим чалгата напълно. Разбира се, трябва да има и подкрепа за това.