.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC

Заведение в Младост

Така, прецених, че темата е за тук и за това пиша... надявам се да ми помогнете
    Преди 1-2 години ходихме една компания в едно заведение мисля че в Младост 4 (най-непознатият ми квартал в цяла София). Въпросът ми е следният - Изобщо не помня как се казваше, а много ми хареса мога само да ви го опиша ;д - една голяма полянка с едни като възглавници, на които се седеше... Боже изобщо не мога да се сетя какво точно представляваше и къде се намираше , но ако някой се сети, моля пишете Дано все още съществува ! ;д

Знам колко тъпо звучи, но от три дни съм се обсебила за това кафе/заведение и никой не може да се сети за него.. ;d
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Мисля, че се намира между ХИТ-а и Принцес (едно като мини мол има боулинг вътре). Обаче зимата не знам дали работи (със сигурност ги няма възглавниците на поляната).

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Мерсии, мен ми е ясно, че няма да работи, но простоо ми се беше забила в главата къде се намира и какво представлява и как се казва и няколко дни се чудя и само за това мисля Мерси много
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

аз се съмняавам, че ще работи отново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си