.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дайте съвет ..

Здравейте,имам малък проблем и не знам как да постъпя, Започнах да излизам много често с една приятелка , а тя викаше своя най-добър приятел с нас (той е на 19 , а аз на 14) , и така се запознахме и започнахме да си пишем излизахме няколко пъти , той ми правеше комплименти, че съм красива и т.н. Една вечер неговата бивша приятелка ми писа да не съм се занимавала с него .. сега пишела като човек това не било нищо , аз казах на моята приятелка ,а тя каза на него .. той се обади на бившата си караха се след това тя ми каза да съм била с него той бил свестен . Всичко беше идеално и изведнъж каза на най-добрата си приятелка ,че съм малка .... Не знам какво да правя влюбена съм , а ако стане нещо и ми предложи не знам дали да тръгна с него .. все пак разликата не е голяма но годините са много различни ..... Не знам какво да правя - да се откажа или не , страх ме е бившата му да не му е наговорила глупости за мен защото преди си имах проблеми с нейните приятелки .. Моля ви дайте съвет .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Той казал на еди коя си/кой си, ти си казала на друг/а, пък бившата му казала на теб, пък на него...

Говорете двамата. Ти и той. Така ще се изясните.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Право е момчето - малка си. Ама и той не е с много акъл да ходи да се занимава с лапета.

Замисли се какво би искало в една връзка 19 годишно момче и какво ти можеш да предложиш. Какви са неговите интереси, какви за твоите и т.н.

Знам, сега ще последват излияния от типа на "Ама аз съм си надраснала годините, разсъждавам като по-голяма и бла-бла-бла". Не е така и като пораснеш ще го разбереш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Ахтопол
    Омъжи се за него,роди му 3 чавета и живейте безгрижно цял живот !

п.с. Колко мъка има по този свят

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Право е момчето - малка си. Ама и той не е с много акъл да ходи да се занимава с лапета.

Замисли се какво би искало в една връзка 19 годишно момче и какво ти можеш да предложиш. Какви са неговите интереси, какви за твоите и т.н.

Знам, сега ще последват излияния от типа на "Ама аз съм си надраснала годините, разсъждавам като по-голяма и бла-бла-бла". Не е така и като пораснеш ще го разбереш.
    Така е, ама аз като се замисля повечето 19 20 годишни момчета имат акъл на 14 годишна пикла, така че може и да се нагодят.. Покрай мен е бъкано с такива двойки ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Абе вие с какви хора контактувате? В моето обкръжение няма нито едно момче, което би обърнало внимание на (цитирам) "малолетна пикла".

на 14 съм малолетна пикла , а когато 15 годишни момичета пишат съвсем други отговори има ...

Цитирай Първоначално написано от bbubbyy Виж мнението
    на 14 съм малолетна пикла , а когато 15 годишни момичета пишат съвсем други отговори има ...
    Защо така си мислиш? Ако темата беше пусната от 15 годишна относно 19-20 годишен МОЯТ отговор щеше да бъде същият. А това "малолетна пикла" е определението на 20+ годишни момчета относно момиченцата твой набор.

Коментарът ти, обаче, напълно затвърди мнението ми.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Съгласна съм, че разликата им не е предпоставка за свястна връзка, но честно казано, мисля, че като си го е харесала и си го е навила на пръста, ничий пост във форума няма да и промени мнението. Някои неща трябва да се научат от собствен опит. Преди и аз пишех същите мнения, но с времето осъзнах, че няма смисъл. И без това остават нечути. Нека пробва, нека види и за напред ще знае.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз изказвам мнение. Не й казвам "Ще правиш така и така, не еди-как-си". Казвам й над какво ще е добре да поразсъждава преди да предприеме нещо. Тя ако има достатъчно акъл ще се сети сама. Ако пък не - ще се опари и ще се научи, както ти каза.
    Но ако не чуе различни мнения няма да разбере, че има алтернатива. А винаги е добре да се погледне на ситуацията от колкото е възможно повече ъгъла.

Нали за това съм писала за да видя различни мнения на хора който малко или много са минали по този път , пък и в момента съм объркана и повечето неща който ще направя сигурно ще са глупости

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    кой какво кой как кой къде... моля?
    GTA Stunting

Абе вие с какви хора контактувате? В моето обкръжение няма нито едно момче, което би обърнало внимание на (цитирам) "малолетна пикла".
    Контактувам е силно казано. Обичам да съм сред хора и се движа в много различни среди. Хорското поведение понякога ми се превръща в мания. Обичам да наблюдавам и изказвам наблюденията си. Отделно, от моя опит, като бях на 19 излизах с 20 годишен. Ами за мен мисленето му беше бая детско. Преди това не си бях давала сметка и почнах повече да се вглеждам в наборите му и не виждах кой знае каква голяма разлика. После бившия ми се хвана с една 15 годишна и се разбираха чудесно. Тя по-напред, той по-назад с материяла.. Един за друг ;д И други примери мога да дам, ама няма нужда.

И въпреки всичко, тва са едни големи обобщения, да не каже някой, че слагам общи знаменатели..
    Последно редактирано от djipsito : 01-05-2012 на 17:07
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Пф 19 годишен за кво ти е .... прой с 29 годишен те поне имат пари (сън).
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

оф пари .... знам че в момента съм на години в който има само авантюри и нищо повече .. ама поне искам да съм щастлива ... пари пфф

Не им се връзвай на тия дето лопат за парите... Общувай си с момчето и не си напрягай хубавата главица с глупости. Времето ще покаже. Гледай да не бъдеш досадна лепка, дръж се нормално.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Човек да не се пошегува ... дървета
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

благодаря много , ще опитам каквото стане ... ще си проличи дали трябва да съм с него или не

Цитирай Първоначално написано от bbubbyy Виж мнението
    и аз съм го забелязала

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Естествено, че си малка за него...Самият факт, че си мислиш, че си влюбена в човек, който почти не познаваш го доказва...Той е 5 години по-голям, а в интервала 14-21 години дори и 2 години разлика понякога са много. Имаш още много хляб да ядеш....

--------------------------------------------------------

anonymous708973
    Guest
    Не е съвсем така, има и такива хора наистина

Авторке, останалите са прави. Повечето момчета, с които общувам, са в интервала 18-23. Всички подскачат като ощипани при мисълта да са с 14-годишна. Мислиш ли, че можеш да удовлетвориш всички нужди и желания на 19-годишно момче, което си е баш мъж вече? И не става дума само за секс, където, впрочем, имаш два варианта. Да не правите секс, защото не си готова и той ще те остави, което е напълно разбираема реакция, ИЛИ да правите секс, когато ти си на 14, което не е добра идея.
    В началото всичко ще е цветя и рози, ти ще си мислиш колко е зрял в сравнения с връстниците ти и тайничко ще се радваш и гордееш, че ходиш с 19-годишен, докато наборките ти излизат с 15-годишни, но нещата ще се променят и ти ще си прекалено хлътнала вече.
    Не се занимавай

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Тя каза, пък аз и казах, след което моята приятелка каза, че той е казал, щото тя не му е казала ?
    Айде научете се да си свързвате изреченията без да повтаряте една дума по сто пъти пък тогава питайте к'вото и да било.

Разликата на тая възраст си личи ужасно много.
    Ако ти беше на 20,а той по - голям, нямаше дори да си личи.
    Дори да тръгнете, той все пак е мъж, ще иска от теб неща,за които все още
    на теб ти е раничко, намери си някой на твоята възраст.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си