.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Свършва много бързо...

Здравейте!Преди няколко дена с моя приятел правихме секс за първи път.До тогава бях девствена(на 18 съм).От тогава сме го правили още няколко пъти и не успявам да свърша,но знам,че това е нормално,при положение,че има жени на по 30 години,които са свършвали само 1 или 2 пъти.Това не ме притеснява,проблема е друг.Той свършва прекалено бързо.Само да ме види по бельо или да го целуна страстно и е готов...Той се притеснява,че не ме възбужда достатъчно,но аз се опитах да му обясня,че не в него е проблема.Много ми е кофти така...

Добре а един път, като свърши, презарежда ли после пак. Тоест вдига ли го за 2-ри път?

Ами за тези няколко пъти-Не.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На него за пръв път ли му беше?

А даваш ли му достатъчно време, някой го вдигат пак за секунди на други им трябва време... от колко време сте заедно, нали не се притеснява от теб по някаъв начин... пробвал ли е да се оправи сам половин 1 час преди да е с теб...
    пп пиши на лично ако искаш, мога да ти кажа нещо което аз като момче правя.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    На него за пръв път ли му беше?

О,не...Той е доста навътре в нещата.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Може би си първата, която наистина го възбужда и той не може да се контролира. Иначе момчетата с опит издържват повече.

Дай му време. Всичко ще се нормализира с течение на времето.

Благодаря за съвета,но някак си не знам и аз какво да си мисля.Малко ми е гадно,че така се получава.

За нищо няма да ти е гадно, ако си мислиш че само вие имате проблеми в секса , лъжеш се. Започвате сега. Правите го по-често, експериментирате повече и така. Много проблеми се решават с практика, погледни идейте, които ти писах на ЛС и действайте не се чудете

Banned
    И аз бях така с първото ми гадже.......ЗАРЕЖИ ГО........и си намери някой който си го бива......

Цитирай Първоначално написано от Forever666 Виж мнението
    И аз бях така с първото ми гадже.......ЗАРЕЖИ ГО........и си намери някой който си го бива......
    Нека му даде шанс де + това може да има чувства

Така е...Имам чувства към него и не бих го зарязала.

Ако това на снимката си ти ..... ясна си ми колко разбираш от секс и всичко останало със секса :> ще го зареже понеже свършва много бързо ... божееее какви ЛАПЕТА има само вечее ......

П.П. както казаха по-горе явно го възбуждаш прекаленоо много за да го прави това Ти попита ли го дали и със предните си приятелки така бързо е свършвал ?!? ако при тях не е така явноо ти му действаш доста възбуждащо .
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Не знам,но изпотвам дори вина...Много ми е кофти,че се получава така,но дано мине с времето. Дори и да не стане,пак не бих го зарязала,страшно много го обичам.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    - Да си набие една вкъщи преди да се видите.

- Да опита с по-дебели презервативи.

- Да опита да сменя темпото точно преди да свърши или примерно за малко да го вади, докато му попремине и през това време да те лиже.

- Сменяйте позите често.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от katerina petrova166 Виж мнението
    Здравейте!Преди няколко дена с моя приятел правихме секс за първи път.До тогава бях девствена(на 18 съм).От тогава сме го правили още няколко пъти и не успявам да свърша,но знам,че това е нормално,при положение,че има жени на по 30 години,които са свършвали само 1 или 2 пъти.Това не ме притеснява,проблема е друг.Той свършва прекалено бързо.Само да ме види по бельо или да го целуна страстно и е готов...Той се притеснява,че не ме възбужда достатъчно,но аз се опитах да му обясня,че не в него е проблема.Много ми е кофти така...
    Ужас! Най-лошото което може да ти се слуйчи! Как си издържала до сега? :O

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да си удари една чекия преди секс.
    Ако и това не помогне, кажи му че искаш повече от един тек, за да има шанс да свършиш и ти.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Ужас! Най-лошото което може да ти се слуйчи! Как си издържала до сега? :O

Кое как съм издържала?Без да правя секс 18 години ли? Ами исках да го направя с момчето,което обичам...

Banned Мега фен
    ^ точно на тоя не му обръщай внимание..

иначе за съвет.. не мога да ти дам кой знае колко стойностно мнение.. някой неща са ти ги казали.. а и се радвай,че го възбуждаш.. или просто да си удари една преди секс и това е

anonymous708973
    Guest
    Много го възбуждала, дръжки. По тая логика всички останали момичета не възбуждаме приятелите си, щом не свършват за минута ли?
    Съмнява ме да е много навътре в нещата, а съветите ти ги дадоха горе.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от katerina petrova166 Виж мнението
    Кое как съм издържала?Без да правя секс 18 години ли? Ами исках да го направя с момчето,което обичам...
    Ми тогава, що не питаш майка си или неговата майка, а питаш нас?

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Ми тогава, що не питаш майка си или неговата майка, а питаш нас?

Ни в клин,ни в ръкав е това,дето си написал...

Град
    София
    Kупи си пистолет и се гръмни, моля те!

праевте го по често
    сменяите позите и скороста на секса

Голям фен Аватара на magita
    накарай го да продължи с пръсти след като толкова бързо свършва и си направете един маратон, за да видиш дали ше има сили за няколко рунда ;]]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си