.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Практика момиче; това ви трябва ^^

Проблема не е в него а в теб ти си не наситна!!!!

anonymous708973
    Guest
    И откога да си ненаситен е нещо лошо о.О

Exclamation

Как ще е навътре в нещата . . .и няма да може да те възбуди . . !?

Цитирай Първоначално написано от mims2o Виж мнението
    Как ще е навътре в нещата . . .и няма да може да те възбуди . . !?
    Той ми беше първия!Опитвахме се няколко пъти,болеше ме,имаше кръв...Може би за това не успявам да свърша.Проблема не е в него.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Струва ми се, че понеже държиш на него прекалено лесно го оправдаваш за всичко (дори стигаш дотам, да обвиняваш себе си, което е леко абсурдно). Според мен тоя пич няма особено голям опит в секса и ти е казал, че има, за да те впечтали допълнително и да се чувстваш уверена, правейки го с него. Тука колкото хора, толкова и мнения, ти прецени кои биха ти били полезни. Моя съвет е да го правите по-често, нещата рано или късно се подреждат, практика му е майката.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Bastard Виж мнението
    Ако това на снимката си ти ..... ясна си ми колко разбираш от секс и всичко останало със секса :> ще го зареже понеже свършва много бързо ... божееее какви ЛАПЕТА има само вечее ......

П.П. както казаха по-горе явно го възбуждаш прекаленоо много за да го прави това Ти попита ли го дали и със предните си приятелки така бързо е свършвал ?!? ако при тях не е така явноо ти му действаш доста възбуждащо .
    в една от другите теми е написала, че е на 12 и е спала с две момчета

Не знам,но се чувствам зле като се получава така.Имам чувството,че аз съм виновна...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от katerina petrova166 Виж мнението
    Не знам,но се чувствам зле като се получава така.Имам чувството,че аз съм виновна...
    Ей тва ти е проблема. По-добре се отпусни и наблягайте на хубавите емоции и дейности.
    Welcome to the Jungle...

Като свършва много бързо - удари му 1-2 чекии и ще свършва бавно

Кооооолко познато, за жалост, хахах. Та, първо пробвайте Durex Performa, има резултат ! Ако ли не изчакайте 5-10-15 мин, зависи от човека, и пак ще е готов и ти гарантирам, че ще свърши доста по-бавно а това със зарязването е глупост...

Спокойно,нещата по-нататък се оправят и при мен беше така

Фен
    Град
    Plovdiv
    Той ми беше първия!Опитвахме се няколко пъти,болеше ме,имаше кръв...Може би за това не успявам да свърша.Проблема не е в него.
    Това са пълни глупости. Кой ти е втълпил, че ще свършваш всеки път като правиш секс?? Всичко е до партньора. Повечето мъже са егоистични любовници. Свършват, обръщат се и стават.

Имам приятелки, които на 23-24 годишна възраст са свършвали 5-10 пъти през живота си.

Бившата ми приятелка също не свършваше в началото, докато не разбрах какво и харесва. После е свършвала 6-7 пъти за сметка на 1 мой.

С времето, нещата ще се канализират ако е писано. Ако не, ще намериш по-добър секс партньор.

DarkTemplar е прав, че държиш на него и го оправдаваш. Не се обвинявай и не се притеснявай, че на него не му харесва. На него му харесва. Той неговото си го свършва. Гледай на теб да ти харесава. Лично на мен ми харесва единствено, когато партньорката ми изпитва удоволствие, но това си е само моята нагласа. Повечето мъже гледат ръчкане да има, а който не е доволен, да се оправя.

нормално е в началото да е така, но и като свършва бързо можеш след тва да го накараш пак да правите и така

Той език няма ли

Опитай следното нещо .Като свърши не му давай никаква почивка най-много за смяна на презерватива и докато не е загубил ерекцията го яхай нещата ще се получат .

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    ТРЕНИРОВКИ !!!

Здравейте!Преди няколко дена с моя приятел правихме секс за първи път.До тогава бях девствена(на 18 съм).От тогава сме го правили още няколко пъти и не успявам да свърша,но знам,че това е нормално,при положение,че има жени на по 30 години,които са свършвали само 1 или 2 пъти.Това не ме притеснява,проблема е друг.Той свършва прекалено бързо.Само да ме види по бельо или да го целуна страстно и е готов...Той се притеснява,че не ме възбужда достатъчно,но аз се опитах да му обясня,че не в него е проблема.Много ми е кофти така...

...за жалост,повечето са така

В момента го имам същия проблем ... Заедно сме от скоро 2 месеца казвал ми е че когато го целуна вече се е възбудил и е готов за секс но когато почнем да го правим и когато на мене почне да ми става най хубаво той вече е свършил за това аз все не мога да свърша ... Не знам вече в кого е проблема

И на мен ми свършва баницата , га съм гладен куту вълкь !!!

Супер фен Аватара на flo0pY
    да си удари една преди сексовете йей чувствам се като кретените които повтаряха в сички постове едно и също arty:
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

нередовен cekc ... !!!!!

Exclamation

Чат пат като влизам в форума и прегледам някоя друга темичка за да се посмея я на автора я на вас
    И си се чудя как ви се пише едно и също нещо в тридесет коментара ?!
    DarkTemplar само батката даде едно отговорче по темата като хората
    Другите овци изредиха милион пъти да си набие чекия ,пози бля тряс бавно бързо то простотия ама чак толкова....

Просто като усети, че свършва да поспира за 10 20 сек или му направи свирка и пак продължете

И аз имам същия проблем понеже го правихме и двамата за първи път той го задържа нямаме проблем с задържането а с моето свършване аз не мога да свърша а той е готов за 10 15 минути не мога да свикна още не съм се отпуснала напълно нямам иначе никаква болка при правенето кажете ми някакъв начин да се отпусна максимално и по някакъв начин не мога да свикна още да се движа не знам по какъв начин все пак сме го правили два пъти може ли да ми дадете някакви съвети за да може да се получава понеже не знам какво да правя как да се движа като е в мен ............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си