Здравейте! Има едно момиче, с което се познаваме от година, прекарвахме изключително много време заедно, да не кажа всеки ден. Но нещата и така не се получиха, и аз не знам защо, може би проблема бе в мен, може би в нея. И двамата го искахме, харесвахме се, но просто не знам... И така минаха 3-4 месеца, в които вече не си говорим, не си пишем, не се виждаме, уж всичко да се изпари. Е да, ама не... Аз продължавам да мисля за нея всеки ден, и не мога да я забравя и това е. Имам приятели, излизаме, развличаме се всеки ден, преди, след училище. Разсейвам се с различни глупости, но страшно много неща ми напомнят за нея и не мога да си я изкарам от главата. Засичали сме се, през всичкото това време, когато не си говорим, в заведения, на улицата, споглеждаме се и се опитвам да я избягам, но като ме погледне и сърцето ми се разтуптява и имам чувството, че ще изкочи. Гледам, че във Facebook харесва различни любовни статуси, изрази, постоянно попълва, че е необвързана, харесва снимки от различни романтични филми с реплики. Знам, че е абсурдно, че го споменавам, но това е единствения начин да виждам какво се случва в нейния живот, до известна степен поне. И въпроса ми бе, как мога да я превъзмогна някак си, защото явно, че времето не помага, а живеем в малък град и няма как да не се засичаме. Ако имат значение годините тук - аз съм на 17, а тя на 16.

Благодаря и весели празници!