- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимни прически...
Здравейте ! Наскоро се чудех каква да си направя и реших да попитам вас, предложете нещо. А и искам да попитам момчетата харесват ли ви интимните прически или не?
Питам ви съвсем сериозно и веднага се почват тъпите коментари.. Относно DragonLady струва ми се прекалено "голо" и не е ли смешно? До сега винаги съм махала всичко, но напоследък се замислих не е ли грозно така ..
Що да е смешно или грозно? Така както повечето жени предпочитам мъжа да маха всичко, и момчетата предпочитат момичето да е гладко. Аз винаги съм махала всичко, и никой от някогашните ми ( и сегашният ) ми партньор не са се оплакали от това.
МразиМ прически
Прическите са за теЗ които по някакви причини не могат/не искат да си ги махат от там.
Като "смешно е" или "за разнообразие" не го смятам за причина.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ау.
Чувала съм мъжки мнения, че не обичали голи... ъъ, прасковки... защото имали чувството, че правят секс с дете, но това са някакви си 5-10% от случаите. Масово мъжете предпочитат нула номер за партньорките си.
Ако толкова държиш... лентичка по средата. Ако си кадърна, можеш да докараш сърце :Д
аз лично махам всичко, не ми допадат тия прически
а иначе лентичка, буквата на приятеля ти(ако е някоя по лесна като Г, Т и т.н., макар че на мен ми се струва тъпо, но на някои им харесва)
![]()
абе нз за темата,но ако авторката си има приятел да го попита за предпочитания и ако на него му харесва да порасгледа в интернет![]()
Лентичката според мен е много секси
И според мен без нищо е най-добре. Иначе можеш да си направиш каквото искаш: ромбчета, правоъгълник, лентичка, друга глупост и т.н.
Не ме кефят чисто голи прасковки, може една тънка чертичка или триъгалниче да се остави и действа много възбуждащо докато лижа мацката или правим секс
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
примерно нещо такова
http://menbg.com/images/stories/200710-3.jpg
http://menbg.com/images/stories/200710-4.jpg
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ако изкаш нещо нестандартно ела аз щи я пострижа. Предлагам 2 модела : "Хитлериско мустачи " , " Разпънат черен гарван " избираш , идваш и правим за 1 нощ всичко.
Оставаш малка линия и т'ва е . Не е ядрена физика, че да го мислиш толкова.
Лично за мен интимната прическа е за предпочитане пред алтернативата.
Respect my authoritah
Направи си раста. Единственият проблем ще е, че ще трябва да си слагаш фунийка като пишкаш, ще трябва и да не се миеш. МОже и срамни въшки да хванеш, ама не се тревожи, няма да ги придадеш на никого, защото никой няма да иска да прави секс с тебеА като си в цикъл ще трябва само с тампони, но нека поне нещо влезе все пак и в твоя родилен отвор.
![]()
А сега сериозно. Що питаш нас, а не майка си?
К'во значение има ? Ако на теб ти харесва голо.. голо да бъде... ако ти харесва мустакато.. такова да бъде.. Защо на някой друг трябва да му харесва ? Както се чувстваш добре , така го остави. Знаеш ли кога ще се обръсна където и да е за някоя патка ,дет след 2-3 дена може да я няма вече ?
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Дори да е окосмена не е лошо според мен, стига да не се налага да си проправяш път до целта...![]()
мафиотска си направи, от тва по-убу нема.
Мразя храсталаци. И винаги се обезкосмявам до кожа. Имам коса само на главата+вежди и мигли. Това е. Никъде не оставям косъм даже. Интимни прически не съм си правила никога. Там, по принцип ми действа зле да има косми. Даже, когато растат ме дразнят безумно много и чакам с нетърпение да дойде часа ми за кола маска...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium