.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Това пък да позволиш момиче да те удари е.. просто трябва да отреагираш и да й хванеш ръцете.

Не съм удрял никога момиче, което ме е изнервило или по друга причина. Винаги някак си съм се сдържал, но ако дойде такъв момент всичко в мен да кипне до безкрайност..

.. такъв ще й натряскам, че хич няма да ми е жал, когато падне.. всичко си има граници. И с тези граници трябва да се съобразявате, а не дай като сте момичета и имате имунитет.. ако се паднете на някой напълно откачен ще стане весело и тогава ще видите кон боб яде ли и ще се научите на възпитание..

То това момче е седяло отстрани, защото предполагам момичето е било по-тежко и атлетично от него.. шушумигата се е сврял в някое ъгълче и е наблюдавал. Както казаха сигнализирай на охраната, ако не можеш сам или пък потърси полицията.. не е срамно.

Всъщност тук се правите на корави и разправяте, че не ревете. Но не е така поне при по-голямата част от този форум. Точно два пъти съм виждал ИСТИНСКА мъжкарана.

Първата е финна на вид, но и груба с груби черти в походка, маниери и т.н. Кожени, тъмни дрехи и не много висока. Личи си, че е мъжко момиче (хубаво момиче) и ако ти навре една плесници в мутрата става.. виждал съм как бие по две момчета доста по едри от нея и ги прави щайги..

Втората е напълно обратното на първата. Около 130кл. груба и масивна и е тренирала не знам си колко години бокс. Виждал съм как яде по 12-13 баници. Отдавна, когато учех така беше напердашила един лизгар, че баща му идва после в училището. Може да е отблъскваща на вид и видно яка, но евалата й.

Надали тук в този форум има и една от вас, която да е близо до тях двете и да се държи мъжки наистина, ако се наложи и да не пуска сълзици при един шамар. И не говоря само за външен вид и не говоря това да сте 250 кл и не говоря въобще тези работи, а става въпрос за изключително твърд и силен характер!
    Брой ме, защото съм точно като първото момиче. Мъжкарана.
    Иначе съгласна съм с теб.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не можеш да го обвиняваш момчето, че стои и гледа, щото ако са 5-ма, а той е сам с нея в дискотеката, хем него ще смелят, хем нея ще изгаврят. Не винаги да си показваш мускулите е правилно и готино.
    Ако наистина я обича и цени, няма да допусне и косъм да падне от нея .. И ще отиде да и помогне, макар и да са 5 срещу него..

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от mimkataa_220 Виж мнението
    Ако наистина я обича и цени, няма да допусне и косъм да падне от нея .. И ще отиде да и помогне, макар и да са 5 срещу него..
    Много романтични комедии гледате... Как няма да позволи и косъм да падне от нея... той да не е Бог? Казах, в такива случаи се вика подркепление или полиция! Сам човек - си до там. Ще се гмуркам аз да се бия сам с 5 човека, да ме убият там, после да страдат за мен всичките ми близки... Вие нещо не сте в ред. А и по принцип аз в подобна ситуация няма как да изпадна. Защото момичетата, с които съм излизал никога не са ходили с пола над г*за... Пък и тати е богат, ако изпадна в такава ситуация веднага ще се обади на неговите гардероби да ги смелят, тъй че нека ви е ят

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Много романтични комедии гледате... Как няма да позволи и косъм да падне от нея... той да не е Бог? Казах, в такива случаи се вика подркепление или полиция! Сам човек - си до там. Ще се гмуркам аз да се бия сам с 5 човека, да ме убият там, после да страдат за мен всичките ми близки... Вие нещо не сте в ред. А и по принцип аз в подобна ситуация няма как да изпадна. Защото момичетата, с които съм излизал никога не са ходили с пола над г*за... Пък и тати е богат, ако изпадна в такава ситуация веднага ще се обади на неговите гардероби да ги смелят, тъй че нека ви е ят
    Абсолютно си прав, човече, но тоз' се заврял като мишок и поне не е извикал някого. Срамно е да седиш безмълвен, не е срамно да викнеш по-силен да помогне.

Но е твърде глупаво да отидеш да биеш 7-8 човека и да ти скачат върху главата после.. много си прав.. пък и за едно момиче не си заслужава и след това да ти се изходи на главата.. рано или късно. Ако един, двама я закачат добре, но 10.. бих викнал въпросните хора, но да се правя там на Рамбо за една патка.. не мерси. И въобще не съм нещата, които изброи PinkPan7her просто имам глава на раменете и мисля трезво. PinkPan7her, много трудно ще видиш някой да бие десет човека. Не е смешно да признаеш, че не можеш и не ти е по-силите, но е комично да се правиш на боец и да се доказваш. Пред момиче не е това начина да се покажеш като мъж.

Викаш някой и това е!

"Пък и тати е богат, ако изпадна в такава ситуация веднага ще се обади на неговите гардероби да ги смелят, тъй че нека ви е ят "

Това не знам ирония ли беше или не, но не го одобрявам. Както и да е.

Последно редактирано от Irti : 01-09-2012 на 13:22

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от mimkataa_220 Виж мнението
    да и тия петимата, очевидно са от малцинстава, освен, че ще ви смелят от бой, ще ви ебът и без презервативи, ти ще надуеш корема като риба преди да си хвърли хайвера, а той вероятно ще напусне града, за да не се разчуе, че са го ебали, накрая ти си сама с чаве, което не си искала, а той е танцува в някой педерастки бар
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Това не знам ирония ли беше или не, но не го одобрявам. Както и да е.

Toва е просто моята запазена марка

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    да и тия петимата, очевидно са от малцинстава, освен, че ще ви смелят от бой, ще ви ебът и без презервативи, ти ще надуеш корема като риба преди да си хвърли хайвера, а той вероятно ще напусне града, за да не се разчуе, че са го ебали, накрая ти си сама с чаве, което не си искала, а той е танцува в някой педерастки бар
    Няма значение! Тя ще гледа мургаво чаааааве и ще знае, че заради нея някой истински мъж се е сбил Щото не знае да си прибира дупето в полата

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    По-слабия пол друг път, ако е няква скочубра, не само бой ами гладна и жадна ще стои .....

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    По-слабия пол друг път, ако е няква скочубра, не само бой ами гладна и жадна ще стои .....
    Наси, не се тревожи, ти няма да се жениш. Ще ще се омъжиш. За мен! И не само ще те бия, не само ще стоиш гладна и жадна, ама и ще бъдеш е*ана нон стоп, както мечок е*е зайка.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Няма значение дали ще се женя или не, говорех принципно за жените

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Няма значение дали ще се женя или не, говорех принципно за жените
    И принципно, ти ще си моята жена

Повече от фен Аватара на needle
    Жените твърдят, че държат повече на болка от мъжа, затова не би трябвало да има проблем когато се изпробва издържливостта им. Но жените не трябва да се бият защото са с по-крехки мозъци и два шамара са достатъчни за да откачат безвъзвратно.

Мега фен
    Абе на някои жени и боя им е малко
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    точно за това спорехме днес в час, че мъж не бива да удря жена, но не сме спорили за това, ако жена удари мъж, естествено, удряла ме е, говоря за какички ;д но в момента ако ме удари с лоши намерения, смисъл, не на майтап, ами защото е ядосана, и ако не съм аз виновен, бих я бил яко, задето си позволява това...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    точно за това спорехме днес в час, че мъж не бива да удря жена, но не сме спорили за това, ако жена удари мъж, естествено, удряла ме е, говоря за какички ;д но в момента ако ме удари с лоши намерения, смисъл, не на майтап, ами защото е ядосана, и ако не съм аз виновен, бих я бил яко, задето си позволява това...
    а така!
    1010

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Като бие шамари, ще си получава същото обратно. Твай.
    Не бия и не ме бият, не псувам и не ме псуват. Отнасяш се както искаш да се отнасят с теб.
    хахахах
    nice one

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    стига да не ми е гадже , мошно в китарата и тва е ... преди две седмици пред една дискотека един приятел се заяде с една , и оная блъска и говори на жаргон се прай на оборотна , кво ли си вика тия са на принципа 'момиче не се удря' , земи ти шамари в носа и шутове .. Няма такиа фюми , като се правят на чок обортни ше ядат шутове , не ги оправдава че са момичета , като искат да са момичета ше си правят паса
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    стига да не ми е гадже , мошно в китарата и тва е ... преди две седмици пред една дискотека един приятел се заяде с една , и оная блъска и говори на жаргон се прай на оборотна , кво ли си вика тия са на принципа 'момиче не се удря' , земи ти шамари в носа и шутове .. Няма такиа фюми , като се правят на чок обортни ше ядат шутове , не ги оправдава че са момичета , като искат да са момичета ше си правят паса
    Правилно!

А да те питам, ти прости ли ми?

Град
    •••Пловдив•••
    за кое е брат ?

за кое е брат ?
    Ми задето не ти дадох автограф, когато ти изрично ме помоли за това

П.П. > Ти си един от най-големите пичове в тоя форум... които са ми искали автограф

Град
    •••Пловдив•••
    е тва че се молих на колене пред резиденцията ти с часове и ти ме подмина пръскайки ме с колата , не означава че трябва да се сърдя

е тва че се молих на колене пред резиденцията ти с часове и ти ме подмина пръскайки ме с колата , не означава че трябва да се сърдя
    (rofl) Е, но все пак, за да компенсирам това унижение, ти си първият кофаджия, който каня лятото, на мега аристократичното парти, което ще направя на басейна! Разбира се с много... леки жени!

Град
    •••Пловдив•••
    аз ли съм богопомазания в случая , ще като The Don , да ги хвърляме в басейна докато се пушат пури под затъмнените светлини на построения подиум специално за ревюто на фешън ТВ

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Аз бих се разплакала, ако момче ме удари, но от яд и като ми мине - шат един в оная работа... КОйто реве последен, най-силно реве!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си