- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да биеш жени е грешно.... Но жена да удари мъж е правилно?
Много романтични комедии гледате... Как няма да позволи и косъм да падне от нея... той да не е Бог? Казах, в такива случаи се вика подркепление или полиция! Сам човек - си до там. Ще се гмуркам аз да се бия сам с 5 човека, да ме убият там, после да страдат за мен всичките ми близки... Вие нещо не сте в ред. А и по принцип аз в подобна ситуация няма как да изпадна. Защото момичетата, с които съм излизал никога не са ходили с пола над г*за... Пък и тати е богат, ако изпадна в такава ситуация веднага ще се обади на неговите гардероби да ги смелят, тъй че нека ви е ят![]()
Абсолютно си прав, човече, но тоз' се заврял като мишок и поне не е извикал някого. Срамно е да седиш безмълвен, не е срамно да викнеш по-силен да помогне.
Но е твърде глупаво да отидеш да биеш 7-8 човека и да ти скачат върху главата после.. много си прав.. пък и за едно момиче не си заслужава и след това да ти се изходи на главата.. рано или късно. Ако един, двама я закачат добре, но 10.. бих викнал въпросните хора, но да се правя там на Рамбо за една патка.. не мерси. И въобще не съм нещата, които изброи PinkPan7her просто имам глава на раменете и мисля трезво. PinkPan7her, много трудно ще видиш някой да бие десет човека. Не е смешно да признаеш, че не можеш и не ти е по-силите, но е комично да се правиш на боец и да се доказваш. Пред момиче не е това начина да се покажеш като мъж.
Викаш някой и това е!
"Пък и тати е богат, ако изпадна в такава ситуация веднага ще се обади на неговите гардероби да ги смелят, тъй че нека ви е ят "
Това не знам ирония ли беше или не, но не го одобрявам. Както и да е.
![]()
Последно редактирано от Irti : 01-09-2012 на 13:22
да и тия петимата, очевидно са от малцинстава, освен, че ще ви смелят от бой, ще ви ебът и без презервативи, ти ще надуеш корема като риба преди да си хвърли хайвера, а той вероятно ще напусне града, за да не се разчуе, че са го ебали, накрая ти си сама с чаве, което не си искала, а той е танцува в някой педерастки бар
n00bs
По-слабия пол друг път, ако е няква скочубра, не само бой ами гладна и жадна ще стои .....
Няма значение дали ще се женя или не, говорех принципно за жените![]()
Жените твърдят, че държат повече на болка от мъжа, затова не би трябвало да има проблем когато се изпробва издържливостта им. Но жените не трябва да се бият защото са с по-крехки мозъци и два шамара са достатъчни за да откачат безвъзвратно.
Абе на някои жени и боя им е малко
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
точно за това спорехме днес в час, че мъж не бива да удря жена, но не сме спорили за това, ако жена удари мъж, естествено, удряла ме е, говоря за какички ;д но в момента ако ме удари с лоши намерения, смисъл, не на майтап, ами защото е ядосана, и ако не съм аз виновен, бих я бил яко, задето си позволява това...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
стига да не ми е гадже , мошно в китарата и тва е ... преди две седмици пред една дискотека един приятел се заяде с една , и оная блъска и говори на жаргон се прай на оборотна , кво ли си вика тия са на принципа 'момиче не се удря' , земи ти шамари в носа и шутове .. Няма такиа фюми , като се правят на чок обортни ше ядат шутове , не ги оправдава че са момичета , като искат да са момичета ше си правят паса![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
за кое е брат ?![]()
е тва че се молих на колене пред резиденцията ти с часове и ти ме подмина пръскайки ме с колата , не означава че трябва да се сърдя![]()
аз ли съм богопомазания в случая, ще като The Don , да ги хвърляме в басейна докато се пушат пури под затъмнените светлини на построения подиум специално за ревюто на фешън ТВ
![]()
Аз бих се разплакала, ако момче ме удари, но от яд и като ми мине - шат един в оная работа... КОйто реве последен, най-силно реве!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!