.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    хахахах
    nice one
    какво се смееш :Д Не сме се били с теб все още :Д

зарибен съм.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ако един, двама я закачат добре, но 10.. бих викнал въпросните хора, но да се правя там на Рамбо за една патка.. не мерси. И въобще не съм нещата, които изброи PinkPan7her просто имам глава на раменете и мисля трезво. PinkPan7her, много трудно ще видиш някой да бие десет човека. Не е смешно да признаеш, че не можеш и не ти е по-силите, но е комично да се правиш на боец и да се доказваш. Пред момиче не е това начина да се покажеш като мъж.

Ей тука ти е грешката, готин. Не говорим за "няква патка", говорим за приятелката ти. Момиче, което обичаш или поне харесваш много. И не, тя не си го е изпросила с пола над задника.

Втората ти грешка е, че в такава ситуация дори не би трябвало да мислиш. Трябва да си толкова бесен, че някви идиоти са посегнали на ТВОЕТО момиче, че дори да не се замислиш, а не да стоиш и да гледаш как приятелката ти яде шамари, докато ти седиш и се чудиш какво да правиш.

Изобщо не става въпрос за доказване пред момичето. Става въпрос за защита и покровителственост в най-чистата им форма.

Ако нещо такова се случи и моят не направи нищо, което е напълно невъзможно, но все пак... минута и половина след като съм си на краката няма да ми е приятел вече.

Град
    София
    Точно. Мен ми се е и случвало да ме защитят, слава Богу не ме бяха били. Единият път един си позволи да ме опипа доста брутално в присъствието на бившия и другите с него нещо ми казаха някакви глупости. Е, толкова полудял и бесен не съм го виждала този човек, щеше да им счупи главите и на четиримата. Реакцията му беше преувеличена, но пак е за предпочитане пред това да беше седял и да гледа.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Боя отдавна мина от мода. А и грозно да момиче да посяга на момче.
    Изплюй му се в лицето, па си хващай пътя. Що за тъпотия да биеш мъж..

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    Няма такиа фюми , като се правят на чок обортни ше ядат шутове , не ги оправдава че са момичета , като искат да са момичета ше си правят паса
    Сигурно е оправдано да я удариш ако агресивно налита на бой и псува, мислейки се за неуязвима защото мъж не може да я удари.

Ама... аз примерно никога не съм виждал такива. Правете си сметка с какви харпии общувате.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    какво се смееш :Д Не сме се били с теб все още :Д
    а ти е време вече...
    даже закъснЕх.

88!

Град
    София
    Ам аз знам за такива истории. Един познат е удрял шамар, защото онази въпреки трите предупреждения е продължила да го псува на майка. А той е човек, който ги приема обидите за роднини навътре.
    А аз ако ударя мъж, ще си поизгубя сигурно после/съм си поизгубила вече/ уважението към него.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    а ти е време вече...
    даже закъснЕх.

88!
    Клечки под ноктите и на колена на бобови зърна цял ден за теб!

88

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Не, че нещо, ама...ако ме удари - ще си замълча най-вероятно, досега съм събирал сили и съм се сдържал, а е имало толкова поводи да заритам някоя хаха

ама ако верно ми се изплюе в лицето ше я ритам яко в тиквата, докато й дойде акъла

иначе последното нещо, което ще направя е да посегна на жена...
    мога да я разплача по друг, много по-ефективен начин, мога да я накарам да се чувства много по-зле (и виновна, зависи от случая) и много по-унижена от т'ва да и вкарам един десен в муцунката...

що се отнася до пичовете с поведение на п'утка'жии..
    аз имам гордост, и тази гордост струва много повече от синините, предпочитам да изям шамарите, от колкото на следващия ден като се погледна в огледалото да виждам страхливец

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Ам аз знам за такива истории. Един познат е удрял шамар, защото онази въпреки трите предупреждения е продължила да го псува на майка. А той е човек, който ги приема обидите за роднини навътре.
    А аз ако ударя мъж, ще си поизгубя сигурно после/съм си поизгубила вече/ уважението към него.
    кой е тоя познат, бре ;р

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Ти правиш ли изобщо някаква връзка с горния етаж или просто си плещиш ей-така?
    КАК изобщо може да ти дойде на ум да плюеш в нечие лице? Било грозно да посягаш на мъж. Много ли е красиво да плюеш като пълна селянка, при това по човека?

Ако съм един мъж и няква шаврентия ми се изплюе в лицето, ще я накарам да го оближе и ще я стискам за китката, докато не чуя пукане на кости.
    А ако същата се изплюе в лицето на мой приятел (независимо дали става въпрос за гадже или просто приятел), бедна й е фантазията. На колене ще я сваля и ще я накарам да се извинява, докато се почувства по-нищожна и от лайно.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Още един борец за свобода се появи в кофата
    Creative Technologie

anonymous708973
    Guest
    Не смятам да се застоявам, но темата ми излезе още като отворих сайта и не се сдържах. Ще е добре да се премести в "Любов", за да чуем повече мнения

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не смятам да се застоявам, но темата ми излезе още като отворих сайта и не се сдържах. Ще е добре да се премести в "Любов", за да чуем повече мнения
    И аз така мисля,лабилно стабилните хора трябва да се изкажат
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ти правиш ли изобщо някаква връзка с горния етаж или просто си плещиш ей-така?
    КАК изобщо може да ти дойде на ум да плюеш в нечие лице? Било грозно да посягаш на мъж. Много ли е красиво да плюеш като пълна селянка, при това по човека?

Ако съм един мъж и няква шаврентия ми се изплюе в лицето, ще я накарам да го оближе и ще я стискам за китката, докато не чуя пукане на кости.
    А ако същата се изплюе в лицето на мой приятел (независимо дали става въпрос за гадже или просто приятел), бедна й е фантазията. На колене ще я сваля и ще я накарам да се извинява, докато се почувства по-нищожна и от лайно.
    Искам да гледам!

По-добре да го ударя. Плюене и т.н. са селски изпълнения.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Irti
    Ей тука ти е грешката, готин. Не говорим за "няква патка", говорим за приятелката ти. Момиче, което обичаш или поне харесваш много. И не, тя не си го е изпросила с пола над задника.

Втората ти грешка е, че в такава ситуация дори не би трябвало да мислиш. Трябва да си толкова бесен, че някви идиоти са посегнали на ТВОЕТО момиче, че дори да не се замислиш, а не да стоиш и да гледаш как приятелката ти яде шамари, докато ти седиш и се чудиш какво да правиш.

Изобщо не става въпрос за доказване пред момичето. Става въпрос за защита и покровителственост в най-чистата им форма.

Ако нещо такова се случи и моят не направи нищо, което е напълно невъзможно, но все пак... минута и половина след като съм си на краката няма да ми е приятел вече.
    Ей, колежке, с теб винаги водим едни ми ти спорове..

Защитавал съм момичето с което съм бил и то много пъти. Срещу десет човека не съм се бил, срещу доста по-малка цифра съм. Ял съм бой много от най-различни хора (и не само за момиче). И накрая става това, че просто вдигаш егото на момичето и за теб нищо.. освен едни проклети синини. Въобще не трябва да си бесен в такива ситуации, защото точно тогава си губиш разсъдъка. Не да седиш и да се чудиш какво да правиш. Обясних сто пъти какво може да се направи винаги. "Твоят" може и да скочи, но няма да стигне далеч срещу толкова многочислен противник. И накрая уравнението спада върху това, че и двамата ви боли главата. Вместо да се потърси помощ. Разбери, че в живота много трудно ще видиш някой да е Джон Рамбо.. аз не мога да си обясня как хора, които не са яли бой грам в живота си.........пишат в темата (не говоря за теб, споко). Ще си промениш и мислене и всичко, ама трябва да мине време.. много време. Бил съм два пъти със счупен нос и то просто за глупости.. защитавал съм и после ето какво стана. Може днес, утре да биеш някой, но винаги има по-силен от теб и винаги ще те изкърти, ако не ти, а той се ядоса. Точно един човек, сам ми разката майката, а бях доста по-едър от него. Хайде да говорим с реални случки, а? Десет човека.. ти знаеш ли какво е толкова крака да ти скачат върху главата? Знаеш ли колко такива смъртни случай има? Знаеш ли колко от тях носят оръжие? Знаеш ли колко лесно може да те наръгат и да ти ебат майката? Значи да идеш в това купче и евентуално да те убият ли е по-добре или да викнеш полиция/охрана/приятели, ако са наблизо? Трима мой познати ебаха майката на някакъв пич, който задяваше момичетата по квартала. Разказаха му играта. Шевове, счупен нос и глава. И за какво?!! Родителите на пребитото момче изкараха медицинско и стана весело. Така че...

И не се изхвърляй с тези приказки "докато не чуя пукане на кости". Реално по-голямата част от момичетата един орех не могат да счупят. Женски бой (има и доста изключения) като цяло е направо трагично смешен. Тръгваш да я биеш тази въпросната, но винаги помни, че има един/една и тя е по-горе от теб. Винаги има такъв човек!

Изкуството да затапиш някой не е в това да го нариташ, а е в това да го направиш шашав с думи. И ако е пред определени хора и ако имаш речник и акъл.. много лошо можеш да го направиш за срам. И такива има хиляди случай, но ми омръзна да пиша.

Този коментар е без никакви лоши чувства към теб, както всеки друг.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    ^
    В случая не става въпрос за това кой кого ще набие. Става въпрос, че когато ти барнат жената първоинстинктното надделява. Умът ти спира и природата взема превес, или поне така трябва да бъде. По-добре да те смажат от бой, отколкото да живееш с идеята, че някой е посегнал на твоето момиче и ти си седял безучастен. Емоционалната болка от това е доста по-голяма от физическата. Казвам ти го като човек, който се е бил, когато са посягали по някъв начин на момиче, без тя да е направила каквото и да е, като момичето на мен ми беше просто позната. Случвало се е и една, с която преди спях да ми казва "еди-коя-си ми каза тва и тва и ме заплаши". Като почна да и задавам въпроси разбирам, че положението не е такова, в което е нужна намесата ми. Има го и момента, в който някоя може да те провокира да се сбиеш заради нея, без да има основателна причина, но не говорим за такива ситуации.

Като си говорим за носове, моят е чупен 3 пъти, крив, и 3те пъти от бой. Заради приятел съм се сбивал в селска дискотека, в която съм гост. Тва би трябвало да знаеш кво означава - да ти съдерат задника от бой простите селски бичкии.
    Само някой като се опита да каже нещо накриво на приятелката ти трябва да му строшиш най-близкия пепелник в главата, а кво остава да й посегне..

Не е въпросът дали ще набиеш или ще те набият. Принципен е.
    Temet Nosce

벨야카

КВО НАПРАЙХТЕ ВЕ СТИГА СТЕ ДЪВКАЛИ ТОВА КОЕТО ВИ КАЗАХ

anonymous708973
    Guest
    Irti, прочети пак поста на умри, защото каза дума по дума това, което аз имах предвид.
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    ^
    В случая не става въпрос за това кой кого ще набие. Става въпрос, че когато ти барнат жената първоинстинктното надделява. Умът ти спира и природата взема превес, или поне така трябва да бъде.
    Точно това имах предвид, както и останалата част от написаното.

Ти казваш какво БИ ТРЯБВАЛО да стане, аз ти казвам, че няма да стане така. НЯМА КАК да стоиш и да мислиш, докато удрят момичето ти, разбираш ли? Не казвам, че е умно да скочиш на много хора, не казвам, че няма такива, които носят оръжие, но все пак... това е нещото, което трябва да направиш, ако момичето ти е загазило.

Не си ми чел внимателно поста. Това с пукането на кости би било в ситуация, в която аз съм мъж :Д Напълно наясно съм, че не съм физически способна да стисна някого до толкова, че да му счупя нещо. Не съм от тези, които се мислят за недосегаеми, нито смятам женския бой за особено смислен. Оставям настрани факта, че крещящи "курва" мадами, държащи се за косите, далеч не може да бъде класифицирано като бой.
    А правенето на шашав с думи е нещо, което владея доста добре, бих казала, макар да не звучи особено скромно. В тоя момент обаче някакси не върви да отидеш и да кажеш на пичовете да спрат да я удрят.

В заключение, първото нещо, което една жена търси в един мъж, било то подсъзнателно, е закрила в най-чистата и форма. Жената (в частност аз) иска мъжът до нея да е физически способен да я защити. Ако аз знам, че той не би го направил, защо съм с него, като със същия успех мога да се защитя и сама?

^^ Знам какво означава. В чуждо село и керемидите бият.

Irti, прочети пак поста на умри, защото каза дума по дума това, което аз имах предвид.

Точно това имах предвид, както и останалата част от написаното.

Ти казваш какво БИ ТРЯБВАЛО да стане, аз ти казвам, че няма да стане така. НЯМА КАК да стоиш и да мислиш, докато удрят момичето ти, разбираш ли? Не казвам, че е умно да скочиш на много хора, не казвам, че няма такива, които носят оръжие, но все пак... това е нещото, което трябва да направиш, ако момичето ти е загазило.

Не си ми чел внимателно поста. Това с пукането на кости би било в ситуация, в която аз съм мъж :Д Напълно наясно съм, че не съм физически способна да стисна някого до толкова, че да му счупя нещо. Не съм от тези, които се мислят за недосегаеми, нито смятам женския бой за особено смислен. Оставям настрани факта, че крещящи "курва" мадами, държащи се за косите, далеч не може да бъде класифицирано като бой.
    А правенето на шашав с думи е нещо, което владея доста добре, бих казала, макар да не звучи особено скромно. В тоя момент обаче някакси не върви да отидеш и да кажеш на пичовете да спрат да я удрят.

В заключение, първото нещо, което една жена търси в един мъж, било то подсъзнателно, е закрила в най-чистата и форма. Жената (в частност аз) иска мъжът до нея да е физически способен да я защити. Ако аз знам, че той не би го направил, защо съм с него, като със същия успех мога да се защитя и сама?
    Аха, сега прочетох пак коментара ти и видях, че си написала "Ако съм един мъж". Извинявам се.

Не знам, може и да си права. Не ми се е случвало тази ситуация срещу толкова противници и не знам какво ще направя и дали ще ми изключи мозъка. Защитавал съм си момичето срещи един, двама, но не и повече (не се е налагало просто). Може би сте прави.

Инак евалата, че го владееш това с устните затапки. Просто кеф ми става, когато затапиш някой с думи и спокойствие. Спокойният човек изнервя много повече от ядосаният.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Инак евалата, че го владееш това с устните затапки. Просто кеф ми става, когато затапиш някой с думи и спокойствие. Спокойният човек изнервя много повече от ядосаният.
    Спокойна..тя... HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH.
    По-скоро си го представям като 350 думи/минута и как другата страна се опитва отчаяно да вземе думата за да се защити.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Момиче съм, нямам особен избор. Ако тръгна да налитам на бой на всеки, който ме изнервя, трябва да съм се сбила с половината планета

Eдит: Аз съм олицетворение на спокойствието.
    Омммммммм!

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    аз ли съм богопомазания в случая , ще като The Don , да ги хвърляме в басейна докато се пушат пури под затъмнените светлини на построения подиум специално за ревюто на фешън ТВ
    ФЕШЪН ТВ - МИНИМУМ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си