Здравейте.. чета го този форум от много време и наистина разбирам колко е дразнещо постоянно да изникват тези теми за размера на пениса (както и тези като 'бременна ли съм', например), но просто супер много се комплексирам от размера на члена си(тъпо ми е с тая цензура, ама както и да е). Предимно в тези теми все някой смята 15-6-7-8см за малко.. обаче никъде не видях някой да е написал, че е на моите години с моите размери.. на 17 съм, девствен, а пенисът ми е едва 12см. Тренирам редовно, често се случва в съблекалните/баните да се засичаме с мои набори голи.. еми супер неудобно ми е, от тоя свой смотан комплекс, който съм развил, даже ги поглеждам и ми е много кофти когато видя, че другите имат по няколко санта повече от мен.. освен това, когато със съученици сме си говорили, постоянно говорят за някакви размери от порядъка на 15+ см.. е, сигурно някои си добавят от себе си, но има и доста по-надарени от мен. Чувал съм, че имало някакво, макар и малко, значение, че съм по-пълен (е, вече що-годе си пооправих тялото и възможностите).
Из разни сайтове съм чел за 'средните' размети, колкото и смешно да звучи, защото всички сме различни, които някъде започват от 13см, другаде от 16 и в крайна сметка не ми помагат да спра да се тревожа.
уф гледай пак колко реда оплаквания изписах.. Та с тая тема искам да попитам, според вас и вашите наблюдения, тея 12см за 17 годишно момче наистина ли са толкова малко, колкото си мисля (забравих да спомена, че с окосмяването например даже поизпреварвам връстниците си, имам косми по гърдите и корема, лицето ми също е силно окосмено, започват и по гърба да ми излизат, тук таме, косми, тяхната мамица..). И според вас биха ли били недостатъчни за един хубав секс..
Ясно, че и 5000 отговора няма да ми направят хуя 20 см, просто искам да ми бъде вдъхната малко увереност в няколко отговора, все пак за това е този форум - да се помага на хората..
Благодаря на тези които са прочели цялата ми изповед и евентуално са ми отговорили, идиотски отговори ясно, че ще има