.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Към момичетата

Момичета защо не казвате че ви е приятно
    http://www.vbox7.com/play:d352f7e85a
    ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Защото на никоя жена не и е приятно да я обарва непознат за нея мъж, а въпросният най-много да изяде шамара. Е вече ако е приятелят на това момиче, разбира се, че ще му позволи, стига да не е на обществено място ( е има изключения, зависи от хората ).

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Защото на никоя жена не и е приятно да я обарва непознат за нея мъж, а въпросният най-много да изяде шамара. Е вече ако е приятелят на това момиче, разбира се, че ще му позволи, стига да не е на обществено място ( е има изключения, зависи от хората ).
    Според тебе тоя приятел на сичките ли е ?
    Както виждам на много жени им е приятно да ги обарват че чак му се хварлят и на врата :Д :Д

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от drogba333 Виж мнението
    Според тебе тоя приятел на сичките ли е ?
    Както виждам на много жени им е приятно да ги обарват че чак му се хварлят и на врата :Д :Д
    Тая извадка ( клипът ) е доста изкривен образ на действителността Пробвай като него да обарваш всяка срещната и да видиш, че повечето няма да го приемат с възхита и да ти се мятат на врата.

Тая извадка ( клипът ) е доста изкривен образ на действителността Пробвай като него да обарваш всяка срещната и да видиш, че повечето няма да го приемат с възхита и да ти се мятат на врата.
    Тогава защо на гадцето си ще дава? а на приятелите си не ?

Град
    Варна
    По тъп въпрос не можа ли да измислиш ... Явно не ...
    Щото ми е гадже, затва. А приятелите, са си приятели

По тъп въпрос не можа ли да измислиш ... Явно не ...
    Щото ми е гадже, затва. А приятелите, са си приятели
    Щом давате да ви опипват гаджетата не мислите ли че е тъпо? защо ? Защото и те са мъже. И също така немога да разбера защо за вас момичетата е толкова важно общественото мнение ? Да ви кажа сте мн тъпи, да ви пука за тоя/ония че ще каже че сте курви, то по този начин си обивате собсвеното удоволсвие от натискането/опипването.

Град
    Варна
    Да ти кажа, аз на тебе драги, че тъпият в цялата история си ти, и само се излагаш. Не всички са оперирани от чувство за морал като тебе

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Напоследък ми е трудно да оборвам илюзиите на загорели пубери.
    Welcome to the Jungle...

нема по тъп от тоо дето е пуснал тая тем :ДД мн ясно че гаджето ми ще ми дажа ма нема да дава на дугите момчета тва е много тъпа тема !!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от niki1996 Виж мнението
    нема по тъп от тоо дето е пуснал тая тем :ДД мн ясно че гаджето ми ще ми дажа ма нема да дава на дугите момчета тва е много тъпа тема !!!!!!!!!!!!
    XAXA малумнико познавам много хора дето са е*али гаджетата на такива с детско мислене като твоито...Последния път натиснах гаджето на 1познат пред него и според тебе дали се едрапнала :Д :Д Гаджетоти ще даде на които иска можеш да си сигурен че не само на тебе

Banned Мега фен
    ^ пффф,а аз ако съм на мястото на твоя приятел ти ще си пребит,а тая курвентия няма да я погледна повече (щото момиче не се удря)

мн тъп въпрос.. това не е за мнението на който и да било.. ти да не си някакъв предмет бе ? нали някой неща са лични както и обарването за повечето хора (като махнем курвите,които всяка вечер са с различен и като 2ма 3ма в един ден минат и ги обарват им дига акциите) .. пф.. не,не мога да повярвам колко прост народ има оф няма да обяснявам по темата,че чак се ядосах.. как може да има такива като тебе

Има всякакви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си