- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата
Момичета защо не казвате че ви е приятно
http://www.vbox7.com/play:d352f7e85a
?
Защото на никоя жена не и е приятно да я обарва непознат за нея мъж, а въпросният най-много да изяде шамара. Е вече ако е приятелят на това момиче, разбира се, че ще му позволи, стига да не е на обществено място ( е има изключения, зависи от хората ).
По тъп въпрос не можа ли да измислиш ... Явно не ...
Щото ми е гадже, затва. А приятелите, са си приятели![]()
Щом давате да ви опипват гаджетата не мислите ли че е тъпо? защо ? Защото и те са мъже. И също така немога да разбера защо за вас момичетата е толкова важно общественото мнение ? Да ви кажа сте мн тъпи, да ви пука за тоя/ония че ще каже че сте курви, то по този начин си обивате собсвеното удоволсвие от натискането/опипването.
Да ти кажа, аз на тебе драги, че тъпият в цялата история си ти, и само се излагаш. Не всички са оперирани от чувство за морал като тебе![]()
Напоследък ми е трудно да оборвам илюзиите на загорели пубери.
Welcome to the Jungle...
нема по тъп от тоо дето е пуснал тая тем :ДД мн ясно че гаджето ми ще ми дажа ма нема да дава на дугите момчета тва е много тъпа тема !!!!!!!!!!!!
^ пффф,а аз ако съм на мястото на твоя приятел ти ще си пребит,а тая курвентия няма да я погледна повече (щото момиче не се удря)
мн тъп въпрос.. това не е за мнението на който и да било.. ти да не си някакъв предмет бе ? нали някой неща са лични както и обарването за повечето хора (като махнем курвите,които всяка вечер са с различен и като 2ма 3ма в един ден минат и ги обарват им дига акциите) .. пф.. не,не мога да повярвам колко прост народ имаоф няма да обяснявам по темата,че чак се ядосах.. как може да има такива като тебе
![]()