- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Търся интересен сериал ..
От тези сериали съм изгледала а някои все още гледам : '' The Vampire Diaries '' , '' Pretty Little Liars '' , '' The Secret Circle '' , '' The Lying Game '' , '' 90210 '' , '' Lost '' , '' Haven '' , '' The Gates '' , Hellcats '' , ''Ghost whisperer '' , '' The nine lives of Chloe King '' , '' Flashforward '' , '' Misfits '' , '' Friends '' ... Ако сте гледали някой различен , моля споделете. Също така търся и откъде да си дръпна субтитри за '' Degrassi '' . Благодаря предварително !!
Не виждам да си изброила и ''SUPERNATURAL'' ,така че може да го прегледаш ако не го знаеш ..
How I met your mother <3
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Once upon a time
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
The Big Bang Theory ..
Първоначално написано от ledenakrasota
Skinsмного сте изпуснали като не сте го гледали. Но ако си искате вампирчетата и лигавите истории от сорта на Gossip girl, няма да ви хареса :/
The Vampire Diaries , Blu Mountain State![]()
El barco............
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Smallville мен много ме забавляваше.Супер сериалче.Иначе може и Sanctuary
Двама мъже и половина, д-р Хаус, Синовете на анархията, Малкълм...
И спря да се върти за миг земята..
Castle, Nikita (новата на CW), The legend of the seeker, M.D House,
Burn Notice / Извън играта
Ringer, Shameless, Awkward, Desperate housewives,
Doctor Who , Only Fools And Horses (преди доста време го даваха по тв ), Merlin, Downtown Abbey, Sherlock, The Forsyte Saga , Haven, Single Father, Тhe Tudors, Being Human и споменатите Skins и Мisfits![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Благодаря много на всички !! Харесах си 5-6 сериалчета![]()
how i met your mother
the big bang theory
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Никъде не видях - Интернатът. Страхотен сериал.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Supernatural е страхотен, заслужава си да се гледа.