- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в мой съученик
От около година мисля,че съм влюбена в свой съученик. Той е ... страхотен!Добър,мил,забавен,отзивчив, умен,скромен и т.н. И е много готин
На моменти имам чувството,че и той ме харесва,но не съм никак сигурна (защо е лесно да го забележиш когато харесват някой друг,а не знаеш когато става дума за теб?
) Последна година ни е и знам,че после има огромен шанс да не се виждаме много,затова искам да знам дали може да се получи нещо,но ме е страх,че ако не ме харесва ще разваля хубавите ни отношения правейки някаква крачка... Как да постъпя? Знам,че не бива да ме е страх да опитам,но това означава да рискувам да имам най-неловката учебна година... Има ли начин според вас да се разберем без да го обсъждаме всъщност? (как звучи...
дано ме разберете
)
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Няма да е неловко за дълго.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако не опиташ,ще си останеш с въпросите.
Направи не толкова явна крачка. По-скоро закачка, ако отвърне ..![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Никой не е казал, че трябва да седнете на една маса и да проведете дълъг и сериозен разговор. Излезте някъде веднъж, два, три пъти и го целуни. 12 клас сте, райт?Има ли начин според вас да се разберем без да го обсъждаме всъщност?
[quote="PinkPan7her"]и прави намеци.Излезте някъде веднъж, два, три пъти и [/i]
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
В живота си човек ако не рискува - губи ! но ! има 1 но ! но ако рискува може и да спечели !
Имам двама познати, които бяха най-добри приятели и бяха в един клас. Момчето харесваше момичето много. Накрая се хванаха заедно и много се обичат. Завършиха: момиче отиде в Германия да учи, а момчето остана тук и продължават да се чуват и виждат. Ако питаш мен действай няма какво да му мислиш ако момчето си заслужава разбира се.
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
Да,заслужава си. Излизали сме няколко пъти и това е ,което ме е накарало да си мисля,че и той ме харесва (държанието му когато сме само двамата - някакси е по-притесненПървоначално написано от Trollrusos
) , но не успявам да преценя напълно. Някой от представителите на мъжкия пол - кажете как се държите с момиче,което харесвате,но ви е срам.
Благодаря на всички отговорили за съветите! \
/
Не си изпускай шанса! Едно време с една съученичка се разминавахме няколко пъти през годините. Накрая се засякохме в последния клас на нова година и момичето не само ми намекна, ами направо ми натвърди, но тогава така се бях напафкал, че не ми беше до жени, а просто до купона. Та пак се разминахме. Не че нещо, като знам как се развиха нещата в последствие, не съжалявам, а напротив. Но при теб може да е друга ситуацията, затова определено се пробвай. И го направи скоро. Все пак нищо не губиш ако му кажеш "виж, харесвам те. Ако не е взаимно нищо не пречи пак да си останем приятели", примерно.
Опитай, няма да загубиш нищо,ако не го направиш после ще съжаляваш.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Аууу моме и аз съм със същия проблем (1 година надоло ) и направо ще се побъркам. Това лято прекарахме супер много време заедно, обаче сме само приятели и мисля ,че той ме приема само и единствено като приятелка, обаче когато сме заедно и като говоримм той се смее по един .. особен начин и имам чувството,че ме гледа някак....странно.... Не знам , може би си внушавам разни неща ,но не искам да му казвам, защото сигурно ще си развалим приятелстовото, а станахме доста близки... Пък и преди седмица си хвана гадже, с което , след дулга девствена връзка, сега си правят редовно секс и някак не мога да се меря с тва![]()
![]()
![]()
Ми аз и на моменти имам чувството,че ме харесва ,на моменти,че ме има само за приятелка. Не искам да се окаже,че сме само приятели и след като разбере ,че го харесвам и това да не сме...![]()
Ако и той иска да си продължите приятелството, а ти не му се натрапваш с чувствата си (след като си отхвърлена), не виждам причина да не сте приятели.
Може би,че ще е неловко да знае,че имам чувтсва към него .Първоначално написано от PinkPan7her
Как бихме могли да сме приятели? Няма да можем да си говорим открито за много неща.
Изключително рядко се случва след като единия си е признал да си говорят и държат както преди, по приятелски.Първоначално написано от Azoria
аве PinkPan7her земи смени аватара тва куче насекаде го гледам...
Признах си чувствата на една съученичка, тя към мен нямаше, не си говорихме известно време и след това до 12 клас ми беше от най-близките хора. От вас си зависи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не е такаПървоначално написано от Azoria
С човек, който едно време ми показа, че изпитва нещо към мен, сега си говорим най-открито за партньорите си.![]()
Добре дошла в клуба, бро!... Няма да е толкова неловко. Нищо не пречи да се пробваш. А това, че ви е последна година, не значи, че после заминава на друг континент, нали... Нали?!? Пробвай и ще видиш.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Абе не знам, но мисля скоро да говоря с него,че вече не мога. Искам да чуя от самия него,че не ме харесва , и да продължиме нататак, защото тази малка частица надеждичка , която пламва в мен всеки път, ми носи само болка, и искам да се изясним най-накрая...
Амм,всъщност точно това значи. Когато завърша заминавам или на друг континент или поне на края на този.Първоначално написано от blaaablaaablaaa
Но това е друга тема... Благодаря отново!
![]()
+1Първоначално написано от badsector
PORTO F.C.