- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Всеки пети мъж не си сменял гащите ежедневно...
Последно редактирано от KumchoValcho : 01-13-2012 на 10:42
Тази тема верно е тъпа.
Последно редактирано от M215 : 01-13-2012 на 18:04
Тази тема верно е тъпа.
Последно редактирано от M215 : 01-14-2012 на 12:29
Тази тема верно е тъпа.
Последно редактирано от M215 : 01-13-2012 на 18:17
Последно редактирано от M215 : 01-13-2012 на 15:51
^
^Защото е кощунство!
Ти, разглезено момченце, въобще не се обаждай! В консуматорското общество в което живеем едва ли са много хората, които ще приемат тези думи на сериозно. Но един ден, ние и нашите деца ще си патим от начина по който действаме и разсъждаваме днес.
Ами, защото трябва да съм чист. Има един лаф "да спиш като къпан".
Язък за изхабената вода![]()
За едно къпане трябва
да си измиеш косата - 1-2-3 пъти
да си измиеш лицето - 1-2 пъти
да си измиеш ушите и околоушието 1-2 пъти
да си измиеш врата 1-2 пъти
да си измиеш краката 1-2-3 пъти
да си измиеш г*за
да си измиеш х*я - отвън, отвътре и околох*ието
да си измиеш подмишниците
да си сапунисаш цялото тяло - ляв, десен крак, долу, горе, ръце - две, корем, гръб, рамене, гъз - ляво, дясно.
Някъде към 30 стъпки излизат. Ако се къпеш 15 минути, това прави по 30 секунди на стъпка. Това е абсолютно невъзможно.
Между другото, един път си бях обезкосмил краката - за проба - времето за къпане ми се намали ДРАСТИЧНО! Явно с косъми много по-бавно се третират зоните!
^Ти може и хиляда пъти да се насапунисаш и сума ти и вода да пролееш и нищо да не направиш, можеш и един път да се изкъпиш, но КАЧЕСТВЕНО!
Скъпото е не толкова водата като пари, а топлата вода. Ако водата ти е примерно 20 лв, затоплянето и е 50 лв още. Ама нали друг плаща...
Чакай сега... Я ми кажи, водата като се изхаби, къде отива? Изпарява се. Като се изпари после къде отива? Пада отново под формата на дъжд.![]()
![]()
Мисли, преди да вярваш на всеки, кой каквото ти каже, че ще нстъпят сташни времена, ако ползваш водата, ако ядеш, ако дишаш или недай си боже, да караш автомобил!
![]()
![]()
![]()
Бях възмутен, когато в хотел в чужбина всеки ден оставяха по 2 пластмасови чашки, защото ония така си мият зъбите - с чашка, за да пестят вода - е колко вода ще спестиш и ебати и хигиената ще имаш с тая пиклива чашка да се плакнеш, да не говорим колко е гнусно направо.