.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от da!ЛАПА Виж мнението
    //FuCKkK13
    Nice try, fuck13

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Зелени сте! Много сте зелени! От страни, ако може да се погледнете... Бъркате и мешате всичко!

Всяка държава има красиви жени. Всеки човек има различни виждания за красотата. Спрете с тези "кифли". Все едно само тук ги има и никъде другаде.

Българката е красива и поддържана жена. Тя е естествена. Дигнете прага на възрастта и обхванете цялото понятие, не гледайте само малолетните.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Зелени сте! Много сте зелени! От страни, ако може да се погледнете... Бъркате и мешате всичко!

Всяка държава има красиви жени. Всеки човек има различни виждания за красотата. Спрете с тези "кифли". Все едно само тук ги има и никъде другаде.

Българката е красива и поддържана жена. Тя е естествена. Дигнете прага на възрастта и обхванете цялото понятие, не гледайте само малолетните.
    За първата част до кифлите съм съгласен. Но от кифлите нататък напълно против.
    Само тук има кифли с 10 кила грим и прически, в нощните клубове по другите държави има просто добре облечени момичета Същото бих казал и за по-възрастните жени.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    ...
    Аз точно зрелите жени имам предвид, като сравнявам болшинството тук с болшинството зрели жени в една западна страна, например. Тук има страшно ПОДДЪРЖАНИ жени, поддържани, не просто с природни дадености. На запад се срещат покъртителни случаи, не искам да съм груба, но има големи свинчуги, които ходят негримирани, несресани и по пижами, по-скоро, отколкото с анцузи. Не че тук няма подобни, но са рядко срещани и не се приемат като нещо нормално, а другаде това е обичайно и не се обръща толкова голямо внимание. Оставете повечето 13-14-годишни момичета как ходят, вижте жените ни какви са! Вие ако под жена разбирате и девойка...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Всяка на която съм писал - ще те еба като куче преди кастрация, е била хубава.
    n00bs

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    АХАХАХАХА тва че възрастните българки се поддържат е най-абсурдното твърдение евър. Българките се занемаряват и то преди да навършат 30. Женят се, раждат деца, работят, обсебват се от битови и финансови проблеми и последното, за което мислят е как изглеждат.

Аз съм признал Франция за страната на милфките. :3

Колкото до кифлите - не са само в България, но се срещат предимно на изток - анадола, Балканския полуостров и други места с ясно изразено турско влияние.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Хуя ми.

.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    АХАХАХАХА тва че възрастните българки се поддържат е най-абсурдното твърдение евър. Българките се занемаряват и то преди да навършат 30. Женят се, раждат деца, работят, обсебват се от битови и финансови проблеми и последното, за което мислят е как изглеждат.

Колкото до кифлите - не са само в България, но се срещат предимно на изток - анадола, Балканския полуостров и други места с ясно изразено турско влияние.
    Трябва да те поканя някой път на беседа със съквартирантите ми, относно османското влияние на чалгата
    n00bs

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Това е само единият полюс. Не забравяй и другия!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

от старите Pedigree и шадовче

Мега фен Аватара на D1esel

Абсолютно вярно! По тези земи жените обичат да са тъпи и красиви. НАъплно се примиряват с това, да бъдат просто едни тела, вещи, които имат за цел да родят децата на родата на мъжа и да ги отгледат, а след това да отгледат и техните внуци и правнуци.

Българките не са най-красиви.

Град
    Аахен
    Абе те, че са красиви, красиви са. Аз лично нямам желание да пипна жена различна от българка.

Но да се твърди, че са най-красивите, си е екстремизъм.

Супер фен Аватара на Shines
    Всички са красиви !

бат Ивайло ...
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    Niggaland
    Абе те, че са красиви, красиви са. Аз лично нямам желание да пипна жена различна от българка.

Но да се твърди, че са най-красивите, си е екстремизъм.
    Нямаш желание, да ебеш някоя яка черна путка ? :O
    n00bs

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Нямаш желание, да ебеш някоя яка черна путка ? :O
    Гади ми се от мисълта за секс с маймунa, зоофилията е неморална.

Но да си призная, ИСКАМ да правя секс с китайка и ще работя за осъществяването на този мой план.

Мега фен Аватара на D1esel
    Гади ми се от мисълта за секс с маймунa, зоофилията е неморална.

Но да си призная, ИСКАМ да правя секс с китайка и ще работя за осъществяването на този мой план.
    Абсолютно! Негърките повечето са отвратителни. Но азиатките... (лиже пу*ка)

японките са по-красиви от китайките и същите са гнусни

Град
    Аахен
    Аз като казвам китайки включвам китайки, японки, филипинки както и цялата им раса...

ако успееш да споделиш дали наистина са толкова пискливи

Град
    Аахен
    Не ми е правило вечатление, ама май харабията си пискат. То и езикът им е такъв.

Град
    Niggaland
    Мен пък много ме дразнят дръпнати, а и всички си приличат от мъжкия пол и са някакви безвеждомиглести.
    n00bs

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Аз, аре тихо вече
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си