- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой е най-красивият потребител от Кофата?
Зелени сте! Много сте зелени! От страни, ако може да се погледнете...Бъркате и мешате всичко!
Всяка държава има красиви жени. Всеки човек има различни виждания за красотата.Спрете с тези "кифли". Все едно само тук ги има и никъде другаде.
Българката е красива и поддържана жена. Тя е естествена. Дигнете прага на възрастта и обхванете цялото понятие, не гледайте само малолетните.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз точно зрелите жени имам предвид, като сравнявам болшинството тук с болшинството зрели жени в една западна страна, например. Тук има страшно ПОДДЪРЖАНИ жени, поддържани, не просто с природни дадености. На запад се срещат покъртителни случаи, не искам да съм груба, но има големи свинчуги, които ходят негримирани, несресани и по пижами, по-скоро, отколкото с анцузи. Не че тук няма подобни, но са рядко срещани и не се приемат като нещо нормално, а другаде това е обичайно и не се обръща толкова голямо внимание. Оставете повечето 13-14-годишни момичета как ходят, вижте жените ни какви са! Вие ако под жена разбирате и девойка...
Всяка на която съм писал - ще те еба като куче преди кастрация, е била хубава.
n00bs
АХАХАХАХА тва че възрастните българки се поддържат е най-абсурдното твърдение евър. Българките се занемаряват и то преди да навършат 30. Женят се, раждат деца, работят, обсебват се от битови и финансови проблеми и последното, за което мислят е как изглеждат.
Аз съм признал Франция за страната на милфките. :3
Колкото до кифлите - не са само в България, но се срещат предимно на изток - анадола, Балканския полуостров и други места с ясно изразено турско влияние.
от старите Pedigree и шадовче
Абе те, че са красиви, красиви са. Аз лично нямам желание да пипна жена различна от българка.
Но да се твърди, че са най-красивите, си е екстремизъм.
бат Ивайло ...![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Аз като казвам китайки включвам китайки, японки, филипинки както и цялата им раса...![]()
Не ми е правило вечатление, ама май харабията си пискат. То и езикът им е такъв.
Мен пък много ме дразнят дръпнати, а и всички си приличат от мъжкия пол и са някакви безвеждомиглести.![]()
n00bs
Аз, аре тихо вече
...don't care what I've become but fear what I am becoming...