.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Търся добър боен клув в Варна

Търся добър боен клуб в Варна в смисъл да имат хубава зала и редовно тренировки и да е подходящ за начинаещи .Няма значение какъв е спорта да ли ще е бокс , мма или друго няма значение . Пробвах няколко клуба не искам да казвам имена , за да не правя лоша реклама , но условията за спортуване на повечето места бяха лоши .Ще съм благодарен и на всеки ,който каже къде тренира и какво мисли за дадения клуб ?
    Последно редактирано от alfa_q4 : 01-12-2012 на 18:58

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    За условията, при които се тренира не мога да кажа нищо, но от това, което съм видяла по състезания добри клубове по кикбокс, с добри състезатели са СК"Вокил" и СК "Боил" - не твърдя нищо изрично или не правя реклами и тн, тъй като всичко е спрямо това, което съм видяла. И другите клубове може да са добри, но главно тези ми направиха впечатление, провери тук, има и телефони за връзка и други клубове, става въпрос за кикбокс и муай тай:
    http://www.kickboxing.bg/klubove.php

Успех ^^

А нещо ако може да ми кажете за клуб Десант и бокса в Спартак ?Ще съм благодарен и на всеки ,който каже къде тренира и какво мисли за дадения клуб ?
    Последно редактирано от alfa_q4 : 01-12-2012 на 18:59

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Не тренирам във Варна, така че не мисля, че ще ти е от помощ. Относно "Десант", до колкото знам е също добър клуб, ако не се лъжа бяха на прилично място в класацията на клубовете за 2011, но незнайно защо тази класация я няма в сайта, за да се уверя. При бокса не съм сигурна как стоят нещата, но като цяло бих казала, че не зависи чак толкова от клуба колко е добър и какви постижения има, а от това как стоят нещата на място - треньора, залата, самите тренировки и тн. Отиди на място и виж, мини през няколко клуба, когато имат тренировка - първо звънни или нещо подобно, после сам сравни нещата и така ще избереш най-добре. Успех ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си