- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Познавате ли някой възрастен девствен?
Примерно 30-40-50 годишен?
Може и да познавам, не знам. Не ходя да разпитвам познатите си за сексуалния им живот.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не мисля, че познавам такъв.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
госпожата по БЕЛ е девствена а е на 30 и няколко![]()
So...хора всякакви , не е казано ,че като си на 15-16-17+ трябва да се праскате като зайци
maDamn
[QUOTE=D1esel;9988866]Mи като няма мадама, в твоя случай може и мъж да свърши работата![]()
минимум... ти предлагаш ли ми се? Не, мерси... Знам, че си гейзер, нема нужда да се предлагаш
[QUOTE=Pripyat;9989576] Ей пе*алче, ето това сте вие пе*алите! Човек, ако се отнесе човешки с вас, ку*венските ви мозъци веднага ще го превърнат в оръжие срещу него! Щото сте ощетени от природата и ви е яд, за което! Искате нормално отношение, а после се отнасяте като ку*ви, с много малки изключения!
Тук ми викаш гейзер, а на живо някога да си казвал така на някого? Съмнявам се! Аз няма да те ступам, но има хора, които не само ще те ступат, а и ще те кастрират, ако им го кажеш това! Така че внимавай!
даааааааааа мама![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
^ Ще ти се.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да.. класната, а е на 50 и няколко...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Познавам един на около 30 години, за който съм почти убеден, че е девствен![]()
Не съм запозната със сексуалния живот на всичките си познати.
Може и да познавам, не знам.
И спря да се върти за миг земята..
Най-възрастният, който познавам и беше девствен сега е на 23, а по онова време ( преди да си направи сефтето ) беше на 22.