- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много ли съм висока за възрастта си.. ;xx
Искам да ви попитам много ли съм висока за възрастта си, защото съм на 12, а съм висока 1.64 ;(( всички момичета от класа ми са по 1.50 - 1.59.. дори едно момиче е 1.48.. ;xx Най високата съм от класа, а това изобщо не ми харесва! ;( ;xx
НЕ,НЕ СИ!
Стига бе,всеки се развива различно.Какво?Дръпнала си по-отрано,голяма работа.Добре си си за възрастта и ще растеш още.
Мдам, дръпнала си по-рано от останалите. Стига си се комплексирала за глупости...
Глупости! Добре си си.Аз к'во да кажа,като съм 1.73, а от няколко месеца тренирам и баскетбол.Надявам се да не се дръпна още.
Напълно нормално е. Аз съм на 16, а съм 1,75. Не питай колко са тия над мен, не са много. И все пак, що трябва да ми (ти) пука??
тук е пълно с високи хора... аз съм само 1.62-3 , амм и не искам повече .. от класа има само едно момиче, което е по-ниско от мен ;д ... и какво като си висока.. можеш да биеш другите и да им вдъхваш повече респект
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Зависи... Падаш ли си по баскетболисти/волейболисти?
Не мога да разбера защо момичетата искат да са ниски. По-високите ще оберат високите момчета![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз бях горе-долу толкова на твоята възраст и бях от най-високите в класа . Сега в новия ми клас съм някъде по средата :d Има и с една глава по-високи от мен,така че не се притеснявай![]()
По-скоро момичетата от класа ти са ниски. Аз на 12 бях 1.69, 6-та по височина в класа. Ти си напълно нормална![]()
човек всеки се развива различноаз кфо да кажа като съм на 15,а съм 1.62
![]()
Аз съм на 13,и съм 1.70,останалите момичета от класа са по-ниски,само 1 момче е по-високо от мен и едно колкото мен,но все пак познавам и момичета на моята възраст,които са по-високи.Често и аз съм се чудила дали съм много висока,но споко,не се причтеснявай,защо мислиш че манекенките трябва да са по 1.78-1.80?![]()
Аз съм на 15 и съм 1,80 и съм по висока от всички в класа и мога да ти кажа че това много ми харесва. Ти имаш преимуществото да си по висока от всички останали, да ги гледаш отвисоко- с други думи тва е най хубавото нещо. Не разбирам защо толкова не ти харесва.
НЕ ! И аз съм на твоята възраст и в класа ми има момичета - също по 1.48Но има момиче, което е високо колкото мен - 1.70, а аз съм 72 и то е едно от най-готините в класа ! Така че не се безпокой.
Аз съм на 13 и съм 1.65........всеки расте различно .......
Е аз пък съм на 17 и съм 1.55.........
Така ли не разбрахте, че няма прекалено висок и прекалено нисък. Важното е да изглеждаш добре и да се харесваш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не, не си. Нормално е.
Аз когато бях на 12, бях 170см...![]()
Аз пък много се кефя на високите хора и НЕ, не си висока за възрастта си. Вероятно няма да дръпнеш много нагоре още. Аз съм на 13 и съм 1.68, в пети клас бях 1.65 и бях втора по височина. Така че си с напълно нормална височина, т'ва, че другите са ниски теб не трябва да те вълнува.
Радвай се, момиче.
Височината винаги е предимство.
И спря да се върти за миг земята..
Аз съм на 13 и съм 1.64 и съм най високата в нашия клас .![]()