- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Алфа бета гама-тва не е старогръцки.Като се почне яката граматика и глаголи,които по произношение подобяват китайско-индийски езици.Адски е труден,сериозно.Да не говоря съществителни,прилагателн , 100000000000 падежа и не само :X Имат 4 числа.Не само единствено и множествено...Имат 5 рода (а не само три) и като почнеш текста да пишеш всяко едно що е , все едно е няква тоалетна чиния..

Е ние за 1 година какво да научим?
Тази година пък латински ...
Старогръцкия няма нищо общо с гръцкия език!
И за какво го учихме? Който иска да става археолог - отделно да си го учи
Няма нищо общо.Учил съм го старогръцкия 4 години бе луд....
Отделно гръцкият........
То пък..Файда.Все едно сега знам нещо.Е ако попрочета ще си спомня веднага.

Като им е в училище какво да прави
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

на мен ли го казваш?
Само ми смъкват общия успех тез предмети
Да не сте в някое училище като НГДЕК? <3 ........

двете са съвсем различни
Едното тренира една част от трицепса , а другото другата
лъвчо аз те мислех за бодибилдър ти кво напрай............
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ами долната част на гърдите се тренират с кофички
Хаха,долната част вика (rofl) Тва са глупости,бро.....Докато стигнеш до тези детайли.....Няма смисъл направо...
Я правим кофички с тежест щото по-лесно ще вдигна лежанката.Я лежанката тежи психически,а кофичките ако стане нещо просто падам и тва е,а на лежанката я ке стане нещо , я ма е затиснала тя.

Кофичките са за долната част , а полу лега за горни цицки!
Аз провя с 20 кг кофите,но съм лек
И краката почват да ме боли , така че трябва с колан задължително !

Недей,че наистина има хора ,които ги правят с толкова кг,че и повече..
Ама аз правя сериозно с толкова...... Не се ебавам..6-8 повторения правя с тези кг

хах и кога стана лостаджия
той лъвчо още от преди искаше да прави кофички с много кила или набирания нещо такова беше
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Не знам кофи със 100 кг правят лостаджии ,които са тренирали с години наред
Много малко хора могат , а лъвчо се базиса
от де да го знаеш, човека е як ;д
sapphire5

Ако беше 25 - 35 годишен можеше и да му повярвам
С 50, 60 , 70 кг - - да ,но със 90+ абсурд
Да не говорим ,че той има бая качена маса - 90 кг
Луд,луд..Малко над 90 кг съм..Като добавиш още 15 кг стават 105Колко акъл трябва да иска да се сетиш , че не може да вдигам толкова и щом викам,че не се бъзикам,значи уравнението има друго решение