- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Оф, кви мЕчни продукти ме гонят, та мЛечни, разбрахте ме..Кисело млекце + плод беше тази вечер ;d Месцето на обяд, добре общо взето или поне така си мисля ;D
добре е.... а защо не ми пишеш в темичката за числата на немски :С
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Щот в момента немския ме измъчва с някакви по-сложни схеми![]()
А па ти прикаай кат ората бе!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Епа, не.
Болна съм, зима е, не ме пускат на трен и пари няма, а залата ми е надалеч. Нъц, нъц.. а днеска щеше да идва ново момиче, с която междудругото се познаваме и не се "тачим" много, много, но.. бих я понесла, за спорта. ;D![]()
Лека вечер ;d
Борба, свободен стил, викаш. Тренирай с аверчето, тъкмо за състезанието му. ^_^
Но има един проблем, той май по канадска си пада. ;/
![]()
![]()
xDD
Май , май сигурно щом знаеш по какво си пада значи сте се изпробвали , а?
Но аз искам някакъв по-бърз спорт
В , който да има равенство и всички до оставаме доволни , победители![]()
![]()
Хъх![]()
Дефинирай бърз спорт.![]()
Борбен ,духовно извисен , но в същото време технически развит , мил и нежен , красив и достатъчно задъхващ..
Обаче бърз май ше допада повече за индивидите от мъж. р. , така че по хубaво равномерен xDD XD![]()
![]()
awerw, Първата мисъл, която мина през главата ми.Но май няма да ме огрее, не се е появила принцеската.
xDD и в двата случая печелиш ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Как може да бие Харииии................|||||| Бях за Саки, пфф, ама то нормално Хари да бие - к`во ще се оттегли със загуба от кикбокса ли?! Пфф.. някакви 3 извънземни нокдауна, като последния беше КО....... FACEPALM
![]()
Възмутена съм!!
had shop ;d
добре ни ги разправяш на нас, но ние не сме бойци миличка![]()
sapphire5![]()
някой може ли да ми каже къде в софия мога да си купя декстроза?
в няколко аптеки питах ,но нямаха
Искате ли да направим "горещ стол" в раздела, ако и модератора няма нищо на против.
Главно ще се върти покрай общата идея за "Спорт и здраве". Щукна ми нещо, не знам ;D
то няма лошо, пък модераторите, няма кво против да имат