- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Стани част от еБългария в eRepublik -хитът в онлайн игрите
Помогни на България да изпревари Сърбия(2383, Румъния(13026), Македония(10731)..
http://www.erepublik.com/en/referrer/mrpazuzo
Такам, ще пускам поръчка за ръкавици и бинтове от един сайт, но все пак да питам дали е надежден (такъв изглежда) ::
http://www.mma-bulgaria.com/cart/
Бях при баба ми, така ме охрани, върнах се с 1кг повечеБлагодарен съм на курабийките й!!! Карах лада оф роуд и съм щастлив
Минах през Казанлък ама не видях лъвове никъде
Кажете какво интересно е ставало при вас ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
абе ти си анаболик взимаш добавкиама аз от 2 месеца казах още преди че не мога да кача........
пък и на дали качваш по 10кг на основен, не за един ден и после да ги свалиш на другия...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
awerw можеш, можеш нали знаеш, че всичко става много бавно!
DownloadVirus как върви чистенето?Колко кг си?
ех да има и такова нещо ;д а ти взимал ли си добавки ?
sapphire5![]()
според вас концентрат или изолат суроватъчен протеин след трен ?
sapphire5![]()
Аминокиселини?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако имаш храна вземи БЦАА!
Аз искам с протеина да заместя протеините от храната....... за това питам за протеин
sapphire5![]()
Става бе ама зависи от режима ти.
та изолат или концентрат ?
sapphire5![]()
изолат.....
Обоснови се !
sapphire5![]()
А ти вземи чети!! http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%B0%D1%88!%29
тва съм го чел няколко пъти, но и двете имат плюсове и минуси и затова попитах
sapphire5![]()
Минусите е,че изолат и хидро са по-скъпи.От към качество(биологичната стойност е по-висока) хидро е най-добро..За това пък 75 лева са 900 грама....А иначе видима разлика няма да видиш!
но хидро нямал хубав вкус, а аз питах за изолат и концентрат, но май няма разлика, така че дали изолат или концентрат няма да има кой знае колко различия, но ти ще избереш изолат така ли ?
sapphire5![]()
awerw вече ти вярвам ,че може да биеш лъвчо и мен на канадка ;D
един 55 кила ме би , ама китката ми е слаба на мен и то много ,че и да стискам силно с пръсти не мога
Ей за това всички ме бият ...
те на лостаджиите китките по принцип трябва да са яки, защото постоянно стискат лоста, можеш да пробваш просто да държиш свободна тежести да ти стане по-здрав хвата, особено при канадска аз лично хващам като клещи, а както лъвчо каза преди там няма сила, а само техника, много техники прилагат некви слабаци, а иначе и на половината от килограмите които аз вдигам няма да могат да ги мръднат даже....
sapphire5![]()
Глупости канадска бла бла
Зависи от парите (при избор whey or isolate)
чакай, whey не се ли превежда сурватъчен![]()
sapphire5![]()
да ама е по-кратко уей...