Цитирай Първоначално написано от wakethedead Виж мнението
я някой запознат да ми каже колко кг горе долу могат да се ка4ат за 4 месеца - ест повече муску.на маса и по-малко мазнини
искам да качвам до края на маи и после да по4на за релеф в момента сам 76-77 кг
има много фактори които влиаят....... не може да се каже....

значи, наредил съм се на една опашка и моя познат ме чака и се разхожда наоколо и едни 4 подозрителни момчета (бяха на 20 год и отгоре) го следяха с поглед и аз ги видях и ми се сториха доста съмнителни, след това си взех картата и гледам как единия от тях се беше буквално залепил за моя познат и го опипваше по джобовете и аз бях с много неща в ръцете и се чудех кво да правя, да скачам да го бия тоя ли, да го блъсна ли, и докато се чудех моя познат се обърна и му блъсна ръката и онзи избяга, след това пък дойдоха още 2ма мои познати и станахме 4в4 и ние тръгнахме обаче аз забелязах че онези тръгнаха зад нас, и се спрях и казвам на единия от моите познати, че ще остана малко по-назад, исках да видя тея кво ще правят които бяха зад нас, и единия от тях като вървеше зад мен, а аз се бях спрял и ме блъсна с рамо и ми каза да вървя напреде, и аз се обърнах, без да му кажа нещо го изгледах, бях почти готов да се бия, и тоя замина напреде отиде при един от моите познати и му измъкна фантата от джоба, но моя познат се обърна и си я взе, малко странна работа стана, после си стояхме и си говорихме 4мата и тея само ни гледаха и обикаляха около нас, абеее само шантави работи а и в даскало щях да се бия, айде спирам да ви разказвам, че много стана