- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
не беше ли 90 и нещо ? А да те питам, ако трябва да избираш или по-качествена храна и по-малко или по-некачествена, но повече, кое би избрал ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бях..Но нали правя режим за сваляне в момента..Чистя се от рано..Не ме бърка да отида без плочки на плажа /не съм плажен билдър/ и плюс това не ходя на плаж или море но това е друг въпрос
Та зависи от храната..Опиши едно меню с повече и некачествено и едно с по-малко и качествена като грамаж и храна и ще се види..
питам защото напоследък взех да подбирам повече качеството и започнах да свалям кг...... правех си сметка до края на март да съм 74, а в момента съм под 73...... което е много лошо и си мисля да вкарам повече въглехидрати, защото трябва да докарам до началото на май 75 !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Въглехидратите са евтини.Какъв е проблемът?
абе едно е за закуска да ям един хубав сандвич, друго е в стола в даскало 2 сухи сандвича, вкарват доста повече въглехидрат, но ми писва от тях...........
sapphire5![]()
Луд кви сандвичи в даскало бе..
ами ти кво ядеш за закуска ;д
sapphire5![]()
ми кво да ям..Овес мляко мед,само овес с мляко общо взето това присъства +още някви добавки ако броиш и тях за храна..
почти всички ядат това ;д аз нямам време за тези екстри, но като се замислиш какво има в сандвича ? Хляб, зеленчуци и месо...... какво му е вредното както повечето казват ?
sapphire5![]()
Хляба зеленчуците и месото..![]()
не те разбирам ;д
sapphire5![]()
Хляба-ужас
Месото-не е такова
абе по-добре е от чипс или вафли ;д
sapphire5![]()
Зависи.. .....
освен ако не е протеинова вафлаабе искам да те подметна идеята първо на теб, и който друг прочете де
за среща на нашия раздел
![]()
![]()
sapphire5![]()
Среща на раздела - къде? София ли както винаги![]()
не, някъде по-близо, където ни е удобно ....... а и ние никога не сме имали среща, как така в София ХД
sapphire5![]()
Щото всичко става в София![]()
бе остави го това селочакай още някой да види темата и като станем повече хора ще мислим..... то за ся само двамата кроим планове
![]()
sapphire5![]()
Среща в центъра на България - Узана))
хаха, ходил съм тамс моите умения на турист (от 3 годишен ходя по планините) мога да ви заведа и до връх Испулин
Интересно ще е ;д
sapphire5![]()
Да питам в общата тема - според вас прекалено късно ли е да тренирам мма, тъй като съм на 18 години и навършвам тази година 19 - тоест 93 набор? Липсва ми техника, тегло не.
^ Не съм супер разбирач, но са ми казвали, че ММА е сбор от различни изкуства. Ако ти е първо бойно изкуство , по-добре пиши друго. Пък дали е късно- според мен не, ако, разбира се, нямаш някаква цел да се състезаваш.
По принцип съм навит за среща, но не мога да си правя планове за много дълго напред, че съм малко ангажиран. Ако се организирате, ще се опитам да дойда. В София има повече хора и лесно се стига.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.