- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
абе пробвал съм да пия такова, едвам го изпивам............... по добре, някоя сутрин, на 5-6 месеца един път ще дам 3лв и ще си купя вафла
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пфф, тече ми като из ведро, ш'са самоубия!
"Как тревожно е да си жена... "
всеки с проблемите си... а то си имаше спам тема, но е по-забавно като правим нови ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
e pa за много години
Айде, почерпете се, за здравето на Roy Jones Jr..
Да ви е вкусно ;D
Тва, дето ни го пробутваш, не е ли с изтекъл срок на годност???
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ахаха,, грешка в системата.. ;D
Айде, почерпете се и за Мохамед Али .. човекът на 70 става, но няма да давам почерпки, дори и виртуални.. ще вземете да кажете, че някой пиксел не е наред![]()
Знаеш чии празници да следиш ти. Да е жив и здрав!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ние ядем само неща в кутии !
sapphire5![]()
Пийпъъл, в събота уж ще се ходи на спаринг във Варна, реших да ви се похваля ;D Първо спарингче ще ми е (като изключа това с тренера)Общо взето, да.. Айде ^^
btw. Чувствам се мега отпаднала тези дни.. нещо не е наред.. увеличих съня + витаминчета, пък и никакъв апетит нямам.. не я бива тая работа.![]()
Лека!![]()
Гарда горе и увереност. Не знам семи или фул контакт сте, ама вземи й страха рано-рано.
Успех!
чачо я си кажи мерките да ти следя прогреса![]()
sapphire5![]()
вярно, в тези години трябва да се забавлява човек, но ако искаш да си спортист, трябва малко да се стягаш.... вярно се лишаваш от доста неща, но така е.........
sapphire5![]()
малко смях
"SABIRANE KATO KUCHEE !!!! BADI VELIK ELA I TRENIRAI NA OTKRITO"
sapphire5![]()
"Искам да имам бяла риза... Да вляза достойно във живота... и никога да не пия ракия!"...
20 години по-късно...:
..."Искам да се напием, 'си рАзкъсам, са маана от тоя живот! Да са мана от тоз жувот! ДА СА МАНА ОТ ТОЗ ЖУВОТ!"
Следи и моя прогрес awerw..
От 25 см ръка на 43% подкожни сега съм на 93 ръка с 2% подкожни..
Споко...Всеки ден в момента расте с по 2 см ръката.До няколко години ще я гледаш в цяла Б-я :}