Цитирай Първоначално написано от Blubalu Виж мнението
Здравейте.

...моля не ме карайте да ви...
Честит първи пост във форума !
Аз станах причина за официалната ви поява сред потребителите на форума - чувствам се специален !

Няма нужда да ми говорите на "Вие" (нито пък аз смятам да го правя)!
Заяждания, обиди, лични нападки, тролски изказвания, оф-топици и цинизми се трият. Трият се независимо дали някой се е оплакал или не.
Нима?! Интересно !

Общество без закони е произвол. Общество контролирано изцяло от закони е тирания. Мисля, че трябва да намерите обществено-приемлив баланс между двете.

Бих ви посъветвал (използвам "вие" в множествено число, а не в учтива форма) да четете повече във форума и да се запознаете по-добре дискусиите между потребителите и отношенията между тях, преди да "модерирате" извън контекста на казаното. А защо не и да участвате в дискусиите - така ще се потопите по-добре в атмосферата на форума и ще вършите по-добре работата си. Слезте при народа, преди да модерирате, появата ви сега може да е едно добро начало !
...да ви трия за трети път от "Участвайте в: Копнеж за растящо творчество (до 28.02.)" Мнението ви няма общо с темата, а е лична нападка към друг потребител. Чиста проба тролене - пишете колкото да дразните.
Много интересно, тук вече показвате непоследователност !
Ако моята реплика не е по темата и е заяждане според вас, то какво е мнението на потребителя точно преди мен?
(ето давам линк за да ви улесня
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
за съжаление отново няма да мога да участвам :/
просто съм възпрепятстван
Част II, точка 10 какво гласи?!?
https://www.teenproblem.net/forum/sh...1#post10003650

Това не е единственият случай на оф-топици и троления, но явно вие познавате форума и потребителите твърде малко за да го разберете.
Това че не познавате и собствените си правила ще го коментирам друг път .