.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от american-horror Виж мнението
    а има ли на4ини да се изтриват теми или собствените профили ?
    Здравей!
    Аз от половин месец съм в тоя форум. Изглежда, че нищо не може да се трие след като веднъж е попаднало тук...
    Опаа, май се обърках - всъщност мисля си, че все пак има нещо изтрито - и това са всички, които фигурират в този списък.

P.S.: Жалко, че не овладях тънкостите на Информатиката... Досега 100 пъти да съм преформатирал всичко що се намира на сървърите на "медийната" група Investor.bg...

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Здравей!
    Аз от половин месец съм в тоя форум. Изглежда, че нищо не може да се трие след като веднъж е попаднало тук...
    Опаа, май се обърках - всъщност мисля си, че все пак има нещо изтрито - и това са всички, които фигурират в този списък.

P.S.: Жалко, че не овладях тънкостите на Информатиката... Досега 100 пъти да съм преформатирал всичко що се намира на сървърите на "медийната" група Investor.bg...
    Отваряш си това твое мнение, което не ти харесва. Натискаш "Редактирай" и после ти се дава опция да го изтриеш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Отваряш си това твое мнение, което не ти харесва. Натискаш "Редактирай" и после ти се дава опция да го изтриеш.
    Здравей, HollyGolightly!
    По отношение на предложените действия в твоя коментар - да, аз първо за тях се сетих, но както можеш да видиш примерно оттук, опцията "Редактирай пост" изглежда, че изчезва след определено време.
    А аз като обикновен потребител, след като е лишен от възможността сам да преценява дали да си запази коментара/коментарите или не, очаквам поне администраторите/модераторите да са в състояние да трият коментарите (по желание на техния автор).

От липсата на каквото и да е било действие от тяхна страна (до този момент) започвам да си мисля, че дори и те не са в състояние да го направят, или ако случайно могат, но не го правят - то навярно всички модератори/администратори в този форум са определени чрез конкурс за най-мързеливи хора в България...

В интерес на истината дори си самодокладвах всеки един мой пост във въпросната тема, като резултатът е пак "0".

Едит: изтрих си част от коментара.
    Последно редактирано от M**** : 01-19-2013 на 14:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си