- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Здравей!
Аз от половин месец съм в тоя форум. Изглежда, че нищо не може да се трие след като веднъж е попаднало тук...
Опаа, май се обърках - всъщност мисля си, че все пак има нещо изтрито - и това са всички, които фигурират в този списък.
P.S.: Жалко, че не овладях тънкостите на Информатиката... Досега 100 пъти да съм преформатирал всичко що се намира на сървърите на "медийната" група Investor.bg...
Здравей, HollyGolightly!
По отношение на предложените действия в твоя коментар - да, аз първо за тях се сетих, но както можеш да видиш примерно оттук, опцията "Редактирай пост" изглежда, че изчезва след определено време.
А аз като обикновен потребител, след като е лишен от възможността сам да преценява дали да си запази коментара/коментарите или не, очаквам поне администраторите/модераторите да са в състояние да трият коментарите (по желание на техния автор).
От липсата на каквото и да е било действие от тяхна страна (до този момент) започвам да си мисля, че дори и те не са в състояние да го направят, или ако случайно могат, но не го правят - то навярно всички модератори/администратори в този форум са определени чрез конкурс за най-мързеливи хора в България...
В интерес на истината дори си самодокладвах всеки един мой пост във въпросната тема, като резултатът е пак "0".
Едит: изтрих си част от коментара.
Последно редактирано от M**** : 01-19-2013 на 14:44