- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Къде трябваше да се смея? На "абе" или на "консумираш" или някъде другаде?
Ако почна да разказвам няма да ми стигне минимум един ден. Колкото до LadyDi и machoka ще кажа следното с няколко думи. Преди години machoka пусна една тема с която искаше снимки на потребители да се докажат, че са истински. Изтри доста профили/спор няма, че е имало и доста фалшиви/ и от този момент нататък форума тръгна на долу. Колорита се загуби. Това бяха сексуално разкрепостени потребители и явно machoka не беше наясно, че все пак секса продава. На един от тези изтрите въпросният админ беше искал голи снимки на лично и съответно не ги е получил доколкото знам. От изтриването на тези потребители, всеки нов го беше страх да пусне тема за секса, зщото биваше обвиняван за фейк на тоя и оня, темата се спамеше и се заключваше. Започнаха да се появяват хора като Грозния и Solo, които не знайно защо бяха толерирани. Малко по-малко качествените потребители изчезнаха, качествените модове също. През това време machoka изчезна и се появи LadyDi. Първоначално заключваше темите с почерка на machoka, a именно "А3". Явно обаче се усети, че е прекалено плитка измамата и смени тактиката. Докато имаше качествени модератори, а не някакви, които не са наясно със себе си и под ръководството си на създателя Алекс Ненов, форума достигна своя апогей и дори издаде книга. В нея дори нямаше цензура на един конкретен раздел и бяха публикувани мнения на именно тези потребители, които machoka изтри. Това на кратко е история за възход и падение именно от лош мениджмънт. Но какво ли разбирам аз....но когато фактите говорят и боговете мълчат. И уважаеми, потребители, не очаквайте адекватни реакции от администратора LadyDi спрямо модовете, защото все пак "гарван гарвана око не вади". Затова ви казах оплаквания до IT отдела на собтвеника investor.bg, който все пак е броил пари и явно колкото и лоша да е поддръжката на сайта, явно държи да има подобен форум.
Вива канари...!!