.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Все пак е личен избор, всеки решава дали да се къпе или не и на какъв интервал от време.
    Ми, не е личен избор. Личен избор е, когато нещо не пречи на чуждия комфорт и не застрашава друг (примерите: яденето на месо НЕ е личен избор, отказа от ваксиниране НЕ е личен избор и така нататък) в случая да миришеш зле ще е избор, ако миришеш сам в гората. Поне аз така разбирам понятието "личен избор", де...
    квак

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ми, не е личен избор. Личен избор е, когато нещо не пречи на чуждия комфорт и не застрашава друг (примерите: яденето на месо НЕ е личен избор, отказа от ваксиниране НЕ е личен избор и така нататък) в случая да миришеш зле ще е избор, ако миришеш сам в гората. Поне аз така разбирам понятието "личен избор", де...
    Е, така е по принцип. Ама може момчето да не мирише просто много. Въпросът е че тук се измества дали мирише или не.
    Малко е нередно да приравняваш отказа от ваксини с отказа от къпане, особено както разбрах си колежка.
    Той може да си мирише всъщност и при най-редовно къпане, да речем ходи с мн мръсни дрехи или у тях е мръсно, примерно само казвам. Просто не е нужно чак толкова яростен отпор за нещо не особено сериозно и незастрашаво пряко правата на другите. Нито подкрепям, нито осъждам идеята за къпането. Аз си се къпя когато реша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си