.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Отговор вероятно така и няма да получиш от тях,...
    Ще попитам пак:
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Отправям официално питане към модераторите на форума, защо прекаляват и преиграват с цензурата на нормални разговори във форума?
    Трият думи и изрази, понякога и цели постове, от което се губи голяма част от смисъла на казаното! Аз съм категорично против това!

Очаквам официален отговор и ще питам докато не получа такъв (за предпочитене публичен)!
    Благодаря!
    ...Investor. В техните сайтове на модераторите се заплаща. Затова гледат малко пресилено да си вършат задъженията.
    ...наистина съм впечатлен как все по-малко права има човек в интернет пространството. Удебелил съм важното по-долу, а ти си прави изводите колко е свободата тук или изобщо безпоасно ли е да си казваш мнението по каквото и да било.
    Значи въпреки заплащането си, тези модератори явно си вършат работата некадърно.
    В тоя форум сме останали по-малко от 10 човека, пишещи редовно, а те явно искат да изгонят и нас ! Това е резултатът от дейността на модераторите.
    Целта на модераторите е да преценяват кога има нарушение на правилата и кога има разкрасяване на езика за по-точно и цветущо себеизразяване! Модерирането на всеки пост с по-пиперлива дума с нищо не помага на форума и е вмешателство, което пречи и гони потребителите!
    Така че, както се вижда по-горе, няма абослютно никакъв смисъл от възражения. Форумът е частен, а това да пишеш тук е като да си на гости.
    А какво ще стане ако гостите (т.е. ние) си тръгнем?!
    Всеки от нас може лесно да намери друга онлайн платформа за себеизразяване, докато ТОЗИ форум доста трудно ще намери потребители, които да заместят тръгналите си! Факт! Трайно намаляващата посещаемост на ТОЗИ форум го доказва !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    По нещо да личи, че на някой от "домакините" му пука? Ако държаха този форум да се посещава щяха да са взети мерки още преди доста време, не мислиш ли?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Тъй като мина близо седмица и въпросът ми остана без отговор, подсещам пак любезните модератори/администратори да отговорят:
    Отправям официално питане към модераторите на форума, защо прекаляват и преиграват с цензурата на нормални разговори във форума?
    Трият думи и изрази, понякога и цели постове, от което се губи голяма част от смисъла на казаното! Аз съм категорично против това!

Очаквам официален отговор и ще питам докато не получа такъв (за предпочитене публичен)!
    Благодаря!
    Нека не се срамуват и крият, а да излязат да общуват потребителите !
    Длъжни са да го направят, особено ако за дейността си получават заплати!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ще попитам пак:

Значи въпреки заплащането си, тези модератори явно си вършат работата некадърно.
    В тоя форум сме останали по-малко от 10 човека, пишещи редовно, а те явно искат да изгонят и нас ! Това е резултатът от дейността на модераторите.
    Целта на модераторите е да преценяват кога има нарушение на правилата и кога има разкрасяване на езика за по-точно и цветущо себеизразяване! Модерирането на всеки пост с по-пиперлива дума с нищо не помага на форума и е вмешателство, което пречи и гони потребителите!
    Всеки от нас може лесно да намери друга онлайн платформа за себеизразяване, докато ТОЗИ форум доста трудно ще намери потребители, които да заместят тръгналите си! Факт! Трайно намаляващата посещаемост на ТОЗИ форум го доказва !
    Ти ако си трагнеш заедно с оня свита от други , дето изгонихте потребителите с тва да се снимали с листче с ника или че били феикове форума ште се оправи. А хора дет не са качили една снимка и се крият зад фалшиви самоличности като теб и някои други го развалихте тоя форум.
    Последно редактирано от Blubalu : 10-14-2018 на 20:19
    Мойта вуду кукла...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си