Цитирай Първоначално написано от Blubalu Виж мнението
Аз пък ще ви помоля да спрете да тролите в почти всяка тема, в която влезете. Без да са ви провокирали наричате хората глупаци, жалкари, пишете колкото да репликирате и да се заядете с някой, а не защото имате да кажете нещо кокретно по някоя тема. Типичен трол.
Аз съм един от най-активните останали потребители в този форум и ако спра да пиша не знам за коя страна ще е по-голяма загуба - за мен или за вас.
Правилно сте забелязали, че езикът ми е доста директен, но почти винаги правя опит за даване на конкретен и адекватен съвет, когато това е възможно!
Употребявал съм и обидни епитети, по адрес на някои потребители с изключителни заслуги за разпространяване на невежество, но се старая да го правя в съответните раздели.
Аз съм единственият потребител със своя тема, в която съм поканил останалите потребители да изразяват своето мнение за мен, без всякакви задръжки .
Да не говорим за двойните ви стандарти. Значи вие може да пишете просташки, каруцарски, да пишете цинизми и сега изведнъж имало голи снимки в някаква тема?
Предпочитам да наричам нещата с истинските им имена !
А в онази тема наистина имаше голи снимки, някои от тях доста гнусни, но виждам че сте видели и сте взели необходимите мерки.
...изведнъж имало голи снимки в някаква тема?
Не, снимките са от гей шествие, могат да се видят навсякъде, така е протекъл парад, който е очевидно публично събитие, на което може да присъства всеки. Освен това, тези снимки са приложени с цел да покажат отношение и защо въпросният потребител не харесва парада. Да не говорим, че не са голи.
Не ставаше въпрос за гейчета облечени в разноцветни дрешки, а за пошла и вулгарна голота на грозни индивиди, което намирам за неприемливо за показване във форума, без значение с каква цел.
Не съм някакъв псевдо-моралист, но има разлика между голота в образователен/анатомичен контекст или нудистки плаж например и демонстация на нетрадиционни (да се изразя по-меко) сексуални предпочитания и поведение и то по грозен начин.
Добре - убедихте ме.
Благодаря за разбирането и конструктивния диалог .
Цитирай Първоначално написано от LoveSofia Виж мнението
Няма нещо като "език на омразата". Това са типичните фрази на антифа, либерасти, феминисти, комунисти и тем подобни антибългарски и антихуманистични същества.
Аз също обичам да наричам нещата с истинските им имена, но това не противоречи на запазването на добрия тон. В темата никой не спореше с теб, а ти пускаше преднамерено гнусни гей-снимки (включително някои голи). Аз влизам във форума за да водя диалог, дори да споря (защото е по-интересно ), а не да гледам неприятни снимки. За това подадох сигнал по темата!