- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Аз съм един от най-активните останали потребители в този форум и ако спра да пиша не знам за коя страна ще е по-голяма загуба - за мен или за вас.
Правилно сте забелязали, че езикът ми е доста директен, но почти винаги правя опит за даване на конкретен и адекватен съвет, когато това е възможно!
Употребявал съм и обидни епитети, по адрес на някои потребители с изключителни заслуги за разпространяване на невежество, но се старая да го правя в съответните раздели.
Аз съм единственият потребител със своя тема, в която съм поканил останалите потребители да изразяват своето мнение за мен, без всякакви задръжки.
Предпочитам да наричам нещата с истинските им имена!
А в онази тема наистина имаше голи снимки, някои от тях доста гнусни, но виждам че сте видели и сте взели необходимите мерки.
Не ставаше въпрос за гейчета облечени в разноцветни дрешки, а за пошла и вулгарна голота на грозни индивиди, което намирам за неприемливо за показване във форума, без значение с каква цел.
Не съм някакъв псевдо-моралист, но има разлика между голота в образователен/анатомичен контекст или нудистки плаж например и демонстация на нетрадиционни (да се изразя по-меко) сексуални предпочитания и поведение и то по грозен начин.
Благодаря за разбирането и конструктивния диалог.
Аз също обичам да наричам нещата с истинските им имена, но това не противоречи на запазването на добрия тон. В темата никой не спореше с теб, а ти пускаше преднамерено гнусни гей-снимки (включително някои голи). Аз влизам във форума за да водя диалог, дори да споря (защото е по-интересно), а не да гледам неприятни снимки. За това подадох сигнал по темата!