- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Докога искаш да ти се обяснявам? Чети отново и вникни в това, което съм казал.
Значи според теб вербалната агресия и подбудителството към престъпни действия спрямо дадено малционство трябва да се изчакат да дадат резултати, които вече са наказуеми, а те самите (подстрекателите) да останат невинни? Май изобщо не вникваш в същността на проблема.
Не съм длъжен да ти чета мненията между редовете, за да им търся дълбоките аргументи и смисъл, а и ти трябваше да посочиш къде аз съм национален предател с конкретно мое мнение, а не да ръсиш нападки и лъжи.
Ако искаш и антихрист ме изкарай. Типично за фашистите е да обвинявате за щяло и нещяло хората за антинационалисти, интернационалисти и национални предатели. Стига с тия глупости, чети малко повече история.
Още малко ще ме изкараш, че с народен съд те заплашвам.
Не се прави, че не знаеш за какво говоря. Много добре знаеш! Защо сега си по-нисък от тревата само и само, за да изглежда казаното от теб горе като солидна защита. Защото, ако се направиш на ударен, както се направи току що, току виж някой застане на твоя страна.
Каква зверилница? Екстра си е в България! Ти в чужбина май изобщо не си излизал.
Подписът ти и поведението ти тук във форума говорят съвсем красноречиво за това какъв си. Поредният силно
силно фашизиран младеж, който не знае какво точно мрази.
Добре, дойдохме си на думата! Признаваш, че си гаден монархофашага!
Стига с тия клишета! Ако не си уважаваш държавата, не уважаваш и родината си!
И ето отново пример за "език на омразата". Хубаво е администраторите да се намесят и да вземат по-активни мерки срещу LoveSofia, който проповядва фашистки възгледи.
Национализмът ти е типичен фашизъм.
Да, комунистическите ТВУ-та, които учеха младежи като теб на възпитание и уважение! Не виждам как обичаш нацията и родината като проповядваш омраза и рискуваш етническия мир в страната... Фашистите ще докарате тази страна до закриване!
И какво сега? Трябва да те похвалим ли?
Да.
Да.
Засега горе долу ситуацията е поносима.
Да. Няма да ти се обяснявам с дефиниции тук.
Ти започна първи!
Пак питам, как точно работя против човечеството след като точно аз проповядвам мир и съвременни евроатлантически ценности, които са се доказали като най-прогресивните и човеколюбиви от началото на човешката история до сега. Вие фашагите ще затриете всичко по дяволите!
Интересуваш се нездравословно много от разврат. Почини си малко и подишай въздух няколко дни без да четеш и гледаш развратни материали в интернет и ела пак да споделиш как се чувстваш. Давам ти безплатна консултация в момента, за която един психиатър би те таксувал.
ПОГРЕШНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ
Последно редактирано от TrollFactory : 01-22-2019 на 14:26
Превърнахте форума в личен чат. Престанете!!!
Това не се знае.
Аз лично доста се съмнявам!
Не виждам тук LoveSofia да е отправял заплахи!
Първо "заплахата" няма адресат!
Второ "заплахата" не казва какви ще са последствията (да си получим заслуженото)! Дори да приемем, че става въпрос за най-страшното (смърт), все едно LoveSofia да е казал "един ден всички ще умрем!". Аз не виждам заплаха, а неоспорим и неотменим факт!
LoveSofia не е нарушил закон. Преиграваш!
Не фашистите, а комунистите и западните либерали са затрили много държави!
Ти пък кой си?!
Доста сте критичен към изказванията на другите, но никога към своите. Всеки път се включвате със заяждания и тролене на сексуална основа, обиждате, но за "мухльо" и то не към вас, се оплаквате в няколко теми.
Аз ще редактирам мнението, но ви съветвам да внимавате за собствения си изказ преди всичко.
Това е малко пресилено. Аз казвам каквото мисля - това е част от разбирането ми за свобода на словото и начин на себеизразяване.
Почти никога не съм употребявал обидни думи/епитети, за разлика от много други потребители!
Загрижен съм за душевното равновесие и комфорт и на другите потребители, не само моите! Това не показва ли, че съм обективен?
Винаги го правя!
Отговорих на TrollFactory, но екипът на форума изглежда, че е изтрил мнението ми. На неговите глупости повече няма да отговарям, чиста загуба на време. В последното си мнение, той е стигнал дотам, че му свършиха и празните "аргументи", така че е трябвало да започне да бълва директни простотии. Всеки сам за себе си да преценява кой е прав, кой крив.
За протокола, TrollFactory, във фашизма няма расизъм.
Истината е омраза за тези, които мразят истината!
Мигрантският пакт отваря вратите на Ада
https://www.aobg.org/lecture.php?ln=1&id=252
ККК е съпротива срещу негърските престъпления върху белите.
Анти-расист е кодова дума за анти-бял.
Белият геноцид
Еврейското превъзходство
Терористични атаки. Ислямът - виновник за 95% от тероризма в света?
Хари Хей - Бащата на гей либерализацията, комунист и застъпник на педофилска организация.
Ще го махна. В коя тема беше това?
Последно редактирано от Blubalu : 03-18-2019 на 08:04