- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Аз се чудя възможно ли е въобще да не разбираш от сарказъм или само се правиш, защото си мислиш, че така дразниш някого? Не вярвам въобще да си на 30+... Като малките деца си, които ходят да се оплачат на някого, че "този чичко е много лош", "лелката от детската градина ми се кара", а пък "баба ме кара да ям попара". Просто не е за вярване. Не знам какъв случай си, честно.
Кой го каза сам?
Последно редактирано от RedArmy : 06-09-2020 на 05:50
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
И понеже това е "модераторската" тема, ще използвам случая да помоля модераторКИте да проверят колко фейкове имаш, с Трола един и същ човек ли сте (а имам подозрения и за още един потребител, но мога да почакам да се провери), както и дали аз имам такива. Мерси.
Не си единствения
Ще спамя тази снимка, докато не се спрете:
EDIT: Предполагам, че този "още един потребител" съм аз понеже се разбирам с Грозния и Tрола.
EDIT 2:
Може ли някой с по-горен стаж да вземе перки относно потребителя-свиня KASAPA, който ползва изключително гнусен ренчник, но не получава никава/достатъчно цензура?
Последно редактирано от anonymous1043668 : 06-09-2020 на 21:39
За теб специално е очевАдно, че си фейк на Грозния и трябва да си малоумен, за да не го видиш. Виж си профила, виж и неговия - по 10 тъпи цитата в подписа, тъпи картинки, еднакъв инфантилен изказ... Не знам колко психически откачен трябва да си, за да направиш 100 фейка във форум... Нещата вървят към каишки и усмирителни ризи.
Нещата май вървят натам, но само за теб. Все съзираш някакви конспирации като другарите си. Вечно ви е виновен някой (като джендъри, ЕС, НАТО, САЩ илюминати, а сега и фейкове във форума), че комунизмът падна и сега едвам свързвате двата края.
п.с. Комунизмът си отиде и никога повече няма да се върне! Казвам ти го само за всеки случай! Да не си го забравил случайно! Това тук не е кабинета на партийния секретар, така че доносите си ги дръж за себе си! Видя колко ти обръщат внимание!
Виж цитатите и виж темата от която са извадени. Грозния ме е признал, защото направих нещо полезно за форума, вместо да цивря, като дирекнто говоя с администатор и целия разговор го има в "НЕ-дневникът на форума!".
Аватарът ми е лично моя рисунка.
Цитатите от песни са на System of a down, те бяха моето детство, нямат песни повече от 13 години, българите вече не слушат такава музика, другарю Исаев
Тези цитати ли?
Първоначално написано от Грозния:
"Евалата Фузи, каза им всичко както си трябва!"
Първоначално написано от ghostuser001:
"Браво, Фузинатор, евала - признах те. По-голям трол си от мен!"
Първоначално написано от FuzzyDesertPaw:
"Ако си прост, намираш себеподобни, такива има хиляди."
Първоначално написано от FuzzyDesertPaw:
"Вие всички шибано психясахте"
Замолчи немедленно, придурокУ меня больше нет желания общаться с тобой. Ты мне уже давно надоел, если понимаешь, о чем я
![]()
Последно редактирано от RedArmy : 06-10-2020 на 11:59