.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Местим се в друга държава...

Първо здрасти на всички! С родителите ми ще се местим в друга държава сега като завърша(последна година ми е) но проблема е че... не учих през годините и дипломата ми се очертава точно 3.00 и първия срок тази година се провалих... Съмнявам се там да ме приемат с 3, камо ли да работя нещо нормално. Не искам да гледам стари хора и или да работя като чистач...
    Първия ми въпрос е към хората, които са завършили и учат в чужбина или имат приятели там, а въпроса е: в университетите в чужбина приемат ли с тройка?по-точно в Англия?
    Втория ми въпрос е, ако на матурите изкарам високи оценки мога ли да кандидатствам само с тях?
    Последно редактирано от fdfdsfdsa : 01-13-2012 на 15:57

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Ако имате пари, пробвай така някъде.... частно училище може би??

това означава ли че няма надежда за мен? Що да не ме приемат с тройка ако има свободни места... Да предположим че не ме приемат. Мога ли да работя нещо нормално там? Смисъл да почна курсове за работа без да съм учил в университет...и да си работя по професията? (think)
    Последно редактирано от fdfdsfdsa : 01-13-2012 на 16:18

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Преди минималната оценка от диплома, с която можеше да се кандидатства беше 4. За да си сигурен трябва да провериш изискванията за конкретните университети. Освен това ти трябва сертификат за език, като всеки университет си имам допустим минимум и за него.

Курсове за квалификация се предлагат навсякъде. Но не очаквай с няколко курса да излезеш инженер, примерно. Работа за нискоквалифицирана работна ръка се намира. Стига да си работлив и упорит.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на scrooper
    Еее, кофти... Пишеш грамотно, ако се постараеш, ще изкараш към 6 на матурата по БЕЛ, което ще ти вдигне дипломата. Ако можеш да изкараш към 6 и на втората матура, както и ако тази година завършиш с 5, ще докараш диплома над 4 и все ще си намериш някой колидж. Ако се разучиш сериозно сега и се държиш добре с даскалите ти, ще се справиш. Все пак от тоя сега си определяш бъдещето.
    always late but worth the wait!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Винаги има начин! Ако търсиш ще намериш!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Еее, кофти... Пишеш грамотно, ако се постараеш, ще изкараш към 6 на матурата по БЕЛ, което ще ти вдигне дипломата. Ако можеш да изкараш към 6 и на втората матура, както и ако тази година завършиш с 5, ще докараш диплома над 4 и все ще си намериш някой колидж. Ако се разучиш сериозно сега и се държиш добре с даскалите ти, ще се справиш. Все пак от тоя сега си определяш бъдещето.
    Да бе, и кое му е грамотното на писането?! Елементарни правописни грешки - пълен член не знае къде се пише.

Добре хора... може ли някой да ми каже,как се изчислява общия успех с матурите?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Каква гимназия завършваш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на scrooper
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си