- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6 години разлика .... твърде много ли е?
Здравейте,
наскоро се запознах с едно невероятно момиче. Много е готина, много е красива и най-вече е чудесен човек.
Имаме 6 години разлика - тя е на 19 аз на 25. За мен това не е проблем, не ме интересува на колко години е, просто защото ми е приятно, когато сме заедно (мисля, че и на нея също). Първоначално беше много ентусиазирана, когато правихме уговорки да се видим и винаги е била доста весела. Подчертавам да се видим (имаме общи интереси и посещаваме еднакви места), били сме заедно с компании, не е било под формата на среща.
Откакто си разбрахме годините, сякаш тя стана малко по-резервирана. Забелязвам, че отново и е приятно, но сякаш я притеснява нещо. По-често взе да ми отговаря, че е заета, когато я питам: "Ще ходим еди къде си, идва ли ти се?". Но все пак приема.
Разбира се напълно е възможно да има някакви други проблеми, но не смятам, че е това. Възможно е и наистина да има ангажименти, но как да съм сигурен?
Как да разбера дали тя смята, че разликата в годините е проблем? Не искам да я питам директно, защото държа на приятелството ни.
Според мен на вашите години 6 години не са голяма разлика.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Най-добрият начин да разбереш нейната нагласа по въпроса е да разговаряте.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С директния въпрос едва ли да пострада приятелството ви (ако наистина има приятелство)... Аз бих питала директно. А ако мен ме питат директно, ще отговоря директно.
И в други теми забелязвам, що ви е страх да питате ?
Първоначално написано от antifashionshit
Разликата ви не е голяма, що се отнася до вашите години. Може да има някакви други неща на главата, ама поговорете, ако толкова се притесняваш да не стане нещо, вкарай го като шега по някакъв начин... Ама недей да си мислиш, че непременно има някакъв проблем, защото винаги я има и вероятността девойчето да си има някакви грижи на главата и затова да се е държала и по-особено.Успех.
Какво общо има директният въпрос с приятелството ви? Не сте малки, сядаш и питаш.
Не е въпроса да разбереш, дали има проблем, а да й решиш проблема. Накарай я да се чувства комфортно с теб и възрастта ти, и това е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен разликата ви хич не е голяма...
Шофирай разумно - стигни жив!
Прочетох първите две изречения. Ако се разбирате и нямате проблеми във взаимоотношенията си, значи не е голяма разликата.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не мисля , че в твоя случай разликата е голяма . И двамата сте вече достатъчно зрели , а не пишлемета .
Не,не е много.
Everything changes, but beauty remains ...
Мисля че нямате толкова голяма разлика има къде къде по-фрапиращи случай,а ако искаш да разбереш какво и е поговорете си
Не е много. И вземи я питай, защото може да има проблем с възрастта. И не е нужно да я питаш директно, ако толкова те е страх... Просто трябва малко мисъл не е мозъчна хирургия.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
От една страна не е много - и двамата не сте малки, ама от друга... Ти може би сега си завршил, работиш, а тя сигурно става студентка. Ти ще ходиш на работа, ще си прибираш изморен, тя ще иска купони, тепърва ще се запознава с нови хора. Абе сложно е. Зависи доколко е сходен начинът ви на живот. Ама седни и я питай направо, няма какво да се мотаеш и да си мислиш какво ли не. Не е изключено и просто нещо да не и е харесало или да е усетила, че нещата отиват в не-чисто приятелска посока, а да няма такива намерения и затова да се държи дръпнато.
Изобщо не е задължително да иска да ходи по купони и барове. Както и не е задължително той да се прибира като парцал, все ще отидат някоя събота на бар и всички ще са щастливи.
Това е най-тъпият проблем, който може да възникне в една връзка с известна разлика в годините.
Разбира се, че не е голяма. Имам връзка с 6 години по-голям вече година и половина, така че... Просто поговори с нея и ако тя има някакви притеснения направи така, че да разбере, че няма за какво да се притеснява и дано скоро да се похвалиш с младо гадже![]()
По принцип на тази възраст и 6, и 7, и 8 години не са много според мен.. но всичко си зависи от вас, ако си се харесвате и искате да бъдете заедно, разликата не е проблем![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Разликите в годините стоят различно на възрастите .. х ) Примерно :: 12 годишно момиче с 18 годишен батко не върви, нали? .. ( мое мнение ..сега 10 годишни ходят с 25 годишни ...) При вас разликата си е точно на мястото. х )
Следващия път, когато излезете поговорете на тази тема, попитай я без заобиколки, за да не го разбере погрешно. Няма как да си развалите взаимотношенията ако попиташ на точното време, в точното място. Успех!
Не е голяма разлика. Важното е да се разбирате и за вас да не е проблем.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Изобщо годините не играят нинаква роля приятелят ми е 6 години по голям от мен и сме вече 3 години заедно , проблемае че тя просто не те харесва![]()
Какво значение има какво ще ти кажем ние относно разликата във възрастта? Ние нямаме значение, проблема е в нейната глава и е редно, щом си усетил някаква промяна в поведението й, да поговорите. Може дори проблема да не е това. От друга страна, колко ли държи на теб, за да я притеснят едни години при положение, че не е толкова фрапантна разликата? Даже напротив - нормална си е.