.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Зеници...

Зеници...

Здравейте. Майка ми наскоро постоянно ми казва, че зениците са ми разширени, даже си помисли, че съм пушил трева което не е вярно, от какво може да са така? Възможно ли е от претоварване, понеже в последните дни прекарвам повечко време пред пс/тв?

Повече от фен Аватара на antineutral
    А вземаш ли нещо по принцип? От преумора, от безсъние, от нервно напрежение, от седене пред пс, комплексно е

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ако си със светли очи, може просто при по-слаба светлина да се разширяват. аз съм така, вечер ирисът ми почти се стопявя и ми се чудят доста.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Моите очи са тъмни.. и много щесто ми се разширяват зениците o.O ...

Повече от фен Аватара на Miichelle
    От многото седене пред компютър и телевизия... Дай си малко почивка.
    yep.... reality bites -.-

Цитирай Първоначално написано от putiton Виж мнението
    Здравейте. Майка ми наскоро постоянно ми казва, че зениците са ми разширени, даже си помисли, че съм пушил трева което не е вярно, от какво може да са така? Възможно ли е от претоварване, понеже в последните дни прекарвам повечко време пред пс/тв?
    Това може да е впоследствие на рядък мутирал геном т.е. може да ослепееш скоро и после да умреш

Цитирай Първоначално написано от vovka Виж мнението
    Това може да е впоследствие на рядък мутирал геном т.е. може да ослепееш скоро и после да умреш

не е забавно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си