- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Татус на китката въпрос
Мисля да си направя татус на китката нещо като това http://www.google.bg/imgres?q=%D1%82...1t:429,r:4,s:0 но с повече думи .Искам да питам колко може да ми струва това (от Варна съм) и ако някой има там да каже боли ли ;дд
Много зависи от татуиста. Някои взимат пари за сядане (тоест, имаш час в понеделник примерно, без значение колко часа ще работи по теб, плащаш примерно 80лв) може да ходиш и няколко пъти подред, все по 80лв ще ти взима. Други взимат на час. До колкото ми каза моя татуист, в момента в България точно 80лв е минимума, който взимат татуистите за татус. Твоя като го гледам, няма да отнеме повече от час, тоест предполагам, че ще ти излезе толкова-80-100лв. Но и зависи от татуиста. Има някои, които са по-некадърни (не искам да звучи обидно, но не се сещам за друга дума), или неопитни и взимат по-малко пари. Но в студията цените са от 80 нагоре.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
ЗависиВ някой студиа направо дерат кожи... но да, съгласен съм с MojoJojo88, едва ли ще ти вземат повече от 80-100лв. Най-лесно ще разбереш, като отидеш в студиото, където смяташ да си правиш татуировката и питаш татуиста
![]()
Не вярвам да ти излезе повече от 50-70 лв. Точно там на китката не боли особено.
Моята я правих точно на това място, миналата година и ми излезе 50 лв., но не са думички. Не знам там таксата каква ще е, но винаги можеш да се разходиш до някое студио и да попиташ.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Когато си правиш татус - особено на лесно видимо място - цената трябва да е последното, което да те вълнува.
Моята е на гърба, колкото мъжка педя, и ми взеха 40лв. Но беше преди около 2г.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Всъщност татуиста ми не ми е взел и стотинка. Второ, става въпрос за класните студиа в София, където в действителност взимат толкова като минимум. Има двама братя, които пък взимат по 100 кинта на час, но са безумно добри в Олд Скуул татусите. Въобще, зависи от татуиста, от студиото, от татуса. От много неща. И аз познавам един пичага от Надежда, дето взима по 20 кинта на час, и си рисува добре момчето, и хигиената му е на ниво, но за голям татус, не бих отишла при него, а при моя си татуист (при който ходих 5 пъти, докато ми я направи съвършена. Това включва контури, запълване, корекции, допълване с бяло и фон)...И цялото това удоволствие за 160лв...така, че нито ме е драл, нито се е прехвалвал...(да, да доуточня, че ще стане неразбирателство-татуса ми е подарък, за това не съм давала аз пари за него, но знам все пак колко струва).
Аз съм от Бургас и преди 3 месеца си направих надпис колкото този и ми взе 20 лв, а той се води от най-добрите тук и това е нормалната цена за надпис тук не вярвам във Варна да е по-различно, така че едва ли ще ти вземе 80-100 лв прекалено много е за надпис
Искам те отново тук до мен ....
Добре, може да е имал предвид и в София, де да знам. Човека си обясни, че става въпрос за квалифицирани студиа. Аз исках доста малък татус да ми направи на ръката и го питах профилактично колко ще ми излезе, той ми каза, че принципно е 80лв на сядане, на мен ще ми вземе 60. И в крайна сметка още не съм го направила, но има време. Иначе, както вече казах-зависи от татуиста, или студиото. Някои си имат минимум, който не пада под 50лв. Де да знам, може в другите градове да взимат по-малко...
доколкото знам там боли доста, но имай предвид, че може да имаш проблеми при търсенето на работа след това, защото много ще се вижда
Хей, хей. Аз нямам татуировка на китката, но мисля ,че ще боли колкото и да е ,защото все пак ..вени..чувствително място.Но все пак при всеки човек е различно. Едни ги боли други не. Но то по принцип според мен не е кой знае какво да те татуират...стискаш зъби и това е. За Варна не знам..но ако дойдеш до Добрич може да намериш татуист,който ще ти я направи за 30-40 лв. но ест не в студио.
Just be yourself.
Те вените нямат общо. Боли, когато е на кост. И си боли стабилно, но пак се издържа. Ако болката е прекално силна (а татуса голям) просто караш татуиста на определено време да спира за по 5-10 минути.
А някой знае ли дали боли татус, но от другата страна на ръката не на китката?...Като във новия клип на Кейти Пери..)
ако за това като на автора някой даде 80 лева, му казвам да се застреля.
точно на мястото ,където ти смяташ да си направиш не боли особено много .. болката е търпима