.
Затворена тема
Страница 10 от 119 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 2974
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    вампирче, черен изчистен

КАК?
    някой?!???

и имам два въпроса
    първо що като цъкна да ти сменя картинката на скайпа забива и ме кара да го рестартирам
    и второ препоръчайте ми гел за измиване на цена до 7-8 лева (само гарнието не, че от него се обривам супер много)

едит:и трети въпрос, някой знае ли онлайн магазин/нещо такова за по-евтини слънчеви очила? тука не искам да почнете да ми обяснявате колко са вредни, защото знам, а просто ако някой знае да каже моля
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И аз искам да попитам за евтини слънчеви очила някъде в Русе? И без лекциите, че са вредни и тн .

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Аз искам да питам къде в София могат да ми направят от отрязаната (преди n на брой години) коса на мама опашка и колко горе-долу струва тази услуга?
    Последно редактирано от choparkopar : 03-07-2012 на 17:34

bloodyF ако питаш за очилата от снимката,можеш да поръчаш абсолютно същите от тук - http://www.facebook.com/ochilata?sk=app_251458316228 - цената е приемлива,а и доста често правят промоции (в момента даже тече една за два чифта очила на цена 23.98 ).Не са оригинални,но са доста добри имитации на Ray Ban - мога да изкажа лично мнение защото съм поръчвала!Аз имам следния въпрос и не знам дали е уместно да го задавам тук,но просто съм отчаяна:

Някой може ли да ми каже как да постигна този ефект (всмисъл забележете как акцента е върху лешниците,а фона е замъглен).Ако можете да ми кажете с коя настройка или просто по-какъв начин да го постигна ще съм ви много благодарна!

^Благодаря ти наистина много!Аз също съм срещала такива клипчета,но моя приятелка е снимала тази снимка без да я обработва после и се е получил страхотен ефект..за жалост обаче не се сеща как го е постигнала!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    значиииииииииииииииии мацка, търся ''рецепта'' за косата, очилата ни мъ кефят
    и ако някой ми отговори ще съм благодарна
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Направи си обем и после небрежно приглади назад и си направи кок така, че обема да остане. То си личи на снимката, не знам какво е толкова сложното :Д Ако искаш д ти е по-небрежен, леко разроши с пръсти.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от sun251 Виж мнението
    bloodyF ако питаш за очилата от снимката,можеш да поръчаш абсолютно същите от тук - http://www.facebook.com/ochilata?sk=app_251458316228 - цената е приемлива,а и доста често правят промоции (в момента даже тече една за два чифта очила на цена 23.98 ).Не са оригинални,но са доста добри имитации на Ray Ban - мога да изкажа лично мнение защото съм поръчвала!Аз имам следния въпрос и не знам дали е уместно да го задавам тук,но просто съм отчаяна:

Някой може ли да ми каже как да постигна този ефект (всмисъл забележете как акцента е върху лешниците,а фона е замъглен).Ако можете да ми кажете с коя настройка или просто по-какъв начин да го постигна ще съм ви много благодарна!
    Просто е на фокус.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от CloudFactory Виж мнението
    Ако си си я взеля ще кажеш ли мнение?
    Сега я поръчах. След няколко дни очаквам доставка.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    и второ препоръчайте ми гел за измиване на цена до 7-8 лева (само гарнието не, че от него се обривам супер много)
    12 лв Ивостин
    Иначе Билка с краставица и пъпеш или Balea.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на breathless
    Някой да е ползвал продукти на Redken и по-специално heat protection-а ? Отзиви?
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    пространството на Дисе
    Bioderma мицеларна вода подходяща ли е за почистване на грим?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Bioderma мицеларна вода подходяща ли е за почистване на грим?
    Да. Аз съм много доволна.

Град
    пространството на Дисе
    ^Отстранява ли спирала или използваш и друг продукт?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Да,не използвам други продукти за отстраняване на грима.

Цитирай Първоначално написано от sun251 Виж мнението

може и да използваш опцията "макро", която ти позволява да фокусираш и по-близки до обектива обекти. на повечето фотоапарати опцията е обозначена с цветенце

някой?!???

едит:и трети въпрос, някой знае ли онлайн магазин/нещо такова за по-евтини слънчеви очила? тука не искам да почнете да ми обяснявате колко са вредни, защото знам, а просто ако някой знае да каже моля

http://www.vmzona.com/newsite/int.ph...pe=453&lang=bg

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Косата ми е къдрава, но като я суша става някакво кофти къдраво, стърчи навсякъде и не ми харесва. Как мога да я направя къдрава тип пружинки без да се занимавам 2 часа с маша?

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy Виж мнението
    Косата ми е къдрава, но като я суша става някакво кофти къдраво, стърчи навсякъде и не ми харесва. Как мога да я направя къдрава тип пружинки без да се занимавам 2 часа с маша?
    Намачкай я с пяна и я остави да изсъхне сама т.е. не ползвай сешоар
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Мерси, ще пробвам

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    имам страшно , ама страшно суха кожа .
    използвала съм всякакви работи (мазила,лосиони) , бебешко олио и все същото .
    искам да я управя що-годе до лятото , защото направо ми е кофти да се покажа (:

нещо ефективно да ми препоръчате? ^^
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy Виж мнението
    имам страшно , ама страшно суха кожа .
    използвала съм всякакви работи (мазила,лосиони) , бебешко олио и все същото .
    искам да я управя що-годе до лятото , защото направо ми е кофти да се покажа (:

нещо ефективно да ми препоръчате? ^^
    Растителни масла, кремове с високо съдържание на уреа.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ако използвам маслото против целулит на Икаров, пия най-малко 2 литра вода на ден и скачам около 20 минути на ден на въже дали ще успея да се справя с целулита? Да добавя ли някоя друга процедура ?

Град
    пространството на Дисе
    ^Това с най-малко двата литра си е издевателство над бъбреците ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си