.
Затворена тема
Страница 103 от 118 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 2973

Hybrid View

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    О, не, адски ми помогна. Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    О, не, адски ми помогна. Благодаря!
    О, няма за какво. Вече ако искаш някви декорации да правиш гледай клипчета в нета има много. Аз лично хич не мога, единственото, което слагам е някъв напукващ се лак.

Успех!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз мога да се лакирам само с прозрачен лак, защото с другите много зацапвам. Особено като трябва да си лакирам лявата ръка, е няма такова мазало. Трагедия съм. ;д

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз мога да се лакирам само с прозрачен лак, защото с другите много зацапвам. Особено като трябва да си лакирам лявата ръка, е няма такова мазало. Трагедия съм. ;д
    Ооо, ще свикнеш, аз просто се лакирам години наред и вече не ми прави впечатление, просто без маникюр не се харесвам и винаги имам дълги нокти и тн. Човек се учиии, споко.

Блъди, според мен черни обувки са добре. Моята приятелка мин година си взе рокля цвят мнооооого бледо едно такова като кремаво, ама многоо светло, един тон по-тъмно от слонова кост, от която шият булчинските. И си беше купила златисти обувки. Върза ги чудесно, ама не знам защо в деня на бала реши, че нещо не ѝ се ходи с тези обувки и ме помоли да ѝ дам моите от бала. Моят бал беше минал вече няколко дни преди това, а обувките ми бяха високи 12см, черни, кожени, изчистени с малка дупчица на пръста отпред.. абе сещате се, ама им забравих името на тия обувки. И пак много добре стоеше. Така, че с черно светлите рокли също отиват.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз също всеки път се омазвам доволно. Преди чистех с клечка за уши, но от скоро открих, че след като си поддържиш ръцете 2-3 минути в топла вода после като потъркаш лака, който е на пръстта с нокът пада.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    момичета,
    роклята ми за бала е светъл цвят, до коляното, горе-долу, прав модел, изчистен
    препоръчайте ми цвят за обувки и чанта, както и дали да има чорапогащи или не?
    бях си харесала черни велурени 14-сантиметрови токове с червена подметка, майка ми като каза,че на нищо няма да отиват и ме вбеси
    просто те са класически, роклята ми също

грозно ли е светла рокля с черни обувки и чанта?
    nude shoes?
    ама откъде ще намеря nude bag не знам
    и бижута също? аз съм се спряла на дълги обеци и изчистен пръстен

знам че има много време, но искам да си се подготвя предварително
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    момичета,
    роклята ми за бала е светъл цвят, до коляното, горе-долу, прав модел, изчистен
    препоръчайте ми цвят за обувки и чанта, както и дали да има чорапогащи или не?
    бях си харесала черни велурени 14-сантиметрови токове с червена подметка, майка ми като каза,че на нищо няма да отиват и ме вбеси
    просто те са класически, роклята ми също

грозно ли е светла рокля с черни обувки и чанта?
    nude shoes?
    ама откъде ще намеря nude bag не знам
    и бижута също? аз съм се спряла на дълги обеци и изчистен пръстен

знам че има много време, но искам да си се подготвя предварително
    за мен на тази рокля със златни обувки ще ми е малко гадно-не ми харесва тази комбинация. Аз бих си взела обувки в телесен цвят-хем ако не си много висока или ако нямаш много дълги крака, тези обувки ще са подходящи за тем-хем ще отиват, хем ще изглеждаш стилно

Какъв светъл цвят? Ако е нещо бяло/жълто според мен златни обувки и чанта ще отиват най-много.

Поддържам си старото мнение. Или черни - ако искаш да си еУегантна, или тюркоазено ако искаш да се открояват. Все пак не съм ти виждала модела на роклята. И тъмно морско синьо може да се съчетае, зависи от модела. Само недей бежови ако и роклята е бежова, много става и няма да се виждаш ти.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Иве, това ми е предложението на мен http://www.polyvore.com/party/set?id=67480360 ако не искаш нещо фрапиращо.
    Каза светъл цвят, но не изясни какъв все пак.
    Червеното е много женствен цвят, винаги ми напомня за 60'. Ако си вземеш червени обувки определено ще изпъкват на визията, може да съчетаеш и червено червило, спирала и очна линия. Просто знаеш, зависи си от цялостната визия.
    Но черни обувки не мисля, че са подходящи, още повече че са леко банални.

п.п. За бижутата съм на мнение да включиш и гривна. Може и от тези високите, които се слагат под рамото, може и ниска на китката. И пак зависи от визията, обувките, грима - какво точно да сложиш - перли, сребро, злато, седеф и т.н.
    Последно редактирано от mimsssssss : 01-13-2013 на 11:19

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Червеното е много женствен цвят, винаги ми напомня за 60'. Ако си вземеш червени обувки определено ще изпъкват на визията, може да съчетаеш и червено червило, спирала и очна линия.
    да да ! Това също. Ама много зависи от стила на роклята
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не е задължително обувките и чантата да са в един цвят.
    Намери си акцент - било то аксесоар или екстравагантна прическа.
    Може да сложиш обувки в тон с тоалета и да заложиш на интересна и отличителна чантичка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    защо трябва да съчетаваш роклята с нещо обичайно? според мен би стоя добре с черни обувки или nude color,но аз те съветвам да заложиш на нещо изкрящо,тюркоазено например както спомена JoLLiE92. тази година това е цветът ,който ще се носи най-много (пролет/лято) хем ще си актуална,хем ще изглеждаш най-добре според мен

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Никога не съм харесвала прекалено еднаквите неща! Заложи на нещо контрастно!
    Определено съм за тюркоаза!:Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не обичам такива смели решения , цветове като тюркоазено, неоново и пр.
    искам да е нещо класическо
    за червено..никога не съм го харесвала като цвят , но примерно

нещо такова не е лошо
    за съжаление по магазините няма кой знае какъв избор в момента, така че или ще чакам, или ще поръчвам от нета
    за чорапогащите/силиконовите чорапи някои има ли мнение?
    а за бижутата?

//роклята е нещо като слонова кост (цвят), ако ви е по-лесно да се ориентирате
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    а за бижутата?
    Провери "Морелато" - стоманени бижута, адски стилни са. Аз най-вероятно ще съм с нещо тяхно. Имат комбинации с перли, камъчета, цветни елементи.
    Какво е деколтето на роклята? Аз ще съм с едно рамо и съответно няма да съм с огърлица, та ще имам големи обеци и голяма гривна/часовник. Също ще заложа на максимата Simplicity is beauty.

За обувки - ти си светла и ти ТРЯБВА цветен акцент, за да не се загубиш в роклята. Аз обожавам червено, например, но това е доста строга и контрастна. Майка ми спомена, че кораловото е добра опция. Черното също е адски стилно и изчистено, но ти трябва стабилно и леко крещящо (но стилно!) бижу, за да се открои като елемент. Избрала си рокля, която позволява много комбинации - гледай да харесаш нещо, което ще носиш после. Тюркоазено, зелено, лилаво, тъмносиньо - все добри варианти за обувки.

Тези ми харесват. Червените обувки трябва да са изчистени, с класическа линия, за да не стоят кичозно.
    Лично аз мразя, ама МРАЗЯ чорапогащници.
    Какви бижута носиш? След като ще си елегантна, трябва и те така.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    и аз мразя чорапогащниции... знам,че по етикет трябва да се носи,ноо аз на моя бал бях без всякакви такива подобия :Д достатъчно жега ми беше. иначе ако е наложително залагам на силиконовите чорапи,много по-удобни са и ще се спасиш от грозните очертания в кръста. за обувките,щом не обичаш смелите решения,тогава най-добре класическа червена обувка(въпреки,че ще изглеждаш много добре с едни искрящи обувки:Д)
    за бижута... мм много зависи от роклята -модела като цяло,орнаментите,деколтето също е много важно.
    не съм привърженик на бижута,но ако е необходимо ,слагам само едно.било то само гривна или само обеци. съветвам те и ти да направиш така(въпреки че не съм виждала роклята ти) не ми харесват огърлиците и т.н единствено може би за чисто черна рокля

Аз никога, никога не бих излязла с официална рокля и без чоропогащник. Освен това има и друг плюс, чоропогащникът прави много красиви краката на снимки.
    Роклята ти изчистена ли е? Ако е така аз бих те посъветвала да се насочиш към Сваровски.

Да, и аз не обичам огърлици, но пък за по-елегантна рокля биха стояли много добре.

или едни тежки тежки обици и нищо друго. Или нещо съвсем елегантно и ненатрапчиво. Мен ме избива на тежко тежко
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    бижутата сваровски са красиви да.. но лично аз не ги одобрявам много.обеците ми за бала са сваровски,но матерлялът,от който са изработени бижутата не е сребро,следователно след време почернява...:/

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Там плащаш за името. И аз не ги одобрявам особено. Красивички са, но среброто и ако можеш да си ги позволиш -диамантите .. къде къде. С малко повече ровичкане по магазините или сайтовете ще си намериш по-хубави бижута на по-добра цена.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Препоръчайте боя за коса :Д
    Тъмно кестеняво, пък ако има и червени отенъци .. екстра:Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Абе NYX предлагат ли се в България? И ако да къде?

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Абе NYX предлагат ли се в България? И ако да къде?
    Не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си