- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
В аптеките продават едни витамини, дето ги рекламираше Анелия. Една приятелка понапълня от тях, но наистина имаше ефект върху кожата и. Ето тук също има различни хранителни добавки, но не съм ги ползвала http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmeti...-1-2-3649-7187
A някакъв друг фдт airfoam в България има ли изобщо?
^ Някакви интереси има ли?
Аз бих предложила някакви спортни работи - топка баскетболна примерно/ръгби, боксови ръкавици, от тия малките боксови круши кръгли които се закачат за тавана и земята, външен хард, флашка с някакъв як дизайн, примерно на Мустанг... Много работи, кажи нещо за момчето, години, хоби, интереси, какви сте?
15, не спортува, съученици. Отскоро се познаваме и не знам някакви специални интереси.
Ами електронен дартс, флашка, стъклен шах.
Зависи и за какви пари, пък може и да комбинираш с някого.
Ревлон имат един като мус, но не знам дали се предлага в България.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Виж на това видео. Като видях видеото много се заинтригувах, търсих някаква информация, но уви![]()
![]()
Сигурно ще дойде в България след 3 годиниhttp://www.maybelline.com/Products/F...e-Airfoam.aspx ( в страницата по-надолу) Много яко изглежда- искам
![]()
![]()
И да питам: Утре в Метро пускат бб крем на нивеа на 7 и 19 ли колко беше с ддс. Някоя има ли бб крем нивеа и може ли да кажете доволни ли сте?
^ Аз го имам, не е нищо особено. И виж ако има мостра или нещо друго цвета, защото са тъмни. Взех си Light (уж от най - светлите, а ми е адски тъмен.За сравнение на Гарниер Light ми е идеален, а този - много тъмен идва.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
От една аптека - към 8 лева мисля, че беше.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
А може ли да ми кажете какви масла произвежда Икаров (като бадемово и т.н.) Защото си търся накакво за косата и за подхранване на мигли, на кожа и т.н.
Тамии ..^^,много саа...аз освен бадемовото имам и кайсиево.Подходящи са за суха кожа,също се използват и против бръчки.Други масла-прасковено,масло от авокадо,маслиново,масло от пшеничен зародиш,от гроздови семена,сафлорово масло,арганово,сусамово,ма ло от жожоба и от макадамия,както и кокосово)) Бадемовото масло е подходящо за това,което ти трябва!
Последно редактирано от slynchoo : 01-27-2013 на 20:10
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..