.
Затворена тема
Страница 2 от 119 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2974
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ина, гарние, но си вземи и балсам от същата серия
    аз за цъфтящите краища съм доволна от палмолив с цитруси, но от тези съм за гарние, определено! ползвала съм го и съм доволна.
    pullmecloser,jankar?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пробвах с тази и ми смъкна кожата, насинена съм на места :Д Не е от мен, обезкосмявала съм се с кола маска доста дълго време сама, преди да мина на епилатор :Д Проблема е,ч е не си я купувах аз и вече не мога да си намеря предишната.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Готови ленти? Бая скъпо излиза обаче... Влез в някое квартално козметично магазинче и питай каква кола маска имат.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Мацка, каква ти е косата? Снимала си и за мазна и за много суха коса шампоани...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    PinkPan7her - за тази серия на Арома съм чувала само добри мнения, така, че аз бих пробвала.

PullMeCloser - много зависи от зоната която искаш да обезкосмяваш. Аз поръчвам от тук, имат голям избор: http://amritalab.eu/arcocere. А тази на Жанкар да не си я притоплила твърде много, защото по принцип не е лоша... ?!

anonymous708973
    Guest
    Пак съм аз :Д
    Бая ми се омазнява косата.

Имам и други въпроси.
    Коректор - течен или твърд?
    Руж - нормален или на перлички, какъвто има в Ейвън, примерно?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Взех си спирала от ДМ на Алверде за обем и извиване на миглите,прибрах се и си сложих,и въобще не ми ги извива.Мислите ли,че е възможно да е от миглите ми,примерно да ми е такъв косъма,че да не се поддава лесно на извиване?

anonymous708973
    Guest
    Като цяло тая история с извиването на мигли ми е доста мъглява. Миглите са коса, а косата я извиваш с загрята на около 200 градуса маша. Няма логика миглите да се извиват с 2-3-4 движенийца със спирала.
    Пък и на Алверде декоративната козметика не им е сила май.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някаква идея за шампоан за мазна коса, защото просто вече стана нетърпимо положението :/

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Phytocedrat, но идва малко скъп, около 20 лв, но стига за доста време.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пак съм аз :Д
    Бая ми се омазнява косата.

Имам и други въпроси.
    Коректор - течен или твърд?
    Руж - нормален или на перлички, какъвто има в Ейвън, примерно?
    Щом е мазна Гарниер-а и тоя на Глис няма да вършат работа. Особено втория е за доста суха с тия масла.
    Другите не ми вдъхват доверие, само от този на Орзен за мазна има доста доволни. Но според мен е по-добре да си вземеш за нормална, понеже за мазна са много агресивни към косъма.
    Аз съм за течния коректор , а за ружа май ве едно. Перлите според зависи може и на цялото лице да си ги слагаш.

Banned Мега фен
    ^ бяха задали въпрос за кола маска.. и бяхте дали един сайт.. видях го и има няколко вида.. искам да си взема за интимните зони,подмишници и крака,но най-вече за интимните зони,защото там посинявам много често.. та.. от тоя сайт точно определена да ми препоръчате ?

Град
    София
    FuCKkK13, аз бях пуснала сайта на Амрита, следната е точно за подмишници и интим

"Pоза - крем-кола маска с титаниев диоксид за твърди косми и деликатни зони"

Град
    Heaven
    пантерке, руж на перли , по естествено стои сякаш и коректор течен! другия седи като на петна..

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^ или пък такъв като червило(коректор), не знам как се води.. и после го размазваш.. леко.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Heaven
    е този като червило е сухият де : )

много бърз въпрос:
    преди известно време (2-3 седмици) си взех хума и част от нея си я направих на маска; обаче ми дойде много и я сложих в една кутийка от крем на тоалетката..
    въпроса ми е, дали е читава още? и изобщо как мога да си я съхранявам маската по-дълго време, защото никога не мога да си направя толкова малко количество, като за 1 път, а ми е жал да хвърлям така..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    много бърз въпрос:
    преди известно време (2-3 седмици) си взех хума и част от нея си я направих на маска; обаче ми дойде много и я сложих в една кутийка от крем на тоалетката..
    въпроса ми е, дали е читава още? и изобщо как мога да си я съхранявам маската по-дълго време, защото никога не мога да си направя толкова малко количество, като за 1 път, а ми е жал да хвърлям така..
    Първо - с какво си забъркала хумата ?
    Второ - маска може да съхраняваш до около 7 дни безпроблемно в хладилник. Иначе маслото от жожоба действа като естествен консервант, но не знам колко дълго...

Град
    Heaven
    с вода я бърках,.

Да ми препоръчате някакъв продукт за сенките под очите.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    PullMeCloser - много зависи от зоната която искаш да обезкосмяваш. Аз поръчвам от тук, имат голям избор: http://amritalab.eu/arcocere. А тази на Жанкар да не си я притоплила твърде много, защото по принцип не е лоша... ?!
    Ами не, пробвах няколко пъти ,различно всеки път- понякога я притоплях повече, понякгоа по-малко, а понякога-изобщо. Разултата-все един и същ-синини и смъкната кожа. Мерси на всички, ще разгледам сайта!!!

Laana, Артдеко.

или

На втория покривността му е ....повече от уникална. Невероятен е, за мен поне незаменим.

А, още един супер як, озаряващ и дооста покривен:

Прекрасен е просто. Подходдящ е за абсолютно всяка част на лицето, перфектно се слива, стои адски естествено и прави кожата толкова свежа и озарена.
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Rebirthing мерси.. най-вероятно ще си я взема,че направо вече не се търпи...

^^ Благодаря много,ще ги погледна и 3те и ще реша кой да взема.

Град
    Sofia
    Rebirthing, Преди време беше казала,че знаеш в кои храни се съдържа витамин Б.. може ли да ми напишеш. Мерси предварително! (Мисля, че ти беше, ако греша- извинявай! )

Град
    Sofia

Question

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението

А, още един супер як, озаряващ и дооста покривен:

Прекрасен е просто. Подходдящ е за абсолютно всяка част на лицето, перфектно се слива, стои адски естествено и прави кожата толкова свежа и озарена.
    Колко струва?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    с вода я бърках,.
    Ползваш си я на твоя отговорност. Ако я беше забъркала с животински продукт /кисело мляко или яйца/ отговора ми със сигурност щеше да бъде не, но и това, че си я забъркала с вода, не значи, че маската не се е замърсила и в нея вече не са почнали да се размножават бактерии...аз по-скоро бих я хвърлила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си