- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
^На мен също.
Аз против изпотяване единствено от стикове съм доволна.
Винаги ми оставят! Вярно, помагат доста срещу изпотяването, но после съм като зебра
Това помага ли Цък ? или е един от многото боклуци на пазара ...
Здравейте. До сега не съм ходила при маникюристка. Как точно вървят цените? И какво представляват пълните процедури, питам както за маникюра така и за педикюра?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^Не знам дали за това питаш,но аз съм ходила само за декорация на на ноктите на ръцете и на някои места ми взимат 5...на други 7-8.(оформя ги и после ги декорира)
![]()
Имаше един сайт в който когато си пуснеш снимка и можеш да си променяш прическата. Как се казваше ?
Още един последен въпрос. Колко често ходите на солариум, веднъж в седмицата ли примерно? Как се мажете с маслото преди или след солариума? И за колко време са картите? Нали има по 60, по 100 минути? Нямам време да отида да попитам в салона..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
През ден по 5 минути. Не е най-добрият вариант, но ми трябва бърз тен.
С масло не се мажа. Просто след солариума изчаквам 2-3-4 часа, взимам си душ и се мажа с хидратиращ лосион.
Картите за минути зависят много от салона. Аз си взех за 30 мин, 12 лв беше.
ВЪПРОС: Момичета, трябва ми матиращ крем, който да слагам под дневния. Ще е страхотно да е 2в1, но ме съмнява, а аз наистина имам нужда от хидратиращ крем. Та... гледах това, как ви се струва? Наистина искам да предотвратява омазняването.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-12-2012 на 12:17
оххх, не е въпрос, обаче много исках да споделя с вас, а не знаех къде
сега го прочетох в КОСМОТО, ваничка за краченцата и го направих, толкова са мекички уххх
в леген с топла вода добавяте малко прасно мляко, зехтин, сок от лимон и канела, много е яко
извинявам се, ако коментарът ми е много излишен![]()
Момичета искам малко помощ.....Мнооого спешно ми трябва рокля или туника,само че нямам никакво свободно време да обикалям по магазините и да пробвам.Моля ви дайте ми някакви предложения какъв модел да си взема,че ще се побъркам вече..нямам никаква идея за какво г/д да гледам,досега рокля съм обличала 2 пъти в живота си.. Пробвах няколко по тялото,които не ми седяха добре и 1 по-дълга рокля,която ми седеше ужасно смешно и не ми отиваше въобще.... А,и съм доста нисичка166-167 см някъде.
ZaicheNaXeroin
Доста нисичка чак не си.
Ами някаква свободно падаща, която да не еп о тялото пробва ли?
Everything changes, but beauty remains ...
Iwostin
http://nokautimg2.pl/p-15-ad-15ad010...a-noc-75ml.jpg
Мнооого е хубав. Искай мостра. НЕ е прекалено сух, хидратира, но и матира и е перфектна основа за грим за разлика от другите матиращи, които съм пробвала.
Едит: опа, двоен пост :Д
^ PullMeCloser искам да те питам нещо относно крема на Ивостин.Аз използвам почистващия гел и съм много доволна. Купих си и нощния крем от същата серия.За сега мога да кажа,че ми харесва.
Само искам да ми обясниш дали дневния крем попива бързо и кожата след колко време горе-голу започва да се омазнява?
Също придава ли някаква лепкавост след нанасяне?
Благодаря ти.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Покрай мойте приятелки,които са по 180 всички се чувствам като джудже направо.
http://www.arogans.com/99-484-large/...hifon-beta.jpg нещо подобно пробвах,без колана под бюстa и ме правеше 2 пъти по-пълна |(
ZaicheNaXeroin
Ами при мен си държи цял ден,но аз не съм с мазна кожа. Вземи си мостричка, стига за 5-6 пъти и ще можеш да прецениш.
Вземи си също на матиращия Нормадерм на Виши. Мирише хубаво, матира абсолютно, абсолютно цян ден, само че не е много подходяща основа за грим(поне при мен, по-сухичък идва сякаш).
И при двата няма никаква лепкавост, перфектно матирана кожа, като този на Виши наистина стои по-сухо. Моля.
Да,аз в момета съм с този на Виши.Като цяло от гела им за измиване не съм впечатлена.Използвам само крема,който на моята кожа се отразява наистина ДОБРЕ.
Ок,благодаря за инфото.Ще потърся моста.![]()
Ползвали ли сте крема '' контрактубекс '' за белези от акне... Искам да знам дали Ви е подействал и дали си заслужава да си го купя! Благодаря предварително!![]()
Хей Фенка
Аз използвах Контрактубекс около 2 месеца за да залича 1 белег на крака ми от изгаряне.
Нямах неравности или вдлъбнатини по кожата,само по тъмно оцветяване на въпросното място.
И да ти кажа,ефект кой знае какъв не видях.А,го ползвах редовно-сутрин и вечер.
Вярно поизбеля малко,но очаквах повече.
Може би пък има нужда от по-дълго нанасяне върху проблемата зона.Знам ли...
Това мога да ти споделя,като опит![]()
Сега и аз да питам нещо.
Има във Вбокса профил на 1 момиче дето публикува видео уроци за грим,лакове,почистващи гелове,ексфолианти за лице и т.н.Само,че не мога да се сетя как беше.Ако някой е попадал на нея нека пише.
аз се сещам само за makeupbyelli, тя побликуваше някакви уроци
Благодаря на Colombiq и Serafina за споделения опит! Не знам, купих го и ще пробвам! Белезите са по-скоро розови или по-светли от кожата петна по раменете, но все пак дразнят...![]()