.
Затворена тема
Страница 23 от 119 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2974
    Мега фен Аватара на strawberry88
    ^На мен също.
    Аз против изпотяване единствено от стикове съм доволна.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Винаги ми оставят! Вярно, помагат доста срещу изпотяването, но после съм като зебра

Banned
    Това помага ли Цък ? или е един от многото боклуци на пазара ...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте. До сега не съм ходила при маникюристка. Как точно вървят цените? И какво представляват пълните процедури, питам както за маникюра така и за педикюра?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

^Не знам дали за това питаш,но аз съм ходила само за декорация на на ноктите на ръцете и на някои места ми взимат 5...на други 7-8.(оформя ги и после ги декорира)

Имаше един сайт в който когато си пуснеш снимка и можеш да си променяш прическата. Как се казваше ?

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Не знам дали за това питаш,но аз съм ходила само за декорация на на ноктите на ръцете и на някои места ми взимат 5...на други 7-8.(оформя ги и после ги декорира)
    Благодаря за отговора.
    Получих отговор и в друга тема.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Още един последен въпрос. Колко често ходите на солариум, веднъж в седмицата ли примерно? Как се мажете с маслото преди или след солариума? И за колко време са картите? Нали има по 60, по 100 минути? Нямам време да отида да попитам в салона..

Цитирай Първоначално написано от animefreak19 Виж мнението
    Имаше един сайт в който когато си пуснеш снимка и можеш да си променяш прическата. Как се казваше ?
    taaz?
    ....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Още един последен въпрос. Колко често ходите на солариум, веднъж в седмицата ли примерно? Как се мажете с маслото преди или след солариума? И за колко време са картите? Нали има по 60, по 100 минути? Нямам време да отида да попитам в салона..
    През ден по 5 минути. Не е най-добрият вариант, но ми трябва бърз тен.
    С масло не се мажа. Просто след солариума изчаквам 2-3-4 часа, взимам си душ и се мажа с хидратиращ лосион.
    Картите за минути зависят много от салона. Аз си взех за 30 мин, 12 лв беше.

ВЪПРОС: Момичета, трябва ми матиращ крем, който да слагам под дневния. Ще е страхотно да е 2в1, но ме съмнява, а аз наистина имам нужда от хидратиращ крем. Та... гледах това, как ви се струва? Наистина искам да предотвратява омазняването.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-12-2012 на 12:17

Голям фен Аватара на cheburashka
    оххх, не е въпрос, обаче много исках да споделя с вас, а не знаех къде
    сега го прочетох в КОСМОТО, ваничка за краченцата и го направих, толкова са мекички уххх
    в леген с топла вода добавяте малко прасно мляко, зехтин, сок от лимон и канела, много е яко
    извинявам се, ако коментарът ми е много излишен

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    През ден по 5 минути. Не е най-добрият вариант, но ми трябва бърз тен.
    С масло не се мажа. Просто след солариума изчаквам 2-3-4 часа, взимам си душ и се мажа с хидратиращ лосион.
    Картите за минути зависят много от салона. Аз си взех за 30 мин, 12 лв беше.

ВЪПРОС: Момичета, трябва ми матиращ крем, който да слагам под дневния. Ще е страхотно да е 2в1, но ме съмнява, а аз наистина имам нужда от хидратиращ крем. Та... гледах това, как ви се струва? Наистина искам да предотвратява омазняването.
    И аз си търся матиращ крем.По средата на деня точно кожата ми лъсва ужасно пробвала съм много матиращи уж и инкой не матира.Отчаях се вече...

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Момичета искам малко помощ.....Мнооого спешно ми трябва рокля или туника,само че нямам никакво свободно време да обикалям по магазините и да пробвам.Моля ви дайте ми някакви предложения какъв модел да си взема,че ще се побъркам вече..нямам никаква идея за какво г/д да гледам,досега рокля съм обличала 2 пъти в живота си.. Пробвах няколко по тялото,които не ми седяха добре и 1 по-дълга рокля,която ми седеше ужасно смешно и не ми отиваше въобще.... А,и съм доста нисичка 166-167 см някъде.
    ZaicheNaXeroin

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Доста нисичка чак не си.
    Ами някаква свободно падаща, която да не еп о тялото пробва ли?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Iwostin
    http://nokautimg2.pl/p-15-ad-15ad010...a-noc-75ml.jpg

Мнооого е хубав. Искай мостра. НЕ е прекалено сух, хидратира, но и матира и е перфектна основа за грим за разлика от другите матиращи, които съм пробвала.

Едит: опа, двоен пост :Д

Голям фен Аватара на Colombia
    ^ PullMeCloser искам да те питам нещо относно крема на Ивостин.Аз използвам почистващия гел и съм много доволна. Купих си и нощния крем от същата серия.За сега мога да кажа,че ми харесва.
    Само искам да ми обясниш дали дневния крем попива бързо и кожата след колко време горе-голу започва да се омазнява?
    Също придава ли някаква лепкавост след нанасяне?

Благодаря ти.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Доста нисичка чак не си.
    Ами някаква свободно падаща, която да не еп о тялото пробва ли?
    Покрай мойте приятелки,които са по 180 всички се чувствам като джудже направо.
    http://www.arogans.com/99-484-large/...hifon-beta.jpg нещо подобно пробвах,без колана под бюстa и ме правеше 2 пъти по-пълна |(
    ZaicheNaXeroin

Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    ^ PullMeCloser искам да те питам нещо относно крема на Ивостин.Аз използвам почистващия гел и съм много доволна. Купих си и нощния крем от същата серия.За сега мога да кажа,че ми харесва.
    Само искам да ми обясниш дали дневния крем попива бързо и кожата след колко време горе-голу започва да се омазнява?
    Също придава ли някаква лепкавост след нанасяне?

Благодаря ти.

Ами при мен си държи цял ден,но аз не съм с мазна кожа. Вземи си мостричка, стига за 5-6 пъти и ще можеш да прецениш.
    Вземи си също на матиращия Нормадерм на Виши. Мирише хубаво, матира абсолютно, абсолютно цян ден, само че не е много подходяща основа за грим(поне при мен, по-сухичък идва сякаш).

И при двата няма никаква лепкавост, перфектно матирана кожа, като този на Виши наистина стои по-сухо. Моля.

Да,аз в момета съм с този на Виши.Като цяло от гела им за измиване не съм впечатлена.Използвам само крема,който на моята кожа се отразява наистина ДОБРЕ.
    Ок,благодаря за инфото.Ще потърся моста.

Ползвали ли сте крема '' контрактубекс '' за белези от акне... Искам да знам дали Ви е подействал и дали си заслужава да си го купя! Благодаря предварително!

Хей Фенка
    Аз използвах Контрактубекс около 2 месеца за да залича 1 белег на крака ми от изгаряне.
    Нямах неравности или вдлъбнатини по кожата,само по тъмно оцветяване на въпросното място.
    И да ти кажа,ефект кой знае какъв не видях.А,го ползвах редовно-сутрин и вечер.
    Вярно поизбеля малко,но очаквах повече.
    Може би пък има нужда от по-дълго нанасяне върху проблемата зона.Знам ли...

Това мога да ти споделя,като опит

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Ползвали ли сте крема '' контрактубекс '' за белези от акне... Искам да знам дали Ви е подействал и дали си заслужава да си го купя! Благодаря предварително!
    Майка ми го беше ползвала и не е доволна. Все пак зависи от белега... макар че нейният беше пресен...

Сега и аз да питам нещо.
    Има във Вбокса профил на 1 момиче дето публикува видео уроци за грим,лакове,почистващи гелове,ексфолианти за лице и т.н.Само,че не мога да се сетя как беше.Ако някой е попадал на нея нека пише.

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз се сещам само за makeupbyelli, тя побликуваше някакви уроци

Благодаря на Colombiq и Serafina за споделения опит! Не знам, купих го и ще пробвам! Белезите са по-скоро розови или по-светли от кожата петна по раменете, но все пак дразнят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си